BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

matusa, pai tocmai ca mai ales in ultima vreme nu prea am mai gatit, chiar aseara am comandat mancare acasa... mai face sotul, mai trantesc eu ceva repede, mai semipreparate le bag la cuptor , ce sa facem?! trebuie sa papam si noi ca sa pape si bb... mi-e mila de printesita ca nu-i mai fac toate toanele, imi cere de o sapt clatite cu branza si eu nu am timp sa-i fac, mi-e sa nu prinda ciuda pe Isa, asa ca ii iau pizza sau meniul de la McD, desi nu prea-s de acord cu genul asta de mancare la copii...

eu am sangerat cam o saptamana mai serios, apoi cu tampon zilnic a fost ok, abia daca se pata, inca vreo 1-2 sapt... ca deja am si uitat

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata fetele!!!
Rodyk aici sunt eu vin la chiftelute dimineata asa cum e ca eu le adorrr si eu am de gand sa fac azi niste ardei umpluti si chiftelute

eu m-am cam chinuit sa dorm ca m-a durut spatele continuu,burtica parca imi mai trecuseacum bineinteles ca is cu foaia iar in mana si pixul ca au reinceput contractiile(la fel ca cele de aseara),probabil ca nici nu s-au oprit doar ca am adormit eu.deja in jumate de ora am avut 4 tot sunt pe ganduri daca sa ma duc la spital sau sa mai stau pana dupamiaza ca sa fac si eu ceva de mancare ca bate vantul cam taree in frigiderul meu

ma dor oasele picioarelor si habar nu am daca partea de sus sau cea de jos o durere ca la reumatismori e cu tot cu spate.buburuza mea isi mai scutura cate putin piciorusele in coastele mele, credca saracuta e deranjata de atatea contractii

offf ce plangacioasa sunt,chiar aseara imi spunea sotul ca inainte eram mai puternica si ca acum ma plang si de cea mai mica durere cred ca imi intra in reflex

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

si cum m-am si obisnuit sa trisez cu cateva ore,am schimbat si semnatura
asta ca sa ne iertati indrazneala

Bianca 39 Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Tot vreau sa va zic si mereu uit. Pe mine m-a ajutat f mult in timpul travaliului tehnica de respiratie pe care am reusit sa o pun in aplicare.
Eu am studiat de aici:
http://www.copiii.ro/articol/Cum+sa+respiri+la+nasterea+naturala.450.html

Fetelor chiar ajuta...incercati sa exersati acasa si in travaliu macar in contractiile mai putin dureroase sa puneti in aplicare. Apoi va deveni reflex indiferent cat de puternica e contractia.
Mie doctorita mi-a zis ca respir super bine...si ca se vede ca am exersat.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

mycya draguto, eu zic ca daca e aproape spitalul si tu esti inca pe picioarele tale cu contractii la 10-15 min, sa mai astepti acasa, trece mai repede timpul... vezi cand sunt sub 10 min, la 5 deja fugi!!! dar sa ai bagajelul pregatit oricum, e clar ce urmeaza,nu?! felicitari ptr semnatura

_

Mergi la inceput

larisa, eu nu mi-am amintit si nici nu am "avut timp" de respiratie , dar mi-a prins foarte bine in travaliu, asa scurt cum a fost (dar intens!)

ai gasit link-urile de la burtiere?! le-am pus ieri iar

_

Mergi la inceput

am vazut si eu pozele cu delfinasiiDuamnii ce minuniii
fetelor sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii, fericire si impliniri in viata

Bianca 39 Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mycya draguto, eu zic ca daca e aproape spitalul si tu esti inca pe picioarele tale cu contractii la 10-15 min, sa mai astepti acasa, trece mai repede timpul... vezi cand sunt sub 10 min, la 5 deja fugi!!! dar sa ai bagajelul pregatit oricum, e clar ce urmeaza,nu?! felicitari ptr semnatura

_

dar oare nu e nimic ca de aseara aproape continuu am la 10 minute la 8? zic sa nu o afecteze pe ea daca stau asa
acusica ma duc sa pun in gentuta si "bagajul" ca nu l-am facut nici pana acu

Larisa multumim de sfat,ma pun acum la citit poate poate retin ceva

Bianca 39 Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Neata delfinariu, va citesc mereu dar nici nu pot scrie ma iau niste emotii pentru marti ca nu pot dormi noaptea. M-ai am azi si maine si luni ma interneaza. Ieri am fost si am facut monitoriaj, si cele care credeam eu ca sunt contractii erau dar nu pt nascut, colul sa deschis un pic , dar oricum nu mai conteaza. Vroiam sa va povestesc cum era acolo o fata indianca trecuta de termen 41+3 si cand au controlato avea aproape 4 cm de dilatare si nu avea dureri. Dupa vreo ora de stat acolo pe pat au inceput dar foarte slab, chiar o invidiam imi pare rau ca zic dar asa de tare imi doream sa fiu in situatia ei.
Mycya stau cu sufletul la gura sa vad ce mai faci, ca amandoua avem acelai dpn.

38+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 4 zile pana la mare intalnire cu Giulia

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

larisa, eu nu mi-am amintit si nici nu am "avut timp" de respiratie , dar mi-a prins foarte bine in travaliu, asa scurt cum a fost (dar intens!)

ai gasit link-urile de la burtiere?! le-am pus ieri iar

_

si la mine a fost scurt travaliul....de la dilatatie 3 am ajuns la 10 in 40 de min ...daca nu si mai putin. Plus ca deja imi venea sa imping ca nu ii venea doctoritei a crede. Ar trebui sa povestesc detaliat...dar inca nu am stare. O sa povestesc insa soon.
Da am vazut link-urile. Saru'mana. Acum tre sa ma decid ce si cum comanda cat mai repede.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput