BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)
Raspunsuri - Pagina 15
crispro spune:
Mycya, primul anisor... Multi inainte, sa fiti fericiti si indragostiti! Sa stii ca si bebelu meu nu a vrut sa vina pe 15 (cand implineam 4 ani de casnicie), a ales sa vina cu 2 zile mai tarziu, sa aiba ziua lui...
Poate ca asa e si bebelina ta, vrea doar o zi pentru ea. De aici inainte, oricand!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Larisa, mi-am luat M la bustiere, conform graficului lor de marimi. Dar tare greu intra pe mine... Cred ca asa si trebuie. Azi am tras pe mine burtiera (fara chilot) - dezavantaj - in partea de jos se ruleaza usor, nu sta lipita de piele... Eh, incep si la noi noptile grele... De abia am adormit copilul la 11, aseara, din cauza colicilor... In 20 de minute era iar sus, plangand si strangandu-se de burtica, de ma durea sufletul... L-am pus ba in brate, ba pe burta, ba in patut cu vibratii- tot nimic... L-am mai pus la san, desi nu papa, dar se mai linistea... A adormit la 12, pana la 2... Apoi de la capat, pana la 4 tot am adormit copilul... La 6 sus din nou... Pe la 7.30 am reusit sa il adorm, acum sforaie... Of, greu cu colicii. Parca Colief nu are nici un efect, nu stiu... sau oare era mai rau daca nu il foloseam???Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
daca nu poti zice aici zi-mi pe pm cate kg ai si ce inaltime...eu azi dim aveam 72 kg la 1.68...dar s-au latit soldurile, oasele de la nastere de numa. eu mi-as lua L totusi.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui crispro Larisa, mi-am luat M la bustiere, conform graficului lor de marimi. Dar tare greu intra pe mine... Cred ca asa si trebuie. Azi am tras pe mine burtiera (fara chilot) - dezavantaj - in partea de jos se ruleaza usor, nu sta lipita de piele... Eh, incep si la noi noptile grele... De abia am adormit copilul la 11, aseara, din cauza colicilor... In 20 de minute era iar sus, plangand si strangandu-se de burtica, de ma durea sufletul... L-am pus ba in brate, ba pe burta, ba in patut cu vibratii- tot nimic... L-am mai pus la san, desi nu papa, dar se mai linistea... A adormit la 12, pana la 2... Apoi de la capat, pana la 4 tot am adormit copilul... La 6 sus din nou... Pe la 7.30 am reusit sa il adorm, acum sforaie... Of, greu cu colicii. Parca Colief nu are nici un efect, nu stiu... sau oare era mai rau daca nu il foloseam???Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
of cris...dar tu ii dai colief preventiv? eu inca nu ii dau nimic. al meu a adormit dupa baita la 22:30. A dormit pana la 3. Apoi de la 3:40 a dormit pana la 8. Acum de la 9 iar doarme...inca boieresc.
Victo spune:
larisa, da inca boieresti ca e bb miculut..asa am sperat si eu, dar de la 2 sapt apar uratii..
cd doarme piti, seara, eu mai stau numa cu stefan..am reinceput sa ii fac baie, sa ne jucam cu masinile, construim..insista sa mergem cu totii afara, nu doar el cu tati..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Mycya spune:
Crispo da ,abia a trecut un anisor de la casatorie
multumim de urari si voua la fel va doresc

cine stie cate zile vrea gargaritza mea sa mai steea
mami o mai tine in burtica
Larissa si inainte de alaptare cu ce speli sanul daca te-ai dat cu crema?ca din cate am auzit cu sapun nu e indicat dar totusi crema nu ramane ca e destul de grasa
eu oricum folosesc deja dar si atunci va trebui si sa stiu din timp.
Bianca
39fix
Andra Maria
crissy77 spune:
puiutz, nici in Suceava, la spitalul judetean, nu se face epidurala. De vaccin nu mi-a zis nimeni nimic (eu l-am facut la 2 sapt dupa nastere
, cand m-a muscat catelul). Control la ochi trebuie sa faci daca vrei nastere naturala. Oftalmologul iti va zice daca exista vreun risc la nastere.
bamboleta, la Cuza te lasa cu pijamaua/camasa de acasa, dar cand mergi in sala de nasteri sau la monitorizare / control e musai sa ai camasa lor.
racusor, cu cat creste bb cu atat isi va rari si episoadele de somn
michelle, si mie mi-a cerut adeverinta de salariat vizata de CAS Suceava, dar cred ca doar din cauza ca sunt din alt judet. Gabi nu are buletin de Iasi si cred ca din cauza asta i-a cerut si ei la fel. Trebuie de intrebat. Ce draguta e sora ta ca te ajuta, conteaza f mult. Are de la mine o 
Colici: stiu ca in spital asistentele dau calciu carbonic pt calmare, merita de incercat.
Carmen, daca se screme s-ar putea sa faca kk. Daca isi strange piciorusele la piept inseamna ca o doare burtica.
Mycya, la cat mai multi ani fericiti si impliniti impreuna ca familion extins. Si sa nu uit, 

Vreau si eu stimulente care sa-si faca efectul la mine

. Aseara nu am reusit sa mai scot nimic

crispro spune:
Larisa, eu am 168, ca tine, dar 75 kg
. Niste picioare groase, ca de abia trag chilotii pe mine.
Colief ii dau ca vad ca are un pic de colici, se screme de durere, dar erau asa, un pic doar. Aseara in schimb se chircea de durere... Poate ca de acum incep adevaratii colici, de la 2 saptamani, cum zice si Victo...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
Victo spune:
tot repet si eu ca baba..pt laptic ati incercat ceai de chimen, fenicul, anason?
eu am alta pb./.nu sta frate singur cuminte cd e treaz deloc...numa in brate..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Victo larisa, da inca boieresti ca e bb miculut..asa am sperat si eu, dar de la 2 sapt apar uratii.. ![]() cd doarme piti, seara, eu mai stau numa cu stefan..am reinceput sa ii fac baie, sa ne jucam cu masinile, construim..insista sa mergem cu totii afara, nu doar el cu tati.. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
da..i-am facut si eu aseara baie alexiei...si azi iesim toti 4 afara...

crissy77 spune:
mamici, dar siropelele pt colici nu se administreaza cumva inainte de alaptare?
Victo, eu beau zilnic ~ 2l ceai amestec (anason, fenicul, chimen, fructe padure sa-i schimbe gustul), 500 ml lapte, 1-2 l apa, iau pastile galafor, mananc la 3 ore mancare consistenta, mananc compoturi, ma odihnesc atat cat imi permite timpul (aproximativ 9 ore din zi eu sunt pe drumuri). Efectiv nu stiu ce sa mai incerc. E drept ca a trecut mult timp de la nastere, probabil nu am stimulat cand a trebuit.