Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
Happyness, si eu cu gindul la puiul mic Siluan. Of, ce trebuie sa fie in sufletele parintilor...ca el e inca f mic si nu-si da seama...dar si el bietul e chinuit cu injectii si tratamente in spital. Miine vreau sa depun si eu in contul lor...atit cit pot, daca fiecare ne-am rupe putin putin, ce mare bine facem unei familii si asa coplesita. Fetelor, care puteti nu lasati neobservata aceasta problema...haideti sa ajutam cum putem fiecare

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Altfel...si eu am greturi, dar nu vomit, e mare lucru si pot minca...asta nu ma bucura extraordinar ca am senzatia ca deja pun pe mine..
Roxy, mincare ca la mama nicaieri...asta-i adevarul. Ma bucur ca incet incet iti trec si greturile si te poti bucura de sarcina!
Dyadya, si pt tine ma bucur ca esti mai bine. Tot asa mult utrogestan iei?? EU nu prea reusesc sa-l mai inchit sincera sa fiu, am avut zile cind am sarit cu buna stiinta peste el. Imi face sila...

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona si restul fetelor care luati utrogestan oral, de ce nu-l luati vaginal? este mult, mult mai bine, se absoarbe mai repede, nu va mai da stari neplacute, nu mai afecteaza nici ficatul.
eu o sa ies cu tati si cu bebe la plimbare putin.
fetelor vedeti ca saptamana viitoare nu prea o sa intru decat seara ca am o colega noua si trebuie s-o instruiesc si nu mai am timp sa intru de la serviciu. asa ca sa nu ma dati disparuta daca nu ma vedeti. o sa mai intru seara.
mi-am pus acum o gura de cafea cu lapte si cu miere. asa bun este. eu de obicei nu beau cafea, niciodata , nici macar in vizita, pur si simplu nu-mi place. dar de cand sunt gravida zici ca am inebunit, mi-e o pofta de cafea si vad ca nu rezist si beau cate o gura dar cu lapte.

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Ce fac burticile? Cam slaba activitate, se vede ca-i weekend...numai eu bantui pe aici non stop, ieri ca am stat pe langa casa si azi nu stiu, mi-e somn....si abia m-am trezit, mai bine spus s-a ridicat sotul din pat si dupa aia eu nu am mai putut dormi

Imi beau cafeaua si revin, poate mai vin burtici online si mai vorbim.

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mi-am baut cafeaua cu lapte si am si mancat ceva buscuiti si voi tot nu sunteti pe aici

Care pe la mare, care pe la munte , sau pe la mare departare de casa ... Eu am chef de plimbare si nu stiam incotro sa o apuc , dar mi-a dat sotul idei unde sa mergem... La Kew Gardens, o expozitie de flori ...au astia pe aici o gramada ca doar au mitul gradinilor si parcurilor

Eu va pup si ne auzim diseara

Sa fiti cuminti

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

strumphitza ce faci?
acum am venit si noi. nu poti sta afara ce zapusala este si caldura. cred ca vine si o ploicica, prea este cald.
eu mi-am mai pus o gura de cafea cu lapte.as tot bea din asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna burtici cu
da simaona tot asa iau cate 4 pastile de utragestan pe zi(una dimineata , una la amiaza si 2 seara) si sincer de fiecare data dupa ce le beau imi vine sa vomit.
roxy eu una personal am intrebat-o pe doctora mea atunci cand aveam sangerarile si a zis sa le iau oral pt ca sangerez. si de atunci asa a ramas, nu am mai intrebat-o daca le pot lua si vaginal. dar voua pana cand v-a spus sa le luati cat timp?eu abea astept sa scap de ele.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Mie mi-a zis ca trebuie pana in saptamana 10 pana se formeaza placenta

Gravidutza fericita 9+

Mergi la inceput

mie mi-a zis sa le iau pana la 12 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

buna burtici cu
da simaona tot asa iau cate 4 pastile de utragestan pe zi(una dimineata , una la amiaza si 2 seara) si sincer de fiecare data dupa ce le beau imi vine sa vomit.
roxy eu una personal am intrebat-o pe doctora mea atunci cand aveam sangerarile si a zis sa le iau oral pt ca sangerez. si de atunci asa a ramas, nu am mai intrebat-o daca le pot lua si vaginal. dar voua pana cand v-a spus sa le luati cat timp?eu abea astept sa scap de ele.
va

da pana la 32 sapt.
la prima sarcina tot cam asa le-am luat.
acum insa, pt ca nu am avut pb le voi opri in sapt 12.

mamica fericita de 2+ si 10

Mergi la inceput