BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

am schimbat si noi AMR

38+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 2 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Paula, eu am trecut la planul 2 cu operatiunea rani la sani. pentru ca la fiecare supt bebe tot deschidea rana chiar si prin aparatoare sau o inmuia de vedeam cum se intinde pe sfarc am decis sa intrerup 2-3 zile pana la vindecare, alaptatul la san. Ma mulg cu mana ( la unul din el care are o rana minora...curge jet la celalalt ma mulg o idee mai greu) pun lapticul la frigider sau ma mulg chiar inainte ca bebe sa pape ( depinde cum ne sincronizam). Inainte si dupa muls manual ( sfarcul nu e deloc traumatizat pentru ca laptele curge singurel) ma dau cu tinctura recomandata de eladea care pare a fi super buna si incerc sa stau cu sanii descoperiti ca am vazut ca se usuca mai repede. Am inceput operatiunea aseara si deja se vad imbunatatiri. Cand am vazut aseara unul din sfarcuri mi-am dat seama ca daca rana se intinde imi poate obtura calea spre toate canalele cu lapte ceea ce ar fi ingrozitor. Bebe papa de oriunde asa ca n-am probleme deocamdata. Asa am vazut si eu cat papa o data, 140 ml la o masa o data la 2-3 ore. Oare nu e mult?
Sub 140 nu e deloc satul. Eu scot din sani uneori 140 alteori daca ma plictisesc si nu insist doar 120 si 20 pun completare. de fapt sigur in celalalt san mereu ramane lapte...dar n-am eu rabdare sa storc tot.
tu cum mai esti cu ranile?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Aveti idee cat tb sa manance un puiut de 1 sapt pe zi? Incep sa-mi fac pb ca mananca prea mult. Si caca face doar o data pe zi si ma intreb unde intra atata laptic. Ziua il tin numai la san, de 4,5 ori/zi cate 1/2 h, dar seara si noaptea nu vrea sa mai doarma fara completare, si bea cate 110 ml+ 1/2h la san. Am tot cautat pe net, dar nu am gasit sa scrie ce cantitate de laptic e bine sa bea un bb. Poate stiti voi...
Racusor

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

m-am uitat si eu acum la pozele copilasilor, niste dulcei

Carmen ce piele frumoasa are Leti! si ce imi place poza cu voi trei din spital

Ramo Doamne, cum o tin pe Sabinuta
tati a facut poza asta??

Sofia (Ana) e frumusica foc! si ce rochita fancy are

uite-i si pe cei doi pitici, Paul si Beatrice

Cris, Beatrice a mai pus carnita pe ea, nu? asa pare in poza, chiar si langa uriasul Paul

Iulia (Arissa) ce infasatica este ea, frumusetea

Raul (Paula) in poza 4, cand doarme zici ca e foarte mandru sa fie acasa, sa doarma in patutul lui e un scump!!

Nectarie e un dulce cu ochisorii lui mari albastri, si cu surioara lui frumoasa

Vlad (Crispro) ce frumusel este !! Si cum il imbracati mai mult in maro, parca e un ursulet foarte frumoase hainutele, de unde le-ati luat?

Bogdan (Sorina) ce te mai strambi tu frumosule la baita

la dolofanul de Matei (Oana) asteptam poze sa vedem daca a crescut mai mare decat prosopul

Natali parca e un mic ingeras! imi place pernuta aia de la baby confort!

Tina mai asteptam poze cu Raducu...ce faci mami?

Si frumusica Rebeca care asa chinuita e ea de mucisori

Aida e o dulceata de fetita!! dar ce faceti oameni buni, o masurati fata de papusi si telefoane?

uite-l si pe grasunelul de Filip ce mult isi ridica capul! eu cred ca vrea sa il impresioneze pe fratiorul lui Eric, ca sa imparta jucariile cu el

uite-i si pe norocosii de Tudor si Corina,ce stau in mijlocul naturii!!

si de la tanti mai asteptam pozici cu Matei

si frumusica si cochetica de Iza

de fiu'miu nu zic nimic

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Andrei este un scump de iti vine sa-l papi!!! Sa cresca mare si sa va bucurati de el!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Felicitari Anca Bun venit Denisa

Paula tot asa am tinut-o pana la 9 seara…apoi am mers la plimbare…si totul a fost bine pana azi dimineata la ora 6 de cand am inceput din nou…acum a atipit sa vedem cat il tine
tu cu ce medic ai vorbit? As suna pediatra dar nu stiu ce sa fac ca azi nu are program

Larissa sa dea Doamne Doamne sa fie la fel de cuminte Nectarie….de centura am discutat cu medicul care mi-a zis sa folosesc in prima saptamana si apoi sa las muschiul sa isi revina…asa ca nu stiu daca nu cumva e cam tarziu, cel putin pentru mine sigur e tarziu…dar stii tu oricum ca parerile sunt impartite

Maurice ce povestesti tu acolo…off sa iti fure copiii cred ca orice parinte ar innebuni

Bumblebee vad ca si voi sunteti la fel de “rasfatati” ca si noi….

asa face si Matei al meu…azi am vrut sa mai dorm o ora si el oracaia asa ca l-am lasat cu sotul…evident ca nu am reusit sa dorm dar cel putin am stat in pat ca ma simteam rupta de oboseala…cand m-am ridicat din pat l-am gasit pe sot plimbandu-l pe Matei prin casa in brate si cu cutia de lapte praf pe masa, nu i-am dat niciodata pana acum dar sotul in disperare de cauza se gandea ca poate si asta e o solutie sa il adoarma

cele care dati si completare? cati ml le dati?

Aelita sunt datoare cu poza cu paturica...sper ca in zilele astea sa iti arat rezultatul

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
Asa am vazut si eu cat papa o data, 140 ml la o masa o data la 2-3 ore. Oare nu e mult?
Sub 140 nu e deloc satul. Eu scot din sani uneori 140 alteori daca ma plictisesc si nu insist doar 120 si 20 pun completare. de fapt sigur in celalalt san mereu ramane lapte...dar n-am eu rabdare sa storc tot.
tu cum mai esti cu ranile?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Larissa mie pediatra mi-a spus ca in prima si a doua saptamana trebuie sa manance intre 60-80 ml la o masa si sa aiba 8 mese

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

'Neata! Ma primiti si pe mine sa ma plang? Pe mine ma dureau dimineata degetele de la maini si erau asa umflate abia le indoiam, acum parca e mai bine, fac smotru in bucatarie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Eu nu mai pot fetelor,am picioarele infiorator de umflate,au inceput sa ma doara, voi va dati cu ceva sau faceti ceva anume?
Acum sunt mai optimista,crispo tu spuneai ca si-au revenit la normal dupa nastere.

Catalina 37+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

si ale mele si-au revenit la forma initiala...chiar nu ma asteptam atat de repede in 3-4 zile dupa nastere... asa ca nu te ingrijora

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

Postez si eu un link cu informatii despre alaptare, tehnici de respiratie in timpul travaliului etc http://www.educatieprenatala.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza78

'Neata! Ma primiti si pe mine sa ma plang? Pe mine ma dureau dimineata degetele de la maini si erau asa umflate abia le indoiam, acum parca e mai bine, fac smotru in bucatarie .

39 + cu

Idem aveam niste degete de parca le batuse careva cu ciocanul,dar m-am dat cu ulei si mi-am facut masaj vreo jumate de ora si nu mai am nimic.probabil din cauza ca nu a circulat bine sangele la cum dorm acum noaptea

eu de smotru nu ma mai apuc gata doar ce si sa ma duc la cumparaturi sa fac plinul la frigider ca dupamiaza dupa ce vine sotul am spus sa mergem la spital sa nu cumva sa ma dilat cine stie cat si eu stau linistita acasala cum a spus si Luana de colega ei de salon...unele pers poate nu au dureri mari (sa dea Dumnezeu sa fiu si eu printre ele)
am citit regulile de respiratie care ni le-a dat Larissa,acum sa vedem ce am retinut din ele

Bianca 39 Andra Maria

Mergi la inceput