BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Rodica ce iei?
eu iau de ieri si am dublat productia azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fetelor, demult vreau sa va intreb, voua v-a dat medicul de familie sa faceti un vaccin anti-tetanos?

Se face in 2 doze, o data in luna a saptea si apoi in luna a 8-a sau a9-a... Eu am uitat de el

Dar la control oftalmologic ati fost trimise? Cele care ati nascut vaginal. Riscul se refera la dezlipirea de retina in timpul travaliului/nasterii.

Dragaica, ce mai faci? Azi parca nu te-am vazut pe forum.

De Florentina mai stiti ceva, fetelor? Nu a mai intrat demult pe forum...

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Carmen, multumesc pentru felicitari!

Ma bucur ca dau roade pastilutele pt. alaptat! Imi pare rau ca inca te mai doare operatia... of...

Sanatate si succes cu alaptarea!

Elena 37+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz na ca sa fac de papa am stat si in picioare,chiar daca ma mai doare spatele stiu ca dupa ma asez si trece.aici nu prea am ce manca daca nu gatesc, ca nimic nu e pe gustul nostru si...ramanem flamanzi
eu am noroc ca e racoare de vreo saptamana aici, azi ce a iesit soarele mai mult dar tot racoare e,in camera am 21 de grade cu geamul deschis

Bianca 39 Andra Maria

Mergi la inceput

Mi-am luat azi de la Carrefour sterilizator si aparatoare mameloane de la Primii pasi... acum mi se par cam mari aparatoarele acelea pentru sanii mei si chiar pentru o guritza de bebelus

Si-a mai luat cineva de la Primii pasi aparatoare mameloane?

In seara asta testez si sterilizatorul.

Elena 37+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Puiut eu nu am facut antitetanos

mie in schimb mi-a dt pt leti din ziua 14 vit D picaturi, cate una pe zi, voua v-a dat~?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

mie in schimb mi-a dt pt leti din ziua 14 vit D picaturi, cate una pe zi, voua v-a dat~?

carmen, eu iau combinat de drojdie de bere cu germeni de grau. daca o zi nu iau, se cunoaste. iar daca reiau a doua zi, sunt tot cu tamponele de sani dupa mine...

la Isa ii dau 3 picaturi vit D3/o data/zi.

aelita, si la mine e plin congelatorul de semipreparate... "salteados" sunt la loc de cinste, doar sa nu prea fie cu marisco... si pizza . mi-am luat Blevit, abia astept sa-si faca efectul. daca nu, maine recurgem la supozitor iar...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, eu mi-am luat de amandoua felurile. Am purtat pana acum doar burtiera cu chilot. E foarte stramta si deranjeaza un pic la taietura, ca strange si o ridic sus, iar cand ma asez intra pana la amigdale... Cea care e doar brau am zis ca o port "la oras", ca nu incomodeaza atat, si pot face susu in timp util

Puiut, nu mi-am facut antitetanos, desi medicul de fam recomanda (e de moda veche). Ginecologii rad cand aud de acest vaccin si ma in intrebau daca am de gand sa nasc in camp Iar la ochi nu mi-am facut nici un control. Nu am probleme cu ochii, dar nici nu imi amintesc sa ma fi intrebat ceva medic daca am sau nu probleme. Ma bucur ca bebelu tau a luat in greutate!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Buna, fetelor!

Am fost si noi azi la vizita saptamanala la medic.

Colul e inca inchis, dar putin scurtat. Capul lui bebe apasa pe el, dar e inca mobil, nu s-a fixat inca intre oasele pubiene. Deci mai avem pana la nastere.

Vreau sa spun ca la controlul pe masa nu am avut niciodata dureri, doar cand mi-a recoltat asistenta pentru analize Cred ca medicul e mai priceput la miscarea asta

Bineinteles ca l-am intrebat de epidurala. Surpriza! Anestezistul nu face epidurale

Se face doar o anestezie ..am uitat cum a zis ca se cheama.. inainte de expulzie, ca sa usureze durerile din momentul acela ... Macar atat!

Deci m-am lamurit. Oricum am zis ca merg tot pe nasterea naturala, daca Doamne fereste nu ajung la dilatatie ca lumea intr-un timp rezonabil sau daca bebe are probleme, facem cezariana.

Saptamana viitoare iau si rezultatele la recoltarile din col si vagin, sper sa iasa bune!

Bebe a mai crescut putin, aproape 200 gr, are in jur de 2750 gr acum. Mi-a dat un tratament cu niste pastile naturiste, ceva cu extract de sange de vaca, 6 tablete pe zi, pentru mai buna oxigenare a lui bebitza. Sper sa dea roade si sa mai puna si el ceva carnita pe el!

Sper sa fie bine bebe al meu

Mycya, asteptam vesti dupa ce revii de la spital!

ici la toate fetele!

Elena 37+ cu un cuminte

Elena nu vreau sa te sperii dar durerile cele mai mari nu sunt la expulzie ci inainte pana ajungi la dilatatia de 10, cel putin eu pana am ajuns la 8 am crezut ca mor de asta m-am rugat ore in sir de medic sa-mi faca epidurala. Poate reusesti sa convingi anestezistul sati faca totusi epidurala.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Sorina... din pacate medicul mi-a spus clar ca anestezistul lui NU FACE epidurala Probabil ca nu stie ...

O fi ceva atat de complicat?

Sincer nu ma asteptam la problema asta... Sper sa ma ajute DD sa nu am dureri atroce si mai ales sa am dilatatie!

Elena 37+ cu un cuminte

Mergi la inceput