SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)
Raspunsuri - Pagina 3
zozela spune:
Drum bun,Nico!! Doamne-ajuta!! Sper ca-i mai bine Matei!
Nicol,sanatate puicilor! Sper sa nu apara nici diareea,nici..nimic!!Sanatate multa!
Am vb.cu preotul,o sa-l aminteasca mereu pe Siluan in rugile lui si a ramas sa mai vorbim despre cum mai pot ei ajuta
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
natynic spune:
Buna dimineata!
Si drum bun Nicoleta! Asteptam cu infrigurare vestile.
Sunt la cabinet, iar ma strecor nitel sa scriu. Am plans si eu la povestea Adriutei si mai ales la finalul ravasitor Eu as fi facut o varianta muult mai scurta dar important e ca avem un reper principal, cu toate datele povestii, de aici putem face oricate variante vrem, adaptate situatiei/cititorilor.
Aseara i-am dat si eu 2 sms-uri lui Simo, era langa Micu si nu putea vorbi, a zis ca ma suna ea azi sa vorbim, vreau sa o intreb pe scurt exact anumite chestii sa ma lamuresc cam cat de grava e starea puiului...ca aseara tare ma coplesise disperarea, noroc cu Ariel care m-a readus la optimism si putere
Nicol, oribil, Doamne! Atentie mare la ciocolata la cei mici, am patit si eu cu Iulia 2 evenimente desi nici pe departe asa nasoale. Si nu neaparat ca-i ciocolata expirata/alterata (ca atunci manifestarile ar fi fost si mai grave) dar e destul de grea pt vezica lor bilara. Cu oul ala totusi a fost probabil ceva in neregula de le-a luat asa fix deodata pe amandoua...
Azi o am pe Iulia dusa la cumnata-mea, dupa ce termin la cabinet si fac si eu un mini-smotru ma apuc sa trimit mailuri, cu povestea si poza.
Sper ca, in rest, e bine toata lumea. V-am pupat.
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 http://bebesiluan.blogspot.com/ Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 Mica dansatoare |
mihutza, mai poti face mici modificari in text? Am sesizat cateva mici greseli de tiparire, plus asezarea in pagina si neaparat DIACRITICE, zic eu... cum facem?
ramo_cata spune:
off doamne ce zambet aresper ca Bunul d-zeu sa-l ajute sa invinga boala asta....doamne ajuta!!!
nicoleta sper sa ne aduci cateva vesti bune si doamne ajuta!!!
sunt cu gandul alaturi de voi,azi-maine nu o sa mai pot intra pt ca am musafiri..daca aveti nevoie de mine nu ezitati sa ma sunati....
sa auzim numai de bine..doamne ajuta!!!
edit:eu n-am mai citit acum ca nu mai potmi se rupe sufletul..offf
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
mihutza11 spune:
Vali bineinteles ca pot face modificari.. la asezarea in pagina la ce te referi? am mai corectat si eu mici greseli din ce am primit.. am sa ma mai uit o data..
astept sugestii..
Mica dansatoare
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 Vali bineinteles ca pot face modificari.. la asezarea in pagina la ce te referi? am mai corectat si eu mici greseli din ce am primit.. am sa ma mai uit o data.. astept sugestii.. Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 Mica dansatoare |
Ma refer la dimensiunea randurilor, care este inegala.. Ar trebui aliniate si la dreapta, nu numai la stanga, sa se vada mai bine...
mihatp spune:
mie dati-mi sa fac orice, mut muntii daca trebuie, dar NU pot vedea nicio poza, nu pot vedea blogul, nu pot citi povestea
cu astea deci nu am sugestii, nu pot ajuta
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
VALENTINA C spune:
Mihutza, ai PM... Sper ca poti sa-l vezi, habar n-am ce ora este la tine...
Nu treci si datele conturilor pe blog?
mihutza11 spune:
ba da Vali, pusesem si conturile doar ca nu era actualizat blogul, de cand am pus aici adresa..
am inceput si cu diacriticele.. dar e tarziu.. continui maine cu i,sh,tz si ce-o mai trebui..
Mica dansatoare