BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Michelle, dar ultima data cand ai fost la eco, bebelina era tot cu tripla circulara, nu? Doctorita ta ce a spus atunci?

Oricum, ii dau dreptate Larissei, poate ca nu ar fi bine sa ajungi la travaliu. Eu zic ca la cel mai mic semn de travaliu, chiar si fals, sa mergi la dr. de garda. Daca se intampla pana maine. Poate maine iti rapsunde la tel. dr. care ii tine locul medicului tau.

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, casa de piatra si multi ani fericiti sa aveti impreuna!!!

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Rodika cum ei drojdia aia de bere? o dizolvi in ceva? E un preparat facut cu drojdie de bere? Multa bafta la alaptat.

sunt tablete sau capsule. drojdia in stare pura nu se ia ca e activa si nu are efectele care le vrem noi (de fapt, nu stiu daca are vreun efect cea normala...)

Citat:
citati din mesajul lui larissa_79

eu mai vorbesc cu robert...ca uite alexia nu era asa cuminte...sau alexia nu dormea atat...si ea saraca daca aude se uita la mine si zice..." te iubesc mami"...cumva se teme sa nu isi piarda locul. asa si ea e tare cuminte si iubitoare cu bebe. doar cat au fost bunicile s-a alintat mai tare.

noi am cazut de acord sa evitam sa vb despre Maria de fata cu ea, desi n-as avea decat cuvinte de lauda, ea a fost cel mai cuminte copil de pe lume, n-am stiut ca am bb in casa!!! dar nu vrem sa vada ca se fac comparatii, ea e de-acum destul de mare si cine stie cum interpreteaza, desi pare tare intelegatoare si saritoare sa ma ajute.. dar la mare nu am fost inca deloc cu ea sa se balaceasca, i-am pus piscina sus pe terasa dar nici acolo nu pot urca cu ea ca e foarte cald... doar seara il mai trimit pe sot cu ea... am invatat-o sa-si faca baie singura... mi se pare ca se maturizeaza prea repede, eu vreau sa o vad tot copil, sa ma joc cu ea, sa ne gadilam in pat, sa ne batem cu pernele, sa facem prajituri din plastilina... nu vreau sa treaca timpul asa de repede peste noi si sa ma trezesc ca face deja singura prajituri adevarate in timp ce eu ma ocup de Isa...

larissa, Nectarie si Alexia par doua picaturi de apa gemene... Isabela si Maria seamana doar la nasucul mic de parca e doar desenat (sora-mea) si la gurita (a lui tati). dar mai tarziu se va schimba. maria in fiecare an parea ca seamana cu mine, cu tati, cu tatal meu, cu cumnata... cu vecinul

bumblebee, vazut ingerasul de Victor, ce bine-i e acasa... si burtica ta frumoasa

eladea, creste Filip, creste...

Citat:
citat din mesajul lui nela_dilea

Toti delfinasii sunt absolut superbi, unu si unu, oare si al meu o fi tot asa frumos?

nuuu... atunci o sa spui: al meu e cel mai frumos din lume

puiutz, cum aduni tu toate problemele si grijile... sa treaca toate, cat mai repede...

oare mai era ceva?

carmen, daca scanceste si screme e ca vrea sa faca kk, la colici isi strange piciorusele peste burtica...

ref la picaturile anti-colici, espumisan L ii dadeam inainte de papa (se poate da si dupa), asta care il am acum se poate da cu alimente sau in biberon, eu il mai pun in ceaiul ptr digestie. si nu ii dau o data/zi, ii dau preventiv, ca si cum ar avea, cum scrie pe prospect, de 3, 4 ori/zi, asa ca pana acum nu ne-au suparat. avem noi altele... desi de cand ii dau ceaiul asta si ii faca masajul ptr digestie nu pare a o mai deranja ceva (chiar daca inca nu a facut kk...), poate chiar nu are ce elimina!

la noi noaptea somnul e sfant, asa era si cu Maria, doar ca sunt eu pasare de noapte si imi place sa dorm dimineata de la 5-9, adica exact ora cand oamenii normali se trezesc si se pregatesc de mers la serviciu, la scoala etc , iar ziua rar pot dormi... Isabela a inceput sa aiba perioada cand e treaza si cate 2 ore, spunem povesti (Capra cu trei iezi e preferata, la jumatatea ei adoarme, iar cand incepem Scufita rosie incepe sa scanceasca, de fiecare data e la fel!!!), cantam, ne uitam la manute, la picioruse, facem gimnastica si ne strambam la tati si la Maria...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Parca sunt vreo doua fete care nasc la Isis, in Constanta. Baby78, cumva si tu?

Aveti idee cat costa o nastere naturala acolo? Ma batea gandul sa-i spun medicului meu sa nasc acolo, tot cu el, fireste. La Isis am vazut ca se face epidurala

Elena 37+ cu un cuminte

pai mergi si fa-le o vizita mai...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Bumblebee vazut pozele cu delfinasul, e asa de dulceee Si tu ai avut o burtica tare sexy Te-ai masurat in diametru? Ca eu am inceput sa ma masor sa vedem cu cat ies din spital si in cat timp se fac retrage

larisa ce bine seamana puiutii tai, sunt dulci foc!
Asa e cu ptrogramarea, incerc sa ma programez cat mai repede, dar dr mea nu e, vine marti, iar dr care ii tine locul nu raspunde la tel.
Sa risc sa merg la dr de garda?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu

poti merge la dr de garda sa iti faca macar o monitorizare maine...si in functie de monitorizare astepti pe marti sau nu. Sunt toate sansele sa fie bine....uite eu am nascut natural cu dubla ( dubla si-a pus-o in travaliu insa) bebele surorii mele insa intrase in suferinta fetala de la dubla circulara...si i-au facut cezariana imediat. Era in spital in Iasi si astia nu isi dadusera seama...noroc ca a tot cerut ea sa vada ce face bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:

Michelle, dar ultima data cand ai fost la eco, bebelina era tot cu tripla circulara, nu? Doctorita ta ce a spus atunci?

Oricum, ii dau dreptate Larissei, poate ca nu ar fi bine sa ajungi la travaliu. Eu zic ca la cel mai mic semn de travaliu, chiar si fals, sa mergi la dr. de garda. Daca se intampla pana maine. Poate maine iti rapsunde la tel. dr. care ii tine locul medicului tau.

Elena 37+ cu un cuminte

Dr la care am fost ieri (de garda) nu a observat f bine daca avea dubla sau tripla circulara. Dar a zis sa stau linistita ca se alimenteaza bine, nu e stransa.
Nu astept travaliul, incerc doar sa gasesc pe cineva care sa ma opereze.

Uite preturi www.maternitate-constanta.ro/servicii/" target="_blank">aici

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:

Elena 37+ cu un cuminte

Dr la care am fost ieri (de garda) nu a observat f bine daca avea dubla sau tripla circulara. Dar a zis sa stau linistita ca se alimenteaza bine, nu e stransa.
Nu astept travaliul, incerc doar sa gasesc pe cineva care sa ma opereze.

Uite preturi www.maternitate-constanta.ro/servicii/" target="_blank">aici

si totusi daca era de garda...tre' sa faci cezariana, esti la termen, circulara care e....de ce nu a operat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eladea iau more milk plus dela motherlove, sunt naturale costa cam 20 euro 60 capsule trebuie luate 4 pe zi!

Michelle nu vreau sa te sperii, la mine a avut dubla, si dr a spus ca frica lue e ca ea sa se intoarca nu stiu cum mai brusc in burtica si sa o stranga mai tare, pana la operatie a trebuit sa monitorizez miscarile constant, am fost miercuri la medic, miercuri m-a sunat de vreo 3 ori , joi la fel si joi seara am intrat in operatie desi trebuia sa intru vineri, nu aveau sala libera si nu m-au mai lasat pana sapt urmatoare, dar mai era si placenta complet calcefiata!

Larisa ce seamana ca doua picaturi de apa, acum nu-mi dau seama daca cu tine sau cu tati dar intre ei tare mult!!!

Nu mai stiu ce am vrut sa scriu.. Lui Leti cred ca nu-i prieste bine lapticul meu, cum ii dau mai mult de la mine cum are diaree, sau se constipa, o doare mai tare burtica.. uf, nu stiu ce are mititica, abia adoarme, gemand!

Mergi la inceput