Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
si am uitat sa va salut!!
helooooo
eu am bagat la smotru azi pana acum. mai avem living-ul si baia si suntem gata si am pus ochii pe o canapea.... vi-l place ?? http://www.mobdeco.ro/coltare/Coltar-extensibil-dehusabil-Perla/stoc
mamica fericita de 2+ si 10
AllyLaur spune:
Buna fetelor!!!!Pe unde sunteti??? Eu nu am chef sa ies nicaieri pe caldura asta..si am o stare zici ca nu am mancat 1 luna...sunt moale, bleaga.
Yasmi, super canapeaua..imi place.
Ally, 5+
AllyLaur spune:
Strimpitz, multumim pt capitol nou
Nu prea am cu cine vorbii, nu???
noastre se plimba, bravo fetelor...profitati ca astfel avem ce povestii la intoarcere
Ally, 5+
roxy_s spune:
si eu sunt pe aici
bb_yasmi super coltarul
ally ce faci? si la noi este o caldura, am zis ca ploua ca se adunase niste nori, da' de unde ...a picurat putin si gata. tot nu s-a racorit.
S-a intamplat minunea mult asteptata10+
dyadyazuza spune:
yasmi mi-ai facut rau cu coltarul ala. e super.
vad ca la fiecare v-a zis sa luati pana la diferite saptamani utrogestan...... hhhmmmmm sper sa scap repede de ele
si eu am fost la o plimbarica mica cu nepotica si cu sotioru. noi ne pregatim de pe acuma... si m-am imbracat intr-o rochitica in care cica mi se vedea burticatare mandra mai eram
AllyLaur spune:
Sunt bine Roxy, multumim de intrebare
Da, este super cald aici si a ploat acum 3 zile dar, degeaba
Ieri am fost la, mi-am luat cateva perechi de pantalonasi ca parca ma simt balonata( este normal?) si ma cam strang ceilalti. Am inceput si eu cu starile de raudar, sper sa fie ok bebele ca eu sunt optimista.
Este o zi cam si nu am chef de nimic...sunt si tare irascibila..ma enerveaza orice...
Va gravidutelor
Ally, 5+
strumphitza spune:
Seara buna!
Ce faceti fetelor? Chiar asa tare imi duceti doru`??
Eu acum am intrat pe usa de la plimbarile mele lungiiiiiiii, dar frumoaseeeeeee Sunt franta rupta de oboseala dar nu-mi pare rau ca a trebuit sa strabat Londra de la nord la sud-vest cu metroul, numai o ora si un pic
Am multeeeeeeee pozeeee frumoaseeee...sa le incarc si vi le arat si voua sa vedeti ce frumos a fost in plimbarea mea azi ...
Very Happy Mum To Be 6+
strumphitza spune:
Cum apar eu in zare cum dispareti voi de pe aici...trebuie sa fie ceva in aer
Da unde sunteti cu toatele?? Deja nani nani?
Eu fac mancare , pilaf cu pui si multe legume . De azi m-am hotarat sa pun stop la mancatu in nestire oricand si la orice ora, am spus, mananc asa cum mancam inainte de sarcina si punct. Nu se mai poate domle`, ca daca mananc in ritmul asta ma fac mare cat o balena si nu vreau, deja sunt destul de mare Cum am avut vointa sa ma las de fumat asa deodata , am spus de maine gata nu mai pun tigara in gura si asa a si fost si mi-a fost usor, credeam ca o sa imi fie greu dar foarte usor mi-a fost, si cand te gandesti ca fumam cam un pachet pe zi sau poate si mai mult in zilele lungi si stresante.
Asa cum va spusesem, am downloadat pozele pe comp si le-am pus pe contul meu de picasa : Kew gardens
Ma duc sa termin mancarea, mi-e foame
Revin dupa , poate mai apare careva online pana atunci si mai povestiti si voi ce ati facut weekendul asta
Very Happy Mum To Be 6+
AllyLaur spune:
Dorina, super frumoase pozele, de fapt peisajele....
Eu am fost ieri la si la plimbare iar astazi am cam zacut...mi-a fost rau si acum imi este la fel.
Pofta mare sau sa va fie de bine
Ally, 5+