Gasca de Constanta *119*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

sambata cantaream cu 5 kile mai putin, astept sambata asta sa vedem ce arata prietenul meu cantarul

Super Dana,sa dea DD sa-ti atingi telul

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

'neata pe la pranz!

dana, felicitari pt nivelul 2 deci de-acum mai si mananci... pai si diseara ce faci in copac, rontai seminte? ref la oferta, daca trecem pe la pct 1, apoi musai si pe la 2, ca sa schimbam garderoba

dadi, drum bun si escapada fructuoasa!

jone, bine ai revenit! La Multi Ani in avans pt motata Bianca

cat despre caldura, prefer asa, dacat frig si ploaie, care ma deprima cumplit, ete de-aia n-as emigra in nord ever, chiar daca au cel mai ridicat nivel de trai; mai bine in spania la capsunari

p.s. nu va speriati, nu plec chiar acu'...

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis
... diseara ce faci in copac, rontai seminte?

numele de cod diseara: miss-veveritza

plec mancata, uite ce mi se pregateste la cina:
½ piept de curcan/pui la gratar(marinat 1 ora in usturoi, lamaie, coriandru, menta, busuioc)
50 g orez brun fiert 30 minute-minim
200 gr. Sparanghel fiert
Ceai de plante

deja mesele au devenit un adevarat festin, fatza de ultima saptamana

Madam-Dana, Adinutza si ceilalti nu stiu ce vor degusta...probabil specialitati de peshte...eu ma tzin tare pe pozitii, cu burta plina, deci diseara in copac apa plata cu lamaie...am zis

Vladis

Dodo - multumesc pentru sustzinere
...mi-a zis Adinutza ca maine sa facem o plimbare pana la tine, abia astept sa-i revad pe micii huni
...te anuntzam daca venim, oricum dupa ora 20 pot eu

Va pup, fug la treburile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

.....Sunt trsita, nervoasa, iritata, scarbita de tot, de sistemul medical din RO...de tot...dupa o saptamana de chin ...verdict clar ...LUCA nu are varicela, are Impetigo...o infectie bacteriana f des intalnita la copii.
Alt tratament, cu antibiotice orale si locale evident, alti nervi.....
Lucrul asta ma face sa ma gandesc la vaccinul Varilix....
Citesc din urma si revin.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

.....Sunt trsita, nervoasa, iritata, scarbita de tot, de sistemul medical din RO...de tot...dupa o saptamana de chin ...verdict clar ...LUCA nu are varicela, are Impetigo...o infectie bacteriana f des intalnita la copii.

Offff,urasc cand se intampla asta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Oooo, cum sa nu fii scarbita la asa ceva! Ce urat!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bunaa!
Deci doar eu vreau toamna...nu prefer acest anotim, dar cand vreau sa scap de canicula....
Dana, in sfarsit mananci! Imi facem griji pentru tine in ritmul asta de mancat/baut ( baza sunt paharele de dimi, ca sursa de energie, ca restul...)
Tania, drum bun!! Sa arunci pe drum starea urata ce te-a incercat zilele astea si sa te intorci radiind!
Vladis, io ma sperii, ca tot mai des aud in jurul meu lumea ca vrea sa plece...si le dau dreptate, si m-as alatura si eu...
Happy, pupicei reginei tzantzarilor! E o delicioasa fata!
Lali, hai ca trec si cele 7 zile si revii tu sa ne spui cum ai rezistat langa socrela! Mai trebuie din cand in cand si un pic de condiment...ideea e ca nu prea scapam de el, e cam permanent.
Dodo, tot tavaliti?
Uka, nu ne citesti in concediul asta? Chir asa dormi mult, cum ai promis?

Ale mele dorm. De 2 zile incerc sa le culc la aceiasi ora, adica o aman pe Ana un pic, i-am scos somnul de frumusete, sper sa imi iasa schimbarea.
Si la mancare fac schimbari, introduc alimente de copii mari: galuste, mamaliga cu branza, omleta...

Cam asta e din casa. Afara...a plecat catelul! De fapt a mai venit unul, cred ca s-au regasit ca frati si au plecat impreuna! O nebunie! Alexia e trista rau, cum ma vede ca ies afara imi spune sa ma uit bine daca nu cumva apare catelul, catelusa, ca era fetita. Tot spera sa apara, dar eu cred ca si-au ales alt stapan sau a facut vecinu' curat. Am un vecin ce are grija de maidanezii de pe strada, ii duce la medic, ii hraneste. Mda, si daca a vazut omul ca avem intrusi a actionat. Alexiei nu-i spun adevarul, cred ca e in stare sa-i spuna: Esti un om rau!

Ma duc si eu s afac cate ceva, daca tot sforaie mandrele mele!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic, Cris.
Lulu, saracutu' Luca
Dana, cum adica acum mai mananci? sper ca nu te infometezi cumva. macar 1300cal/zi. felicitari si spor la slabit in timp. io pap 3 mese principale& 2 snack- uri intre. ma mai rasfat cu ceva bun ocazional.
duminica am facut tiramisu& tort cioco si am mancat si eu normal
tot nu mananc carne ca ma simt super, lactate doar rar in dulciuri.
poate bag si peste cand oi avea chef.
MD: lapte de orez( facut de mine f. simplu)cu arpacas fiert(seamana mult cu orezul), pudra seminte in brun(macinate de mine), zmaura& seminte susan
Snack: un baton jeleu de fructe&nuci, tras in cioco
Pranz: lipie integrala& branza de soia(home made)& broccoli
Snack: seminte de dovleac
Cina: am supa miso cu legume& quinoa- un fel de cuscus
o sa trag si sport diseara.
ieri am copt vinete si ardei, am facut tocana de purcel cu cartofi pt consort si jeleu vegetarian cu pepene verde. si am pus aseara la inmuiat naut, mei si fasole mung- verde cu bob mic.
si am mai facut amandoi treaba in gradina, el mai mult.
io vreau caldura, cand am fost in Ro. nu am avut parte. vreau caldura ca la noi cam ploua. offf.
nu stiu ce sa fac de ziua mea- duminica, cred ca tragem un gratar acasa. cadou am deja de la munca: se inchide dept. nostru de autobuze -4 pers ramanem fara job. eu o sa am referinte excelente, etc.
vineri dr gen i-a zis sotului ca pe el nu il lasa sa plece, lucreaza de 10 ani& e f la training etc. si vor incerca sa faca ceva pt el. Sediu general e departe de noi, in mijlocul tarii, asa ca azi i-a spus ca va lucra la un dealer al nostru tot in Dublin, dar platit de firma noastra. poate o sa aiba nevoie de personal la accounts, tot la dealerul asta. ceea ce ma indoiesc. oricum imi refac cv si aplic pe unde pot.
s-a terminat pauza.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua!!!

Vaiii! Capitol nou bvooooo.

Lulu, pupici ptr Luca multi. Te inteleg, normal sa fi nervoasa.

Tania,minico cu realizari bune iti doresc. Voi doi si Calimanesti.

Tiza mea, acusi se face ora de plecare, abia astept masa din copac, sper sa fie libera. Cat despre meniurile astea ale voastre ma topesc. Asculta la mine: frigarui de pui si porc cu mititei de la garaj(cunoscatorii stiu Adina&Tania), legume la gratar, si salata varza rosie.

Hai ca fug ca ascusi tre sa plecam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Lulu cam asta merita medicul ca a pus diagnosticul eronat micului Luca. Refacre rapida micutului!
Tania drum bun!
Pofta buna si distractie placuta"veveritelor din copac" !
Dana , hai ca poti!
Crix lasa si tu "ceva" ce o poate aduce inapoi pe mica prietena a fetelor. pentru Alexia.
happy regina!

In avans, urez La multi ani Alexandru Nicolas(fiquelle) & Bianca (jone)! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Va doresc o seara buna! Eu o "sterg" la bucatarie, am o supa si un ostropel pe foc. sotul este cu mandrele afara.

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput