SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau SILUAN. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.

Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta, SILUAN, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Tocmai am trimis mail cu povestea si conturile la baza mea da date (traiasca baby expo!!!), care are un jur de 3500 de adrese in ea. sper sa trimita si ei mai departe si apoi mai departe si asa sa afle cat mai multi. Doamne ajuta!

Acum ies, diseara, cand ma intorc dau PM pe DC la toti cunoscutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna seara fetelor,

va scriu in numele mugurasi& mladite 2008. Va admiram cat de unite si luptatoare sunteti!
Va sustinem si noi, in primul rand cu rugaciuni, dar si cu un mic ajutor financiar - de la unele mamici. Vom fowarda mai departe datele, si blogul si datele pe mail - din putin cu putin -macar atat ii putem ajuta si noi!

O rugaminte, pe blog daca se poate actualiza periodic cu suma de bani stransa (eventual si cu donorii) - pt credibilitate. Si cand veti avea toate actele- poate incercam si la unele firme, pt sponsorizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko, Vio, NIMENI nu e neputincios si nefolositor fie si daca se gandeste la Siluan!!
Pt fiecare dintre treburile administrative se gaseste si se va tot gasi cate cineva care sa se si priceapa si sa aiba disponibilitatea ca timp (ca niciuna nu se scalda in timp liber!). Dupa mine, simplul fapt de a raspandi pe orice cale informatia dar si, mai presus de toate, de a se ruga oricand poate si mai ales la orele de rugaciune colectiva inseamna si va insemna ENORM pt Siluan si familia lui!
Cleo are dreptate, si mie mi se pare ca ar fi util de actualizat pe blog sumele stranse, fie si ca impact mediatic, numai ca in mod practic nu prea imi dau seama cum s-ar putea face asta...
Uf, sunt franta...toata dupa-amiaza am copt kile de vinete si ardei, facand naveta bucatarie-camera Iuliei ca sa ma si joc cu ea. Acum am culcat-o, pap ceva si apoi, Ariel, ma apuc de treaba promisa pe mess...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Mai, eu nu mi-am inchipuit ca in anul 2010 la Fundeni, nu la Rapciugatele din Vale, nu exista un calculator pe care sa se faca Biletul de externare.

ai putea sa-ti inchipui ca la fundeni, la sectia de pediatrie..nu exista un echograf??? stiti ce terapii fac multi dintre copiii care ajung acolo...si cat de necesara e evaluarea lor posterapie

ei bine...asta-i crudul adevar, nu au!

fetelor va citesc si eu in continuare si sunt alaturi de voi

ariel, miha
ID ul meu de mess este am2000ro
as vrea sa tinem legatura si acolo

Alinuk

cu un pas mai aproape...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Va pup cu drag..Spun din nou ca SUNTETI MINUNATE.
Ma rog in continuare pentru Siluan..i-am aprins si o lumanare la Biserica.
Trebuie sa fie bine.Sigur e doar o incercare pentru bietii parinti,pentru noi toti.
Ariel,impresionant site-ul cu Sf Siluan.
Daca pot ajuta cu ceva,sunt aici.
Blogul e impresionant.Pentru autori.
Naty,probabil nu te superi daca voi transmite si eu mai departe cunoscutilor cuvintele sintetizate de tine
DOAMNE AJUTA!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va , sa avem o noapte buna, ne "vedem" maine

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pana la urma,blogul vad ca a fost cel mai "mediatizat"!Inseamna ca si pe site-ul facut de Adriuta,trebuie sa fie EXACT aceeasi poveste ca si pe blog..Cred ca trebuie sa fim foarte atente la detalii,pentru ca altfel riscam sa nu fim luate "de bune".De asemenea,cred ca ar trebui ca si pe blog si pe site,sa fie postate legaturile catre site,blogul Mihutzei,blogul de pe "Ortodoxie".Iar asa-cred ca pe site ar trebui facuta si traducerea textului in lb.engleza.Adriuta parca spunea ca are cine sa o ajute,plus ca s-a oferit si Vio sa o faca.Si..pana la urma,care site ramane?! Nu putem sa trimitem pe mail,adrese care peste 2 saptamani sa zic,nu vor mai exista.Haideti sa stabilim detaliile tehnice aici,pe forum si sa luam o hotarare de comun acord. Consider ca in zbuciumul asta,nimeni nu a facut mai mult sau mai putin.Cred cu tarie ca fetele care nu fac altceva decat sa se roage,fac infinit mai mult decat oricine altcineva! Off,e asa un harambalac in mintea mea..Sper ca ati inteles esentialul..Sper sa primim cat mai repede un raspuns de la umanitare,sper sa se rezolve cat mai repede cu paypalul ala,sper sa reusim sa ajunem la inimile oamenilor si-mai ales-la cele ale celor "de sus".Ma rog la Dumnezeu sa ne lumineze calea,mintile,sufletele,sa gasim cat mai repede ajutor si sa-l avem cat mai repede pe Mic,acasa,sanatos si razacios!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Va pup cu drag..Spun din nou ca SUNTETI MINUNATE.
Ma rog in continuare pentru Siluan..i-am aprins si o lumanare la Biserica.
Trebuie sa fie bine.Sigur e doar o incercare pentru bietii parinti,pentru noi toti.
Ariel,impresionant site-ul cu Sf Siluan.
Daca pot ajuta cu ceva,sunt aici.
Blogul e impresionant.Pentru autori.
Naty,probabil nu te superi daca voi transmite si eu mai departe cunoscutilor cuvintele sintetizate de tine
DOAMNE AJUTA!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

ai grija cum il transmiti, ca eu am transmis "sam de varsta iuliei mele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragele mele

sunteti absolut minunate

inteleg asa de bine faptul ca sunteti cat mai multe care doriti sa sprijiniti puiul acesta de om

stiu ca fiecare copilash de aici e putin si al vostru, au crescut de cand erau samburei in burticile voastre

si mai stiu ca nu e deloc usor ca un grup de mame implicate emotional, sa reuseasca sa faca o echipa de lucru in demersul in care s-a implicat

va rog sa imi permiteti sa va fac o recomandare, in numele Micului si al bunului mers al acestei campanii:

incercati sa va stabiliti un grup de decizie format din 4-5 fete

construiti si puneti pe hartie un plan de actiune (sa nu va irositi eforturile si sa va ocupati mai multe de acelasi lucru)

fiecare sa aiba in principal o activitate de urmarit si gestionat (de ex: una blogul, alta transmiterea mesajului, alta mass-media, alta legatura cu Simo si starea copilashului, alta cu documentele de la Casa de Asigurari, etc)

si nu in ultimul rand sa ne rugam pentru micutz si fiecare dintre noi sa avem in minte faptul ca cel mai important este SA IL SPRIJINIM ACUM CAND E LA GREA INCERCARE!

Alinuk

cu un pas mai aproape...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput