SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu nu stiu de ce a sters mailurile. Oricum, e urat. L-am trimis a treia oara. Insa am un gust amar... cine sa fi facut asta??

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Acum este pe mail (inca - si mi se pare ceva foarte ciudat chestia cu stersul... hm... e aiurea rau)
M-a treminat efectiv... Am plans si iar am plans...

Sfinte Dumnezeule, copilasul asta TREBUIE sa traiasca! Este atat de frumos, atat de pur si de nevinovat!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea acestui copil, Siluan. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta, Siluan, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.

Mergi la inceput

Kya, da, este un scumpic! Un frumos si un zambaret! A mai si plans... am tot incercat sa-l fac sa zambeasca la camera cum zambea cand ne jucam si nu era camera deschisa... dar greeeu! Asa serios devenea!

Cum zicea cineva, sper ca disparitia mailurilor sa fie o problema de server si cu gandul asta (care sa-l anihileze pe cel de mai devreme, care se razvratea...) ma duc si eu la nani.

Sa aveti o saptamana buna!

Si pentru Siluan si parintii lui sa fie SAPTAMANA BINECUVANTATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Cami, no way!!
..gata, plec acasa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Stati asa ca apar mailurile de la mine. A aparut unul. Este nedeschis. Retrag tot ce am spus, cu scuzele de rigoare :). Se pare ca este vina serverului. Ar fi fost asa de urat sa fie asa cum parea acum 5 minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

capitol nou:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154783

Mergi la inceput