BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 12
btz_ovi spune:
Puiutz mare dreptate are Sorina,durerile mari sunt inainte de expulzie.
Cand incep contractiile sub 5 min durerile devin din ce in ce mai dureroase,ti se pare ca tin o vesnicie iar momentele de respiro le adori.
La mine cel putin la contractiile de 2 min durau destul de mult si cand incetau eram asa bucuroasa.
Important este ca in timpul durerilor sa te plimbi pe hol/in sala caci le atenueaza.Sau sa stai in 4 labe pe pat,pe mine m-a ajutat enorm.
Eu sper sa ai parte de un travaliu rapid,dilatatie cat mai mare in cel mai scurt timp.
Sorina scuze pt ieri ca nu am raspuns insa eram la bebe.
Din pacate am un cost suplimentar mare,dar te sun zilele astea,
Ce face bebe Bogdan?

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Hello gagici!!!!!! BAMBOLETTA Paul face bine,analizele au iesit ok vineri,CRP 12,speram ca luni iese 6 si mergem acasa caci nu mai rezistam asa.Astazi m-a tot pupacit,iar dupa ce i-am dat de papa cum il puneam in patut cum urla.Eu am crezut ca ii e foame insa hotul vroia alintat.Asa simte si el lipsa mea ,mi se rupe inima cand stiu ca nu e langa mine![]() La internare sa vii cu adeverinta de la Casa de Sanatate,buletinul si 100,00 Lei taxa de internare. Nu te lasa cu bagaj foarte mare,fara troller,doar genti mici. Si nu mai zic de faina e camasa de spital,zici ca esti de la puscarie cu dansa iar parfumul de trandafiri e ametitor Eu am prins un miros acru de la ele ![]() Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
dragul de el
...cu ajutorul lui DD luni il luati acasa si o sa va iubiti toata ziua 
nu ma lasa cu camasile mele de acasa?
eu mi-am pregatit 3 
cred ca o sa ajung la spital speriata de bombe...

marti merg la eco...si o sa mai intreb doctorita

Bamboletta
36+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 3+ pana vine
bamboletta spune:
In ultimele zile ma simt f obosita..abia fac mancare si in pat..iau vitamine si Fe..analizele sunt ok...la prima sarcina nu-m aduc aminte sa fi fost asa sleita de puteri..se vede ca e baietel
suge tot
Mycya-ce harnicuta esti..nu te lasi deloc..o sa te apuce nasterea in bucatarie ![]()
Puiutz-nu mi-a zis nimeni nimic de vaccin si nici de control la ochi..dar oricum nu am probleme cu ei![]()
sa dea DD sa ai nastere usoara 
deci sunt mai bune burtierele cu chilot...trebuie sa-mi cumpar si eu...mi-am luat doar burtiera simpla ![]()
Bamboletta
36+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 3+ pana vine
Mycya spune:
Bamboletta o sa imi vina si mie randul acusica la facut mancare pe fuga,daca o sa apuc sa o fac si pe aia
o sa se sature sotul de facut mancare,si la servici si acasa![]()
Carmen
da nu spuneai ca o sa vina o tanti sa va ajute la curat si mancarica?? sau imi amintesc eu gresit
eu am papat 2 felii de pizaa asa cum pofteam eu
cu gustul de acasa si acum stau iar cu pixul in mana ca am contractii BH dese, ca doar m-am asezat in pat(cand fac treaba nu am nimic
)....oare se pun si astea??stiam ca nu e voie mai mult de 5 pe ora dar e valabil si in ultimele sapt
??
Bianca
39
Andra Maria
Mycya spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Curatenie ca mancare nu imi place cum face FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
aaa...era bine daca aveai pe cineva de dinainte pe care sa fi stiut ca gateste bine si pe gustul vostru si aveai si curatenie si de papa....dar cum e greu de gasit asa ceva

Bianca
39
Andra Maria
stefania_97 spune:
Doar sa va zic ca inca nu am nascut
, sunt aici si va citesc din umbra.
Fetelor eu nu inteleg de ce atatea stimulente de lactatie acum la inceput, ce faceti la 6 luni daca acum luati atatea stimulente?
La inceput cel mai bun stimulent e bebe. Si eu am facut rani si a supt si cu putin sange dar a stimulat asa de bine lactatia
,
Nu sunt convinsa ca e asa de bine sa luati atatea stimulente acum.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
40+
AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
rodyka spune:
| citat din mesajul lui stefania_97 Fetelor eu nu inteleg de ce atatea stimulente de lactatie acum la inceput, ce faceti la 6 luni daca acum luati atatea stimulente? |
stefania, daca lucrurile nu se imbunatatesc, la 6 luni o sa facem ce facem si acum

repet: vb in numele meu

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
Elena nu vreau sa te sperii dar durerile cele mai mari nu sunt la expulzie ci inainte pana ajungi la dilatatia de 10, cel putin eu pana am ajuns la 8 am crezut ca mor de asta m-am rugat ore in sir de medic sa-mi faca epidurala. Poate reusesti sa convingi anestezistul sati faca totusi epidurala. ![]() mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 ![]() |
exact. expulzia nu e dureroasa....trebuie doar sa impingi...pana faci dilatata e baiul...
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
ma bag si eu la 
crispro tu ce marime ai luat burtierele alea....?
bebe
i-am facut si baita....incep sa cada si cojitele de la ranile de la san....
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

,mi se rupe inima cand stiu ca nu e langa mine