BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu de la 10 jumate ma chinui sa adorm copilul

a dormit toata ziua si dupa baita s-a trezit si sta cu ochii cat cepele nu plange dar incercam sa nu vb cu el sa se obisnuiasca sa adoarma mai devreme...

l-am pus in leagan, l-am tinut la piept, nimic...acum l-am pus in patut, sa vedem ce face, plange sau sta singurel..

nu plange, doar ca sta asa treaz

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

imi e un sooommnnn...azi bebe a fost cumintel, a dormit in patutul lui...asa ca i-am facut curat in camera, si in camera noastra... am reusit sa fac si niste paste cu branza la cuptor...

ieri ne-a venit dulapul si o polita de carti, dar trebuie sa imi gasesc timp sa mai despachetez si sa asez frumos hainele in dulap

camera noastra e gata mobilata, mai trebuie de acum doar mici "atentii"

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele!!!

Am scris msj si de dimi si a cazutr netu ...:((.
Acum felicitarile: Bravo Anca, Peta, Emushi, Mya 85!!Sa fiti toti sanatosi, voiosi si mancaciosi.Iar copii sa va aduca numai fericire si implinire!!
Mycya: scoatem motatele ca vad ca te bagi in fata,...fewtita ta e mai grabita ca baietelul meu :)).Asteptam vesti bune!!!
Vazut copilasi dulci.Nu-mivine sa cred ca a trecut timpul asa de repede..
Larisa: Mai mai ce rade Nectarie...baietel fericit, ce mai!!

Laura 40+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem!!
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

aelita eu am adaugat doar noile mamici, nu am editat altceva. A, si zilele de nastere din august. Vad ca s-a latit incepand cu cap. 166

btz cum adica adeverinta de la CAS? Eu am una de la serviciu, aia nu e buna oare?

Vazut toti delfinasii pe rand de la mic la mare si de la mare la mic, dulci toti. Abia astept sa vad si eu delfinasa mea!!

Azi eram hotarata sa ma operez maine, insa nu a raspuns doctorita la telefon si nici la mesaje. Am fost la medicul de garda si bebelina era ok. Oricum stau ci grija din cauza circularei. Dr nu s-a dat seama daca are dubla sau tripla in seara asta.
Oricum vad ca e activa.
Semne de travaliu nu am, cred ca ar mai sta ea mult si bine la mami in burtica, dar nu as mai risca totusi. O sa vb cu dr mea cand se intoarce din concediu cum vom proceda in continuare.

Cu mancarea, vad ca in ultima vreme s-a oferit soramea sa imi faca, iar eu nu refuz

Pana la urma ce aparatori pt san sunt mai bune?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

dormiti, burticute? mamici, delfinasi?

pai ma duc sa butonez telecomanda o vreme, poate-mi vine somnul... si pe cand vine, se trezeste Isa sa pape

noapte buna... si motatele de serviciu:

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

iar n-am somn... am culcat-o acum pe Isa ca nu s-a trezit deloc pana acum si nici eu nu m-am mai trezit sa ma uit la ceas ca au trecut asa multe ore, asa ca sanii mei erau iar tari ca... pe vremuri , a papat scumpa dintr-unul si din celalalt m-am muls eu cu pompa... nu reusesc s-o mai trezesc sa pape, poate e totusi satula... iar de kk inca tot nu se aude/vede nimik... avem 4 zile

si merg sa vad cum doarme si printesita... ea cu sticla goala de cola langa pat , dormea imbracata cu hainele de peste zi(a avut permisiunea sa ramana pana mai tarziu sa termine un joc cu o prietena de-a ei, asa ca am zis impreuna "ingerasul" urmand sa se imbrace singura in pijama), cu agrafe in par, noroc ca si-a dat jos ochelarii... ooofff, cum sa dublez timpul, sa nu trebuiasca sa iau din timpul printesitei ptr delfinasa...

ma duc sa mai dorm o tura... si mi-am amintit mai devreme ce nasol era cand ma trezeam in miez de noapte cu lacrimi in ochi ca ma luau carceii cum imi intindeau picioarele, asa ca mi-am intins acum fara grija fiecare oscior... ce bine e!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

de la 4 sunt treaza...abia la 12 s-a culcat copilul pe la 3 s-a trezit sa pape, a papat putin si a dormit pana la 4...de atunci ba doarme , ba papa...mai mult doarme, daca il pun in patut in 10 minute e treaz

acum mi-a sarit somnul, dar mai tarziu iar o sa fiu zombie

09.06.2010

Mergi la inceput

rodi, si tu pe aici

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu
cine naste azi?
Stef, daca eu nu iau suplimentenu am cum sa-mi fac griji ce fac la 6 luni, sigur fittnes si vin rosu seara, lapte nici vorba, aproape s-a oprit acum de cateva ori deja, si pitica sta si cate o ora la san, la unii merge la ynii nu, eu zic mersi daca are 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Buna, fetelor!

Bebe a mai crescut putin, aproape 200 gr, are in jur de 2750 gr acum. Mi-a dat un tratament cu niste pastile naturiste, ceva cu extract de sange de vaca, 6 tablete pe zi, pentru mai buna oxigenare a lui bebitza. Sper sa dea roade si sa mai puna si el ceva carnita pe el!

Sper sa fie bine bebe al meu

Mycya, asteptam vesti dupa ce revii de la spital!

ici la toate fetele!

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Si eu am luat pastilele astea Actovegin se numesc din saptamana 29 pana la nastere si am mai luat si vreo luna fiole cu care faceam perfuzii cu aminoplasmant si au dat roade la noi era extrem de grav avand in vedere ca era oligoamnios.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )

Mergi la inceput