BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Aveti idee cat tb sa manance un puiut de 1 sapt pe zi? Incep sa-mi fac pb ca mananca prea mult. Si caca face doar o data pe zi si ma intreb unde intra atata laptic. Ziua il tin numai la san, de 4,5 ori/zi cate 1/2 h, dar seara si noaptea nu vrea sa mai doarma fara completare, si bea cate 110 ml+ 1/2h la san. Am tot cautat pe net, dar nu am gasit sa scrie ce cantitate de laptic e bine sa bea un bb. Poate stiti voi...
Racusor

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

din Capraru citire
sapt. 1 - 200-400ml/zi
sapt. 2 - 400-550ml/zi
sapt. 3 - 450-600ml/zi
sapt. 4 - 500-650ml/zi

cresterea in greutate trebuie sa fie de 170-210gr/sapt

Racusor

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Buna dimineata
Aveti idee cat tb sa manance un puiut de 1 sapt pe zi? Incep sa-mi fac pb ca mananca prea mult. Si caca face doar o data pe zi si ma intreb unde intra atata laptic. Ziua il tin numai la san, de 4,5 ori/zi cate 1/2 h, dar seara si noaptea nu vrea sa mai doarma fara completare, si bea cate 110 ml+ 1/2h la san. Am tot cautat pe net, dar nu am gasit sa scrie ce cantitate de laptic e bine sa bea un bb. Poate stiti voi...
Racusor

din Capraru citire
sapt. 1 - 200-400ml/zi
sapt. 2 - 400-550ml/zi
sapt. 3 - 450-600ml/zi
sapt. 4 - 500-650ml/zi

Racusor

Noi 2...si Matei

inseamna ca al meu mananca in prostie eu ii dau doar san...f rar inca 20 ml Nan HA cand nu ma suportam sa prinda iar sanul. al meu nu adoarme cu 80 ml nicicum. Bine...e si nascut mai mare asa si doctorita mi-a zis din start ca va manca mai mult. Azi incerc sa il cantaresc sa vad cam cat mai are. O sa ma cantaresc cu el si fara el pe cantarul electronic sa vedem. El daca nu e satul nu adoarme...sta in patut. Nu plange nu nimic...dar sta cu ochii deschisi cam jumatate de ora dupa care iar da din gurita ca ii e foame. Ajungem la un never end story ca tot papa tot sta treaz si pana nu e satul de tot nu inchide ochii. Dar repet...nu plange insa nici nu adoarme.
Oana, la Ale asa am purtat si eu centura inca din prima saptamana...acum insa din cauza sanilor n-as fi suportat. Oricum s-a retras destul de repede burtica din cauza suptului lui bebe cred.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Buna dimineata
Racusor

din Capraru citire
sapt. 1 - 200-400ml/zi
sapt. 2 - 400-550ml/zi
sapt. 3 - 450-600ml/zi
sapt. 4 - 500-650ml/zi

Racusor

Noi 2...si Matei

inseamna ca al meu mananca in prostie eu ii dau doar san...f rar inca 20 ml Nan HA cand nu ma suportam sa prinda iar sanul. al meu nu adoarme cu 80 ml nicicum. Bine...e si nascut mai mare asa si doctorita mi-a zis din start ca va manca mai mult. Azi incerc sa il cantaresc sa vad cam cat mai are. O sa ma cantaresc cu el si fara el pe cantarul electronic sa vedem. El daca nu e satul nu adoarme...sta in patut. Nu plange nu nimic...dar sta cu ochii deschisi cam jumatate de ora dupa care iar da din gurita ca ii e foame. Ajungem la un never end story ca tot papa tot sta treaz si pana nu e satul de tot nu inchide ochii. Dar repet...nu plange insa nici nu adoarme.
Oana, la Ale asa am purtat si eu centura inca din prima saptamana...acum insa din cauza sanilor n-as fi suportat. Oricum s-a retras destul de repede burtica din cauza suptului lui bebe cred.

Larissa ai un bebe cuminte foc sa nu il deochem

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mamicilor, la voi se opresc copiii in timp ce papa la san si incep sa zambeasca?

Andrei de multe ori il prind ca scoate sanul din gura si cand ma uit la el...zambeste cu gura pana la urechi

el mannanca delicat la san doar la bibe e haplea

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana, completare poti sa ii dai 30 sau 60...nu mai mult daca papa la san ... ca dupa aia poate papa prea mult deodata sa nu il doara burtica, ca nu e asa usor digerabil ca lapticul de mama

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

larissa, dar daca nu plange de ce il pui la san? si-asa te plangeai ca ai prea mult lapte, daca il pui pe Nectarie mai des decat cere se stimuleaza productia de lapte. lasa-l sa stea si treaz, de-acum nu vor mai dormi tot timpul...

paula, Isa mea primea in spital completare 20 ml, pe cutia de lapte scrie necesarul, adica daca se prepara 60 ml x 8 ori, asta e oricum orientativ... dupa ce am venit acasa si am mai prins un pic de putere, daca nu ii dadeam completare nu dormea... acum habar n-am cat mananca... dar daca sarim peste cate-o masa ca nu suntem acasa, biberonul e de 120 ml, asa ca ai vostri mananca, nu gluma!!! bine, la 2 ore cere iar, daca i-as da san ar cere la 3-4 ore... dar mai mult nu vrea de la bibi, si-asa in ultima vreme il cam refuza, nu stiu daca sa ma bucur sau nu... abia vrea ceaiul, pana ii da de gust, dar la lapte prefera clar sanul...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

daca bb e hranit la san e normal sa faca mai rar kk ptr ca laptele matern e aproape in proportie de 100% digerabil, LP e insa mai gras si mai greu digerabil, de aceea uneori poate produce constipatia...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mamicilor, la voi se opresc copiii in timp ce papa la san si incep sa zambeasca?

abia astept clipa cand o sa-mi zambeasca mie ptr ca ma recunoaste si-mi raspunde , acum o surprind pe Isa ca zambeste asa ca Andrei (eu cred ca viseaza...). cand ii vb sau ii cant () ma priveste fix, nici nu clipeste, parca sta sa rada dar... ma mir ca nu plange la cum ii cant eu!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Oana, incercati sa nu il mai plimbati prin casa ca se invata asa si dupa aia nu te mai intelegi cu el. Noi suntem patiti de la Alexia si crede-ma ajusesem sa umblam cu ea in brate prin casa si cate o ora. Acum pe Nectarie nu il manevram prea tare. Plus ca acum cat e mic mai e cum mai e cu plimbatul dar gandeste-te ca ramai cu el acasa sotul la job si pe tine cade greul.
Of...pai noi am facut pact cu Doamne Doamne ca daca bebe Nectarie e cuminte mai facem copilasi... Alexia a fost muuuult mult mai agitata inca din primele zile. Deja la 9 zile faceam ture cu ea prin casa...manca haotic, dormea haotic. Eram terminati amandoi. Plus ca urla cateodata de te dureau urechile.
Sotul aseara isi exprima ingrijorarea ca e bebe prea cuminte....sa nu fie bolnav ceva...na noi avand exemplul Alexiei suntem cumva minunati asa.
Rodica, nu il pun la san...ii dau din laptele muls in biberon. Ca am rani la san. Am explicat de ce ii dau. Sa presupunem ca nu ii dau. Sta treaz jumate de ora dupa care incepe sa dea din gurita....si sa se agite fara sa plange....si tot da din gurita, si baga mainile in gura pana primeste lapte. Si uite asa ajungem sa mancam haotic si sa dormim haotic. Daca ii dau putin lapte...il primeste semn ca ii mai trebuie si apoi adoarme. Oricum de doua ori in 24 de ore intre trezire si somn trec cam 2 ore ca tot face caca, sta treaz etc. In rest adoarme in cam o ora de la trezire. Eu zic ca fac bine ca altfel am zis...ajungem sa manance la jumatate de ora si nu mai intelegem nimic din zi.

Asa doarme fericit dupa ce papa:
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/NectarieLarissa_79#5498988089226794434
sau asa:
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/NectarieLarissa_79#5498988081152050898

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Oana, incercati sa nu il mai plimbati prin casa ca se invata asa si dupa aia nu te mai intelegi cu el. Noi suntem patiti de la Alexia si crede-ma ajusesem sa umblam cu ea in brate prin casa si cate o ora. Acum pe Nectarie nu il manevram prea tare. Plus ca acum cat e mic mai e cum mai e cu plimbatul dar gandeste-te ca ramai cu el acasa sotul la job si pe tine cade greul.
Of...pai noi am facut pact cu Doamne Doamne ca daca bebe Nectarie e cuminte mai facem copilasi... Alexia a fost muuuult mult mai agitata inca din primele zile. Deja la 9 zile faceam ture cu ea prin casa...manca haotic, dormea haotic. Eram terminati amandoi. Plus ca urla cateodata de te dureau urechile.
Sotul aseara isi exprima ingrijorarea ca e bebe prea cuminte....sa nu fie bolnav ceva...na noi avand exemplul Alexiei suntem cumva minunati asa.

cred ca de data asta noi avem o Alexie mica care se numeste Matei

...simt ca am ajuns la capatul puterii si rabdarii...simt o oboseala pana in oase si nu reusesc sa adorm in timpul zilei

sper sa ne revenim repede ca si sotul e terminat ...si asa urla si Matei de te dor urechile si sufletul cateodata

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput