SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)
Raspunsuri - Pagina 4
mihutza11 spune:
apropo de conturi, le-am pus asa ca sa ramana mereu pe pagina sus, indiferent de ce se va mai scrie pe blog.. cand o sa avem si PP sau ct USD o sa le adaug tot acolo..
gata am fugit.. e 3 am..
Mica dansatoare
natynic spune:
Plec de la cabi, vroiam doar sa va zic ca am vorbit cu Simo...ma rog, dincolo ca tremur toata inca...de cat plange si ce voce stinsa are...vestea buna e ca azi Siluan pt prima data de 2 sapt a zambit, a ras si s-a jucat cu jucarii in pat. E putin mai dezumflat la fata si la maini si picioare, nu insa si la burta (ecografic are mult lichid de ascita). Primeste antibiotice, albumina si diuretice, caci altminteri urineaza destul de prost.
Miercuri ar trebui sa primeasca rezultatele biopsiei, cei de acolo ar vrea sa-l trimita chiar mai repede la Innsbruck dar deocamdata starea lui grava nu permite riscul transportului, nici macar cu ambulanta.
Pana acum i-a costat spitalizarea 8000 de euro si ei au plecat cu vreo 10000 de euro la ei; iar la conturile afisate la noi cica nu au acces direct acum.
E innebunita ca nu poate vb la tel cu copiii pt ca nu se poate opri din plans...cica Sam cere neincetat acasa, la mami...
Sa continuam IN PRIMUL RAND sa ne rugam!!
Nu va pot ascunde ca situatia e ffff grava; dar BUNUL DUMNEZEU e deasupra judecatii medicale si face minuni, mai ales cu ingerasii mici. Sa credem in continuare in puterea LUI netarmurita!
Iata, pana una-alta frumosii ochi albastri zambesc din nou!
Uff, am plecat ca nu mai pot...
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 apropo de conturi, le-am pus asa ca sa ramana mereu pe pagina sus, indiferent de ce se va mai scrie pe blog.. cand o sa avem si PP sau ct USD o sa le adaug tot acolo.. gata am fugit.. e 3 am.. Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 Mica dansatoare |
ai facut o treaba minunata!!!!!
alinuk spune:
oh Doamne
este ft impresionanta povestea
felicitari fetelor care au lucrat la ea / sunteti exceptionale mame si prietene!
din experienta pe care o am vis a vis de povesti de acest fel pe blog, as vrea sa fac o mica recomandare / in masura in care si voi sunteti de aceeasi parere:
faceti intr-o prima pagina un text care sa poata fi citit intr-un minut (ceva din prima parte si ...combinat cu ceva din final) + conturile + paypal ul si undeva in josul paginii '...continuarea povestii' sau '...citeste mai mult' care sa reprezinte link catre intreaga poveste
ceva care sa ajunga la suflet / asa cum e scrisa dealtfel intreaga poveste
(atunci cand esti implicat, cum suntem toate de aici, avem disponibilitatea de a citi tot, nu conteaza timpul... insa cand linkul ajunge la un prieten de'al altui prieten samd - se stie ca oamenii au si ei pb diverse si disponibilitatea lor difera de imrpejurari - posibil sa fie descurajant de citit mai mult)
si inca ceva...prima poza poate fi rotita sa fie in picioare.... am sesizat ca ma straduiam sa-mi intorc capul sa-i vad superbii ochisori mai bine...
Doamne vegheaza asupra Micului!
Simo si George multa putere!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
uitati fetelor la ceva de genul asta ma refeream
http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=47&Itemid=161&lang=ro
(aici sunt prez mai multe cazuri si e chiar ft scurt mesajul de introducere)
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
ariel_7000 spune:
alinuk, exact asta ziceam si eu: TREBUIE o varianta scurta, la obiect, cu evenimentele medicale, apoi se poate face o "categorie" cu povestea pe larg, cine vrea si are timp sa o citeasca, sa o faca acolo. Acelasi lucru despre poza l-a zis Marcel al meu, ca trebuie rotita, ca altfel isi sucesc oamenii gatul.
mihule, cand ai timp, da pe mail datele de logare la blog, sa mai putem lucra cand tu nu poti.
incerc sa-mi dau si eu seama cum e cu blogurile, ca sa incercam sa facem categorii, adica:
- despre Siluan: povestea pe scurt (max 1 pagina), o poza, conturile, contact
- povestea pe larg
- documente medicale
- documente pentru donatii
- media despre Siluan
- NOUTATI
- Multumiri
eu am intrat pe blogul lui Bogdan, prietenul lui ramo si m-am inspirat de acolo pt structura. Ce spuneti de structura?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
natynic spune:
Pai Nico nu ajunsese si cum nici nu stiam daca Simo stie ca vine sau e surpriza nu am zis nimic...
Alinuk, ai perfecta dreptate!
Trebuie scris mare ceva de genul: Nu are nici 6 luni, incearca sa surada vietii cu ochii lui superbi dar lupta deja cu o boala crunta care-i distruge rapid si ireversibil ficatul. In acest moment nu mai zambeste, are ciroza cu complicatii severe, se lupta cu o infectie, are edeme si ascita si perfuzii permanente.
Siluan are urgent nevoie de transplant hepatic, e unica lui sansa! Pentru aceasta, are nevoie de minim 100000 euro. Cu fiecare rugaciune se poate cladi miracolul vindecarii lui si, cu fiecare leu, euro sau dolar donat se pot cumpara 5 minute de viata pentru acest copil!
Si apoi, mai jos povestea.
Ma rog, e o propunere...
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Ariel am scris aproape in acelasi timp. Absolut corect ce propui.
Dar eu habar nu am sa umblu la bloguri, nici macar sa scriu ceva intr-unul, nici macar sa ma loghez (pana si la Bucataras mi s-a parut dificil sa postez ceva).
Dar asta e, vom invata acum toate pe parcurs.
Structura cam asa zic ca trebuie sa arate, da.