Gasca de Constanta *119*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Camelia, n-am cu ce sa-l "motivez". A domnit dpdv al tratatiei, manca pana pica jos. Cred ca a fost stramutat...asta e!

Emaaimee chiar vroia sa te intreb cum se hranesc ceilalti din familia ta, sotul, copilul. Eu incerc Montigniac( nu tin strict) iar faptul ca gatesc si celorlati m face sa gust.
Imi place optimismul tau...criza, criza si la voi, dar macar te agati de o speranta de job, aplici mai departe...bravos!

Felicitari pentru gradina!! Te invidiez ca ai un sot ce te ajuta, daca e o reteta speciala sa mi-o spui si mie....tare as vrea sa puna si al meu sot mana la gradinarit. Sper si eu ca vor creste fetele si vom face impreuna.
Iti trimitem si tie niste canicula, o zi e suficient?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

wow, acum am ajuns acasa...si evident hop la Gashca
a fost super si ziua de azi, am ajuns si "in copac" ras si voie buna, pacat ca am plecat asa devreme, doar ce incepusera lautarii sa cante...este vorba de restaurantul insulitza din neptun, au loc de joaca pentru cei mici, animalutze, pasari si multa vegetatzie, nuferi pe lac...frumos tare!!!

Lulu- las ca se face el bine, doar ca trage mititelul pe caldurile astea...stii ce nu inteleg: ce legatura are varilixul cu diagnosticul asta?? Luca

Crixia - cum de a plecat catelusha?

Ema - 9 zile am baut mancarea , adica fresh-uri, piureuri si supe creme din fructe si legume, de aceea am zis ca de azi "mananc", adica mestec ceea ce bag in gura...tot ce pap de duminica trecuta este sub directa indrumare a medicului de la spa si preparat in bucataria hotelului...nici vorba de infometare, cum de ai inteles asa ceva? am prezentat acum cateva pagini meniul unei zile din dieta de detoxifiere, cand voi avea timp o sa completez ma bucur ca tu esti ok pe stilul vegan, eu azi am savurat peshte la pranz si curcan la cina (cate 100g, respectiv 150g, dar mi-a placut )...revin la stilul carnivor, dar voi mai tzine dieta aceasta vegana din cand in cand, mi se pare excelenta...insa sa fie cineva dispus sa-mi prepare sucurile si mancaricile
offf, trista veste pentru tine cu restructurarea din motive de criza, dar succes sa gasesti repede un nou job...tinem pumnii!!

am citit ca duminica e ziua ta, asa ca eu iti urez de pe acum "La multi ani, Ema !!!" numai ganduri bune si sa tzi se indeplineasca tot ce doreshti, sanatate, feicire si numai bine ! (din timp, ca nu cumva sa uit ...duminica ii astept pe T&T si se precipita treburile)

Jone - La multi ani, Biancai!!! o lasatzi fara motz pe d-ra azi?

Camelia- trebuie sa potin copac am savurat apa plata si natura, plus ca am vorbit continuu si nici n-as fi avut timp sa mananc

Tania- a functionat si la tzantzarii din seara asta radio magic fm...super tare Drum bun!

Andata- nu mai zici nimic...

Uka...sssstttt, liniste si la tine

Cornelia - abia astept sa mai ajungem la plaja la matei, saptamana viitoare venim cu gashca din dotare si cine mai vrea

Adinutza si Madam...

Dodo- adjudecata scoica cu perla...e deja in posesia mea

Happy- am citit ceva de tzantzari, de Ayla, de bunica...sau incurc
remediul contra nesufetitzilor de tzantari: radio magic fm, emite cu ultrasunete...metoda a la Tania, probata de ea in padure la kogalniceanu si de noi la insulitza...functioneaza

Bettyk - ce face printzesa ta?

ma duc la ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Multumesc de urari ptr bianca.
ieri am incercat un pic sa intru pe net dar instantaneu radarele fetelor mele le-au anuntat "mami pe net!mami pe net!" si au aparut amandoua (ele dormeau)
si in cele 10 minute de stat la calculator:3 minute m-am ciondanit cu cea mare sa ma lase in pace ca ma tot intreba ce scriu, si in restul de 7 minute bianca mi-a inchis calculatorul de 2 ori.
asha ca am abandonat ideea de internet.
seara am devorat dintr-o carte cu vampiri (aici surorile mele sunt de vina)
si acum sa revin la aniversarea de un an!

DECLAR CU MANA PE INIMA CA SUNT MAMA DENATURATA!
stiam ca azi bia face anu' ca ce frumos a trecut vremea ce minunat ca nu se mai taraste pe jos, ocupata si cu planurile de motz (duminica o deposedam si "dragul de sotz" nu vine acasa si-a prelungit "sejurul") am uitat de tot ca sa ii fac tort fetei.imi vine sa mor.
acum astept sa se trezeasca si sa fac repede ceva bun.
am si poze cu dragutele mele sunt pe
va pup mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

CT

La multi ani Bianca!Jo sa-ti traiasca puiutzele,sa fie sanatoase si norocoase.

all

Prin zona-mi topesc grasimile propriii(din cauza caldurii)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata Constanta!
In primul rind La multi ani, Bianca!, sa-ti traiasca fetita, de fapt amandoua, Ionelia!
Lulu, e infiorator ce spui tu! Tinem pumnii sa treceti cu bine si peste asta, cind tocmai te bucurai ca aproape au trecut. UFF! Asa m-am enervat si eu aseara ca m-am dus cu analizele la doctor, si pentru ca a trecut mai mult de 1 luna de la consultatie, m-au pus sa platesc din nou consultatia, ca cica dupa atita timp, nu mai e interpretare de analize, ci se considera un nou consult, desi analizele sunt facute saptamina trecuta. Deci am mai dat 150 de ron pe o noua consultatie! Azi am acelasi drum de facut , alte analize de luat, alt doctor de vazut.
Dodo , pupici hunilor!
Crixia, ti-l imprumut pe al meu sot pentru treburi in gradina, ar prefera sa nu mearga la servici si sa stea tot timpul in gradina!
Dana, abia astept sa te vad cu noul look de miss silfida !
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymumy
Deci am mai dat 150 de ron pe o noua consultatie!

calmeaza-te, traim in romania!!! nu comentez mai mult ca-mi stric buna dispozitzie de dimineata, dar constat din ce in ce mai mult ca aceasta criza economica prin care trecem, i-a facut pe multi cetateni sa devina mai scarboshi, mai egoisti, mai rautacioshi, mai, mai....

Citat:

Dana, abia astept sa te vad cu noul look de miss silfida !

eeeee las' ca ma recunosti usor...dupa vorba, dupa port

o zi frumoasa si nervi de otzel cu medicii urbei noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joneDECLAR CU MANA PE INIMA CA SUNT MAMA DENATURATA!

bine ai venit in club
si noi suntem din cand in cand...poate facem un capitol special sau un cerc in cadrul clubului "mame denaturate anonime"...

distractie frumoasa si inca o data "La multi ani, Bianca!"

p.s. la 11:43 - ce liniste!!!!unde sunteti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

am o lene de ma doare...si mi-e somn de numa' deh, daca mi-am petrecut noaptea cu dr. house....

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna ziua dragele mele!
LA MULTI ANI BIANCA,sa fii sanatoasa!
Dana, mandra mea ce sa faca. ma alearga toata ziua si sunt franta. mai nou azi m-a anuntat ca peste 2 saptamani va avea cantonament la dans. adica tot in constanta va sta,dar va avea 3 antrenamente pe zi din care ultimul pe plaja asa ca voi fi pe drumuri de 3 ori mai mult ca pana acum. asta pentru ca tot noi parintii ii ducem si ii aducem si deci.......... pana sa deschid gura sa zic ceva,mi-a zis sa ii platesc cantonamentul ca nu poate sa lipseasca pentru ca ii va prinde bine si va invata sa danseze si mai si. asa ca trebuie sa ma conformez si sa ma inarmez cu foarte foarte multa rabdare.
acum plec sa o recuperez de la meditatie si apoi sa ma odihnesc o ora ca avem program de parc in seara asta.
pupici!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

sunt aici, ma topesc!
Am fost la plaja dis de dimi, dar n-am stat decat in apa, culcata la mal, nu erau valuri deloc. La 11,30 erau in casa deja...
acum fetele dorm si eu p'aci

Dana, catelusha cred ca a luat-o cineva, n-as fi gonit-o, mai ales ca Alexia se bucura de prezenta ei. Criza, criza, dar ii cumparasem deja mancare uscata, sotul cauta cartea de vizita a veterinarului, deci aveam intentii bune

bettyk, mama da' ce mai alergi cu spectacolele astea! Deci Alexia nu se simte obosita? Asta e bine, lasa mai bine preocupata de ceva decat la TV, PC...prostioare!

Happy, chiar ca traim in RO...japca!
Jone, eu nu ti-am zis Laa multi aaani! pt mica printesa Sa fie sanatoasa si sa o bucure pe mami!

va las ca imi pica in ochi transpiratia si nu mai vad sa scriu!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput