Gasca de Constanta *119*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

wow ce canicula!!! 27 grade apa marii!!
azi am baut numai ceaiuri fierbintzi si vad ca e bine...stiu aia prin deshert ce stiu

Bettyk - cate antrenamente are micutza ta...3? zici ca se pregateste de olimpiada...super, intr-un fel in alt sens mi se pare prea incarcat programul (o spun pentru ca am jucat volei ( din clasa a doua pana in a XII-a) si vara aveam antrenament (atentzie singular) zilnic pe plaja, iar in restul anului 3 antrenamente/saptamana, plus meciurile de sambata..plus ca e un chin pentru bietzii parintzi sa alerge cu copilul la 3 antrenamente/zi...parerea mea ... cand vine tati, sa mai preia din sarcini?

Crixia - eu am un prieten medic veterinar, are cabinetul pe baba novac, aproape de intersectia cu poporului si te-ar putea ajuta sa alegi un catzelus de la o canisa...daca doresti sa achizitzionezi unul

Uka - sotzului tau, La multi ani fericitzi alaturi de tine!!! va pup si distractie/odihna placuta

la mine nimic nou, ashtept sa vina T&T acasa, mi-e tare dor de ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

LMA, Bianca. sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii.
LMA sotului, Uka.
Crixia- nu mai mananc carne de putina vreme. dra e in RO. iar sotul face de toate inclusiv mancare excelenta(chiar si tort si gogosele eclerase- io fac crema), curatenie, treaba in gradina, chestii de barbati( batut cuie, chestii electrice/mecanice, varuit, vopsit casa si nevasta). nu-l dau sa stiti. mai face si altele
activitatile de ieri:
mi-am facut sportul de seara: banda& exercitii diverse cu greutati& fel de fel de ex. abdomene.
Cina: miso soup cu legume& quinoa& 50gr peste alb
am cumparat 10 cutiute(150gr each) de blueberries la sales si am rontait vreo 3 cutii
Am gatit:
- salata muulte de vinete cu ceapa& o lingura ulei de masline,
- mancare fasole mung(verde)-gen fasole scazuta cu ceapa,2 catei de usturoi, morcov, pastarnac, rosii, dafin, busu,cimbru,piper boabe, marar( congelez pe portii)
- humus( congelez portii mici)
- mei fiert( la fel congelez)
- curatat ardei rosii copti de coaja
mr sotz a avut pofta de peste gen fishfingers la cuptor si cartofi prajiti si si-a facut.
caldura nu a ajuns pana aici, mai trimiteti. dimineata erau 12 gr. azi a tot plouat. iar ploua. am dat drumul la calorifer.
multu' de urari de ziua mea.
Dana, am mancat azi asa:
MD:lapte de orez, arpacas, pudra de in, blueberries&seminte susan, cafea decaf(cu lapte orez), ceai verde cu lamaie, multivitamine:& calciu&mg
Snack: juma' de lipie integrala cu slata de vinete& seminte dovleac
Pranz: pitta bread integrala umpluta cu humus, salata vinete si un pic de branza soia
Snack: branza soia cu herbs& seminte dovleac
vladis, te-ai uitat la house,ntzz. imi place serialul, dar mai si dormi. io vb ca-s la fel, viezuroi de noapte cu mr din dotare cu tot si vedem 2 fime si jumatate seara. mereu promitem ca nu mai stam asa tarziu. dar avem de vazut jumatatea cealalta de film si mai vedem unul si inca unul

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dana, de acelasio medic vorbim! Am cartea de vizita dar sper sa nu fie nevoie sa apelez! Am avut catel si l-am dat din lipsa de atentie ( din partea noastra); nu aveam timp sa-l distram, nici macar sa-i vorbim, pe mine ma vedea doar cat intram/ieseam din casa, cand plecam la munca. E un suflet totusi, are nevoie de ingrijire, alea-alea, tot tacamul....nu sunt caracatitza sa imi impart tentaculele peste tot! Daca aveam sotul lui Emaaimee....
Nu pot sa nu-l laud si eu pe al meu, are si el talentele lui, doar ca majoritatea sarcinilor/proiectelor eu le duc la indeplinire. Noroc cu Ana( sarcina, nastere, lehuzie) ca a aflat si el unde e gradinita, a cunoscut-o pe doamna in ultimul an...si d'astea!

Daaa, era ff calda apa si infernal de stat pe prosop, v-am zis, am stat in apa ca nu era chip...si asta intre orele 8,30-11!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare si...putina racoare!
bettyk voi intrati in cantonament iar Alex a mea abia a intrat in vacanata pentru 2 saptamanai . Mi se pare prea mult 3 antrenamente pe zi, interesant de aflat sunt orele la care se vor desfasura , daca stai intr-un capat al orasului sa te fatzai pe drumuri ii bagi in... de profi. Deja mie imi pare ca alearga dupa bani la ritmul asta si la modul in care au prezentat "cantonamentul" copiilor. Oricum bafta multa si roagate sa se mai racoreasca!
lulu ce mai faceti? Cum mai este Luca?

Teo s-a pricopsit cu laringita de la AC, ii dau eurespal si aerius.

Va doresc o seara buna!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna seara fetele!
Dana,acum nu are decat 3 pe saptamana. va avea 3 pe zi cand e cantonamentul. de fapt de la al 2 antrenament se va pleca direct pe plaja unde se continua si apoi fac si o baie in mare. habar nu am. o sa aflu mai multe zilele astea cand ma duc sa ii platesc toate cele
noi suntem aglomerate ca avem si meditatia la engleza. of,tati cred ca mai intarzie vreo 10 zile. abia astept sa vina sa ii mai pasez si lui copilul ca pe mine m-a alergat destul 5 luni si ceva. si macar daca as fi slabit cat vroiam.dar ma apuc eu de sala macar cat e sotul acasa ca apoi nu cred ca o sa mai am timp.
ma duc sa imi prepar ceaiul. va pup!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Teodora3 ani

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

LA MULTI ANI TEODORA!
CAMELIA,sa iti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!
Parca parca sunt ceva nori,nu?
nu vreau ploaie dar parca nici calduri asa cum au fost.
va pup si va doresc o zi frumoasa.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,
LA MULTI ANI! Teodora, Bianca si sot de Uka.

Multumim de intrebare, Luca e bine...dupa prima doza de unguent aplicat s-au vazut modificari. Bubele (caci nu le pot spune altfel) s-au cojit, se curata, s-au uscat si sub coaja se vede pielea lui roz, care inca necesita vindecare, dar dupa tratament ii voi da cu crema cicatrizanta dela Avene.

Ce sa zic, am suferit mult, sentiment de frustrare, de neputinta, din cazua medicilor, daca ptr un diagnistic atata de banal si comun cum este varicela iti trebuie atatea vizite la medic...e jalnic in tara sau orasul asta.
Am tinut o spatamana copilul in casa izolat degeaba si mai ales netratat, caci altfel nu se intindeau atat.
Am facut si noi, cei din casa, cu care Luca ia contact zilnic analize(exudatele si ASLO) sa eliminam orice cauza deinfectie cu stafilococ/streptococ si ASLO.Asteptam rezultatele.

De doua zile l-am scos la plimbare, evitam aglomeratia, praful, nisipul, ne plimbam pe lac, pe malul marii, cu tractorase, etc....si aseara am avut parte de o jignire mare din partea unei mamici.....eram in Mamaia asteptam tractorasul de la Vega, si in statie mai era o mamicia cu doi copii.Luca statea lipit d emine si radea la unul din baitetelul doamnei.Se duce la el si il intreaba cum il cheama, intra in vb."Doamna" isi trage fioroasa copilul, il impinge putin pe LUca si ii spune copilului ei: Stai retras..nu vezi?Are bube dulci pe el si iese in lume.Asta e culmea nesimtirii"
Luca nu are "bube" pe fata, gat ,decat pe o mana are doua d ela cot in jos, care sunt acum doar coaja....in rest sunt pe fundulet si picioare pana la genunchi, deci altele nu se vedeau...si asa a constatat ca Luca are "bube dulci".
Frustrant a fost ca ...Luca a retinut expresia de"bube dulci" si m-a intrebat toata seara ce inseamna"bube dulci" si cand ne-am intalnit cu tatal sau primul lucru care i l-a spus a fost"Tati,am bube dulci" si asa a tinut-o toata seara.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Lulu te inteleg asa de bine. va trece,vor trece si "minunile" in ceva timp si Luca va uita...stiu ca-i greu dar asa-s unii din regnul animal ce vor sa fie numiti oameni.

La multi ani!Teodora

Noi ne-am facut plimbarea de dimineata,am dus la posta produsele ce trebuiau duse.....azi iar trebuie sa fac mancare.

all

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

BUna dimi!!
Pentru mine este dimi, am intrat sa vad ce-ati scris si ma refugiez again in pat. Vreau doar lapte cald si aer condi. Ieri a fost inuman sa respiri dar tura de munca este tura asa ca stat la program de la 7 dimi la 1 noaptea. Am venit acasa sfarsita. Acum tre sa recuperez: stat in pat si ...lapte ...aer.

La multi ani!!!! sarbatoritilor, Multa sanatate si fericire. Pentru cei mici multe pozne si cadouri in jucarii frumoase ' iar ptr cei mari(de la munte)un co placut.

Maine sunt iar e zi, sper sa nu mai fie asa de cald ca moooorrrrrrrr.

Mergi la inceput