BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

rodyka si cris2010, voi aveti bustiera cu tot cu slip? eu vreau sa o i-au pe cea fara slip ca mi se pare mai usor de purtat. Plus ca cea cu slip mi-e teama sa nu ma deranjeze la epi.
Eladea, tu de unde ai luat-o? Musai luni dau si eu comanda si vreau sa vina repede. Burtica s-a retras la mine...dar sunt sigura ca burtiera ajuta.

gata am gasit...comand de aici:http://www.formeasy.ro/colectie/FormEasy.html

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

larisa, eu din prostie am luat-o pe cea cu pantalon mediu...acu vreau s-o schimb, ca imi trebuie un M si o sa imi iau cu slip...pb cu epiz eu nu mai am demult...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Rodica ce iei?
eu iau de ieri si am dublat productia azi!!!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

carmen de care iei?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Mi-am luat azi de la Carrefour sterilizator si aparatoare mameloane de la Primii pasi... acum mi se par cam mari aparatoarele acelea pentru sanii mei si chiar pentru o guritza de bebelus

Si-a mai luat cineva de la Primii pasi aparatoare mameloane?

In seara asta testez si sterilizatorul.

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

eu imi luasem la Eric de la Avent marimea S...acum nu le-am folosit..nici la Eric n-am avut succes cu ele...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Puiut eu nu am facut antitetanos

mie in schimb mi-a dt pt leti din ziua 14 vit D picaturi, cate una pe zi, voua v-a dat~?

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

aici se dau din ziua 10, 2 picaturi/zi..daca nu recomanda medicul altfel...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eladea, zi-mi te rog la cat timp l-ai pus pe Filip in sling? Stiu ca ziceai ca a fost foarte cuminte, ca i-a placut. Daca imi amintesc bine cred ca avea vreo 2-3 sapt... Si in ce pozitie? In cea de alaptat? Sau in cea ca pt ham?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

cristina, l-am pus pe la 2-3- sapt, cam asa...in pozitia in care statea si in burta...adica cu picioarele ghemuite , lipit de mine(ca si cum l-ai tine in brate)...dar da, l-am si alaptat in sling...atunci il pui in pozitia aceea de alaptare..

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

iar n-am somn... am culcat-o acum pe Isa ca nu s-a trezit deloc pana acum si nici eu nu m-am mai trezit sa ma uit la ceas ca au trecut asa multe ore, asa ca sanii mei erau iar tari ca... pe vremuri , a papat scumpa dintr-unul si din celalalt m-am muls eu cu pompa... nu reusesc s-o mai trezesc sa pape, poate e totusi satula... iar de kk inca tot nu se aude/vede nimik... avem 4 zile

si merg sa vad cum doarme si printesita... ea cu sticla goala de cola langa pat , dormea imbracata cu hainele de peste zi(a avut permisiunea sa ramana pana mai tarziu sa termine un joc cu o prietena de-a ei, asa ca am zis impreuna "ingerasul" urmand sa se imbrace singura in pijama), cu agrafe in par, noroc ca si-a dat jos ochelarii... ooofff, cum sa dublez timpul, sa nu trebuiasca sa iau din timpul printesitei ptr delfinasa...

ma duc sa mai dorm o tura... si mi-am amintit mai devreme ce nasol era cand ma trezeam in miez de noapte cu lacrimi in ochi ca ma luau carceii cum imi intindeau picioarele, asa ca mi-am intins acum fara grija fiecare oscior... ce bine e!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

nici eu nu prea mai am timp asa ca inainte de Alexia...mi-e dor uneori sa petrec timp numai cu ea...

la fel si la noi... uneori mi-e asa mila de el, vine sa ne jucam iar eu nu pot sa-i acord atentie atunci...intelege dragul de el, e un copil tare bun si ascultator(cu mici exceptii)

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

iar n-am somn... am culcat-o acum pe Isa ca nu s-a trezit deloc pana acum si nici eu nu m-am mai trezit sa ma uit la ceas ca au trecut asa multe ore, asa ca sanii mei erau iar tari ca... pe vremuri , a papat scumpa dintr-unul si din celalalt m-am muls eu cu pompa... nu reusesc s-o mai trezesc sa pape, poate e totusi satula... iar de kk inca tot nu se aude/vede nimik... avem 4 zile

si merg sa vad cum doarme si printesita... ea cu sticla goala de cola langa pat , dormea imbracata cu hainele de peste zi(a avut permisiunea sa ramana pana mai tarziu sa termine un joc cu o prietena de-a ei, asa ca am zis impreuna "ingerasul" urmand sa se imbrace singura in pijama), cu agrafe in par, noroc ca si-a dat jos ochelarii... ooofff, cum sa dublez timpul, sa nu trebuiasca sa iau din timpul printesitei ptr delfinasa...

ma duc sa mai dorm o tura... si mi-am amintit mai devreme ce nasol era cand ma trezeam in miez de noapte cu lacrimi in ochi ca ma luau carceii cum imi intindeau picioarele, asa ca mi-am intins acum fara grija fiecare oscior... ce bine e!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

nici eu nu prea mai am timp asa ca inainte de Alexia...mi-e dor uneori sa petrec timp numai cu ea...

la fel si la noi... uneori mi-e asa mila de el, vine sa ne jucam iar eu nu pot sa-i acord atentie atunci...intelege dragul de el, e un copil tare bun si ascultator(cu mici exceptii)

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

eu mai vorbesc cu robert...ca uite alexia nu era asa cuminte...sau alexia nu dormea atat...si ea saraca daca aude se uita la mine si zice..." te iubesc mami"...cumva se teme sa nu isi piarda locul. asa si ea e tare cuminte si iubitoare cu bebe. doar cat au fost bunicile s-a alintat mai tare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Larisa, eu am 168, ca tine, dar 75 kg . Niste picioare groase, ca de abia trag chilotii pe mine.

Colief ii dau ca vad ca are un pic de colici, se screme de durere, dar erau asa, un pic doar. Aseara in schimb se chircea de durere... Poate ca de acum incep adevaratii colici, de la 2 saptamani, cum zice si Victo...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

eu ii dau si colief si infacol, in acelasi timp...si pe prospecte scrie ca se dau la fiecare masa...nu stiu daca ajuta in cazul in care ii dai daor o singura data pe zi...eu cand vad ca e agitat si se strange, ii dau cam la 2-3 mese consecutiv...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Incercam si noi sa semnam condica

Mycya, multi ani feiciti impreuna! Iti las si o pereche de motate, Sa nasti usor si sa ai o bbta sanatoasa si frumoasa!

Eu la protectii de san am avut Nuby, atat a gasit sotul meu duminica trecuta. Eu una chiar si asa simteam ca ma sfarsesc cand incepea sa traga. Faza faina era ca dupa 3 zile nu mai primea sanul asa, fara mamelon. Dar cu puin efort si mult scuturat din picioare am reusit.

La capitolul lapte, am, si beau ceai de chimen + ceai lactatie(fares) deci nimic complicat. De fapt lapte am de ma ud toata cand sunt plini, dar puturosul meu tot nu se satura chiar daca il las si o ora la san, il pun in pat si incepe sa moflaie manutele, suzeta, tot ce prinde, pana ce la un moment dat se enerveaza si vrea mufat din nou. Asa ca, uneori venim si completam. Numai ca eu am facut altceva, mi-am luat o pompa electrica de la Primii Pasi (ieftina si buna!) ca facusem scurta la mana cu pompa manuala si cu aia scot ce nu scoate puturosul, si de ex. azi, am mai scos 100 dintr-un san! Ce-i drept, dimineata sanii sunt intotdeauna mai plini, seara sunt efectiv scursa si mai bag alternez lapte stors de-al meu cu LP. Nu pot sa-l las sa nu se sature de fiecare data, ca si el e mitittel si nu are forta si totusi trebuie hranit, plus ca o iau si eu pe aratura. Ziua trag de tzitzi parca-s de cauciuc, dar noaptea odihna, bibe in botic si gata. Seara dupa baita dormim ca buturuga, ne trezim cam dupa 3-4 ore si dup-aia incepe sa se foiasca, sa se mataie, sa-si ia la tocait manutele, pana se simte mami sa se duca sa-i dea de papa. In timpul zilei are stari de veghe lungute, dar il las in patutul lui, mergemn, vorbim cu el, dar ne calcam pe inima sa nu-l obisnuim cu bratele.
Cu schimbatul la noi e comic rau, schimb multe haine la el, parca se joaca in noroi, ma prinde mereu cu pampersul in off-side! Pana sa-i pun pampi-ul nou el mai presteaza un kk sau un pisu peste tot. La maternitate a facut shushu si pe doamna asistenta, drept multumire ca i-a facut baita

Larissa, eu mi-am luat sterilizator Avent electric de pe bebeshopp.ro acolo era cel mai bun pret din Ro.

Acuma ma bag sa pun si el doua poze cu gargarita mea

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Citat:

Am mai pus poze cu Nectarie...in una din ele apuca chiar biberonul...l-am lasat mamei sa il sustina si eu m-am repezit sa pozez.
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie#5500337148992547506

A si am pus si cateva poze cu ale de cand era mica...ce ziceti seamana?

Ale mica:
http://picasaweb.google.com/roparo/AlexiaMica#5500327081748548834
http://picasaweb.google.com/roparo/AlexiaMica#5500327067901935746

Nectarie:
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie#5497920623167642914
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie#5497920550622623810

da...seamana f bine...cel putin acum...sunt curioasa cum vor fi mai tarziu...daca vor semana la fel de mult.asta ma intreb si eu cand ma uit la pozele noastre...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput