BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, mi-am luat M la bustiere, conform graficului lor de marimi. Dar tare greu intra pe mine... Cred ca asa si trebuie. Azi am tras pe mine burtiera (fara chilot) - dezavantaj - in partea de jos se ruleaza usor, nu sta lipita de piele...

Eh, incep si la noi noptile grele... De abia am adormit copilul la 11, aseara, din cauza colicilor... In 20 de minute era iar sus, plangand si strangandu-se de burtica, de ma durea sufletul... L-am pus ba in brate, ba pe burta, ba in patut cu vibratii- tot nimic... L-am mai pus la san, desi nu papa, dar se mai linistea... A adormit la 12, pana la 2... Apoi de la capat, pana la 4 tot am adormit copilul... La 6 sus din nou... Pe la 7.30 am reusit sa il adorm, acum sforaie... Of, greu cu colicii. Parca Colief nu are nici un efect, nu stiu... sau oare era mai rau daca nu il foloseam???

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Eladea, zi-mi te rog la cat timp l-ai pus pe Filip in sling? Stiu ca ziceai ca a fost foarte cuminte, ca i-a placut. Daca imi amintesc bine cred ca avea vreo 2-3 sapt... Si in ce pozitie? In cea de alaptat? Sau in cea ca pt ham?

Mergi la inceput

Michelle, legat de aparatori de san, eu am avut de la Avent, dar nu i-au placut la bebe. Mi s-au parut mari la tetina... Fetele ziceau ca folosesc de la Chicco (Racusor si LArisa), si sunt foarte multumite. Dar cred ca depinde, in cazul fiecaruia, care i se potriveste, si ce accepta bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumesc pt raspuns crispro.

Cand va vad cum va chinuiti cu somnul nu stiu ce o sa ma fac.. ca eu sunt rea de somn. Nu cred ca o sa fac fata :(

Carmen, eu as vrea sa "nasc" azi ca sa nu mai stau cu grija din cauza circularei. Maine fac 40 saptamani, deci nu cred ca ar trebui sa fie probleme. Insa dr mea e in concediu, vine marti, iar dr care ii tine locul nu mi-a raspuns la telefon. Asta e, mai asteptam. Insa oricum, saptamana asta o sa ne vedem delfinasa

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

ne mai tineti minte?:)
uf..au inceput si la noi colicii..prin urmare sunt cheauna de nesomn. de pe la 3, 4 nu mai pot dormi ca piticul tot scanceste si foieste..:(
ziua am o gramada de alte trebi, pe care vreau-nu vreau trebuie sa le mai si fac..
ma bucur macar un picut ca s-a mai cumintit Stefan, ca a avut un comportament groaznic in ultimele zile de imi venea sa imi iau campii si sa ma intreb cine m-a pus sa fac copii

nu mai am cd sa citesc din urma, felicitari proaspetelor mamici si putere multa pt perioada imediat urmatoare!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetelor scancetul si stransul /scremultul, inseamna colici? Ca si Leti doarme asa pe reprize dar nu o trezesc de tot o las sa-si revina singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata fetelor!!!

imi pare asa de rau pentru voi ca nu putei sa va odihniti si bebeii sufera cu colicii,of credca ai impresaia ca nu mai trec odata noptile asteaacus va voi lua locul

noi din fericire am reusit sa dormim bine, aveam de gand sa dorm mult dar ne-a trezit soacra cu telefonul de la 8 dimineata pentru urarile de aniversarea casatoriei acum stau si imi amintesc ce faceam anul trecut pe timpul acesta azi ne vom uita la filmare ca sa ne amintim de toate acele momente unice si frumoase de care imi e asa de dor

si acum sa vedem...am intrat in luna august...care naste azi???era un delfinas care parca asta astepta mult se mai lasa asteptati delfinasii nostri...
a mea nu a vrut sa ne faca azi cadoul cel marevrea sa aiba ziua ei si numai a eidar nu conteaza, sa vina cand e pregatita numai sa fie sanatasa ca sa o pupe mami toata de acum incepe nerabdarea si la mine...

Bianca 39 Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

aelita eu am adaugat doar noile mamici, nu am editat altceva. A, si zilele de nastere din august. Vad ca s-a latit incepand cu cap. 166

btz cum adica adeverinta de la CAS? Eu am una de la serviciu, aia nu e buna oare?

Vazut toti delfinasii pe rand de la mic la mare si de la mare la mic, dulci toti. Abia astept sa vad si eu delfinasa mea!!

Azi eram hotarata sa ma operez maine, insa nu a raspuns doctorita la telefon si nici la mesaje. Am fost la medicul de garda si bebelina era ok. Oricum stau ci grija din cauza circularei. Dr nu s-a dat seama daca are dubla sau tripla in seara asta.
Oricum vad ca e activa.
Semne de travaliu nu am, cred ca ar mai sta ea mult si bine la mami in burtica, dar nu as mai risca totusi. O sa vb cu dr mea cand se intoarce din concediu cum vom proceda in continuare.

Cu mancarea, vad ca in ultima vreme s-a oferit soramea sa imi faca, iar eu nu refuz

Pana la urma ce aparatori pt san sunt mai bune?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu

michelle, nu vreau sa te sperii insa daca circulara e tripla poate ar fi bine sa programezi cezariana si cat mai repede. Daca cezariana nu e programata nu iti garanteaza nimeni ca vei gasi sala de operatie libera...asa ca poti prinde o parte din travaliu ceea ce nu ar fi prea indicat. Plus ca la tripla....ce sa mai....poate totusi faci o programare in curand. Iarta-ma dar ma tot framant de cand mi-ai zis de tripla daca sa iti zic asta sau nu.
Iti trebuie si trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la job.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

iar n-am somn... am culcat-o acum pe Isa ca nu s-a trezit deloc pana acum si nici eu nu m-am mai trezit sa ma uit la ceas ca au trecut asa multe ore, asa ca sanii mei erau iar tari ca... pe vremuri , a papat scumpa dintr-unul si din celalalt m-am muls eu cu pompa... nu reusesc s-o mai trezesc sa pape, poate e totusi satula... iar de kk inca tot nu se aude/vede nimik... avem 4 zile

si merg sa vad cum doarme si printesita... ea cu sticla goala de cola langa pat , dormea imbracata cu hainele de peste zi(a avut permisiunea sa ramana pana mai tarziu sa termine un joc cu o prietena de-a ei, asa ca am zis impreuna "ingerasul" urmand sa se imbrace singura in pijama), cu agrafe in par, noroc ca si-a dat jos ochelarii... ooofff, cum sa dublez timpul, sa nu trebuiasca sa iau din timpul printesitei ptr delfinasa...

ma duc sa mai dorm o tura... si mi-am amintit mai devreme ce nasol era cand ma trezeam in miez de noapte cu lacrimi in ochi ca ma luau carceii cum imi intindeau picioarele, asa ca mi-am intins acum fara grija fiecare oscior... ce bine e!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

nici eu nu prea mai am timp asa ca inainte de Alexia...mi-e dor uneori sa petrec timp numai cu ea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Michelle, legat de aparatori de san, eu am avut de la Avent, dar nu i-au placut la bebe. Mi s-au parut mari la tetina... Fetele ziceau ca folosesc de la Chicco (Racusor si LArisa), si sunt foarte multumite. Dar cred ca depinde, in cazul fiecaruia, care i se potriveste, si ce accepta bebe...

important e ca aparatorile sa fie moi ca altfel bebe cu gura trage greu si brutalizeaza sfarcul...oricum mai bine incercati fara aparatori dar cu crema inainte si dupa supt. e bine totusi sa aveti pregatit. eu de maine...ca ranile sunt 90% vindecate il pun pe bebe la san fara aparatori iar....eu am din latex de la chicco....se potriveau perfect.
http://reclama/detalii.php?cod=CH363
asa am eu.
zicea racusor ca si cele de la nuk sunt bune. ele mai ajuta la formarea mameloanelor...daca nu le aveti formate bine.

Mergi la inceput