SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

100% de acord cu Zoze! Si 100% de acord -teoretic- cu toate sugestiile Alinukai. Spun teoretic pt ca practic treaba cu delimitarea stricta a sarcinilor e dificila. Eu de pilda vreau sa raman cantonata spre partea de mediatizare, in special de monitorizare, sinteza si prezentare a datelor medicale (chestie de care va fi nevoie in multe locuri) DAARR...habar n-am sa postez intr-un blog
F adevarat, trebuie sa ne decidem in care blog/site continuam sa facem update-urile. Ne trebuie UN LINK pe care sa-l mediatizam in mod repetat. Unul, nu mai multe, caci altminteri cadem clar de neserioase.
Povestea mare trebuie sa fie una si aceeasi INSA, pe de alta parte, pt diverse necesitati sau diverse medii/persoane avem nevoie de cateva variante, bine stabilite. Eu de exemplu tocmai am restructurat cronologic datele din documentele medicale existente din Romania, pozate de Nico. Tot ce stim obiectiv medical pana in ziua de azi. Si ma ofer sa continuu, pe masura ce ne vor parveni documentele din Austria. Pun prezentarea medicala a cazului la dispozitie.
NEAPARAT trebuie sa vedem maine ce a facut/face socrul lui Simo cu contul paypal cerut de toata lumea! In ceea ce priveste contul in dolari, daca mie nu mi-a reusit cu ING pt ca ei nu emit carduri la conturile in USD, hai sa ne interesam ce banci 1) accepta paypal (ca nu-s toate!) si 2) ce banci emit si card pt conturile in dolari!
Despre felul in care sa tinem evidenta fondurilor stranse n-am nici cea mai vaga idee...
Despre legi si modalitatile de acoperire a cheltuielilor de spitalizare in strainatate de orice fel, continuam sa ne interesam Miha si cu mine.
Alte idei la ora asta nu mai am, is varza...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nu mergeti la nani pana nu-l priviti pe pui cum zambeste! Pe mine m-a terminat felul lui de a se "cere" in brate, felul in care isi privea mama, cum ii prindea intre degetelele delicate suvita de par care-i atarna pe frunte... cu cate intensitate studia lumea si oamenii! Am trimis linkul cu filmuletele pe mail! As vrea sa nu mediatizam aceste filmulete!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nico Eu le-as mediatiza, dar e opinia mea...
NB

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Cleo, Alinuk, multumim pentru suport

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Vesti urate... Cineva a sters mailul de la mine, cel trimis catre randunici, in care trimisesem linkul catre filmuletele cu Siluan. Si sunt sterse si din Trash! AM retrimis mailul, de la mine din Sent! Cine o fi facut asta? Avem un trol printre noi??

Mergi la inceput

Ca sa se stie: cineva a sters mailul de la mine, trimis de 2 ori la rand. Astept sa-l stearga si a treia oara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Nu mergeti la nani pana nu-l priviti pe pui cum zambeste! Pe mine m-a terminat felul lui de a se "cere" in brate, felul in care isi privea mama, cum ii prindea intre degetelele delicate suvita de par care-i atarna pe frunte... cu cate intensitate studia lumea si oamenii! Am trimis linkul cu filmuletele pe mail! As vrea sa nu mediatizam aceste filmulete!

Acum stiu de ce am redeschis calculatorul la ora asta
Este absolut minunat puiul asta de om, cu privirea lui patrunzatoare si zambetelul care topeste inimi
Dumnezeu trebuie sa faca o minune pentru el!!!

Mergi la inceput

Citat:

Vesti urate... Cineva a sters mailul de la mine, cel trimis catre randunici, in care trimisesem linkul catre filmuletele cu Siluan. Si sunt sterse si din Trash! AM retrimis mailul, de la mine din Sent! Cine o fi facut asta? Avem un trol printre noi??

eu iar n-am user si parola, si-s la munca, oricum nu pot intra pe mail, dar sper sa mai fie acolo si maine..

Mergi la inceput

Citat:

Ca sa se stie: cineva a sters mailul de la mine, trimis de 2 ori la rand. Astept sa-l stearga si a treia oara...

hai ca e chiar ciudat... CINE si DE CE ar face asa ceva?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Luny, pe mess poti intra?

Mergi la inceput