BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 19
bumblebee spune:
Gata, am pus pozici si am vazut pozici, mai fetelor, numai copii frumosi, acum ma duc sa vad ce face cintezoiul meu si sa vad daca ma lasa sa termin o tocanita de cartofi![]()
Ziua buna si sper sa va prind cat de curand! 

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
eladea2005 spune:
larisa, aci is..
credeai ca scapati de mine??? uita-te si tu cat am scris...ca ieri si alaltaieri n-am mai avut timp sa intru...
ne-am repatriat la Cluj...stam 2 sapt...asa ca ieri cu treaba mult pe aci, pe acasa..![]()
ieri cand am ajuns acasa ne-am cantarit...delfinasul meu are aproape 5 kile!!!! a luat 1 kg si ceva de cand am iesit din clinica!!!
![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
Am mai bagat si niste poze cu burtica inainte sa plec la spital, cam necenzurate![]()
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui matusa77
Si eu am luat pastilele astea Actovegin se numesc din saptamana 29 pana la nastere si am mai luat si vreo luna fiole cu care faceam perfuzii cu aminoplasmant si au dat roade la noi era extrem de grav avand in vedere ca era oligoamnios. mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) |
Matusa, tu cum luai Actoveginul - inainte de mese sau dupa? In prospect scrie ca inainte de masa. Pe dr. am uitat sa-l intreb...
Elena
37+ cu un
cuminte
AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
nela_didea spune:
Hello de la Hunedoara! Domnule dorm in nestire, am dormit toata noaptea cu o singura exceptie la pisu.
Ieri dupa masa dormit iar de la 16-19.
Ma intreb daca ma voi putea dezobisnui de somnul asta cand o sa vina delfinasul.
Mycya iti doresc din tot sufletul sa aveti in continuare o casnicie ca in povesti, iar Andra Maria sa va aduca numai bucurii si impliniri.
Si eu ma uit din cand in cand la cd-urile de la nunta si mi-s asa de dragi si, vorba ta, parca imi e dor de vremurile alea.
Dar acum avem alta preocupare, nu-i asa? Si ce program aveti azi, in caz ca nu va face delfinasa vreo unul?
Eladeea 
37 + cu o
de 
AMR 13 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Bumblebee am vazut minunatul delfinas Victor Andrei.
Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Toti delfinasii sunt absolut superbi, unu si unu, oare si al meu o fi tot asa frumos?
37 + cu o
de 
AMR 12 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
puiutz_mic spune:
Mycya, iti urez inca o data o casnicie minunata multi, multi ani si sa va bucurati de Andra si de cei care or mai veni dupa ea ![]()
Multumesc tuturor fetelor care mi-au scris despre nasterea naturala, multumesc pentru urari! 
Crissy, da, o sa merg la control oftalmologic. Stiam ca in special persoanele cu miopie au risc de dezlipire de retina, dar am citit aseara ca si cei care nu vad de aproape sunt in grupele de risc. Eu am hipermetropie si astigmatism. O sa vedem ce zice oftalmologul 
Elena
37+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Bumblebee, am vazut pozele cu Victor, e un scump, sa va traiasca si sa va bucurati de el! Ce ma bucur ca iti merge bine alapatatul! Felicitari!
Elena
37+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Parca sunt vreo doua fete care nasc la Isis, in Constanta. Baby78, cumva si tu?
Aveti idee cat costa o nastere naturala acolo? Ma batea gandul sa-i spun medicului meu sa nasc acolo, tot cu el, fireste. La Isis am vazut ca se face epidurala 
Elena
37+ cu un
cuminte
michelle1981 spune:
Bumblebee vazut pozele cu delfinasul, e asa de dulceee
Si tu ai avut o burtica tare sexy
Te-ai masurat in diametru? Ca eu am inceput sa ma masor sa vedem cu cat ies din spital si in cat timp se fac retrage![]()
larisa ce bine seamana puiutii tai, sunt dulci foc!
Asa e cu ptrogramarea, incerc sa ma programez cat mai repede, dar dr mea nu e, vine marti, iar dr care ii tine locul nu raspunde la tel.
Sa risc sa merg la dr de garda?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu