Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
roxy_s spune:
ce fac burticile?
eu am facut azi de mancare cu mama, mai mult mama. ca de cand sunt gravida nu mai pot manca ce gatesc eu, deloc. cred ca mi se acreste cat le gust de 10 ori si pur si simplu nu mai pot manca. asa, facut de mama, este delicios. sotul a zis ca gateste el, ca le are, dar am zis ca mancare facuta de mama nu se compara cu nimic.
azi m-am simtit mai bine. dimineata aveam ceva greturi, apoi dupa ce-am mancat au aparut iar asa putin si vad ca acum au cam trecut dupa ce am mancat o ciorbita tareee buna.
S-a intamplat minunea mult asteptata10+
roxy_s spune:
citeam ce ziceati de constipatie. eu chiar nu-s constipata deloc, nu stiu cum de....poate ca mananc prune , mere si mai beau si lapte..... apa am inceput sa beau mai multa si intra mai bine ca pana acum.
strumphitza spune:
Gata curatenia!!! Pfff ca am spus ca nu mai termin azi
Ma duc sa fac ca trebuie dupa atata munca
Nu pot sa nu spun ca iar mi-e foame , ca doar nu am mancat de vreo 3 ore, record pentru mine dar o sa mananc ceva dupa dush si apoi mai vedem ce fac dupa amiaza asta.
Very Happy Mum To Be 6+
Happiness_4_us spune:
Miki, mozzarella si cascavalul chiar sunt recomandate in sarcina, ca fiind ideale ptr asimilarea calciului.
Deci e voie.
In rest nici eu nu maninc ce e crud, etc.
Cumnata mea, nu a avut nici o treaba cu asa ceva, vis-a-vis de ce spuneai tu, a mancat absolut orice a vrut, si amandoi copilasii sunt ok. A avut Dumnezeu grija de ea.
De regula la noi astea prapastioase se intambla belelele.
Mamica fluturasului Andrei si 10+
Happiness_4_us spune:
Strumfitz, daca iei Pregnacare, ai grija ca de la alea ti-e foame non stop. Si eu luam si le-am oprit si acum iau doar acid folic.
Oricum mie mi-e cumplit de rau, vomit zilnic si ma scurg prin casa.
M-am saturat de paine prajita, sau tortila cu cascaval. beah. Efectiv nu mai stiu ce sa maninc.
Roxy, daca ai stii cat te invidiez ca iti face mamica ta mancare... Nici eu nu mai suport sa gatesc, ma doboara mirosul efectiv si nu pot manca dupa, asa ca mancam in oras in perioada asta.
Tare mi-e dor de o mancarica facuta de mama, indiferent ce. Oricum eu visez numai la ciorba de fasole acra acraaaaaaaaa.
Acum asteptam niste prieteni, la un gratar, bine ca il fac afara pe terasa ca altfel muream. Am zis dins tart pas daca e de facut vreo garnitura in casa.
Va las. Un weekend linistit.
Happiness_4_us spune:
Zozela, multa sanatate lui Siluan!
Sa dea bunul DUmnezeu sa fie totul bine si sa se faca transplantul puiului mic.
Eu intru in depresie cand citesc despre pui mici bolnaviori.
Imi amintesc cat de bolnav a fost Andrei, ca inca mai este , dar Dumnezeu ne da puteri nebanuite sa luptam pentru ei si sa mergem inainte!
Sunteti in gandurile si in rugaciunile mele!
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Strumfitz, daca iei Pregnacare, ai grija ca de la alea ti-e foame non stop. Si eu luam si le-am oprit si acum iau doar acid folic. Oricum mie mi-e cumplit de rau, vomit zilnic si ma scurg prin casa. M-am saturat de paine prajita, sau tortila cu cascaval. beah. Efectiv nu mai stiu ce sa maninc. Roxy, daca ai stii cat te invidiez ca iti face mamica ta mancare... Nici eu nu mai suport sa gatesc, ma doboara mirosul efectiv si nu pot manca dupa, asa ca mancam in oras in perioada asta. Tare mi-e dor de o mancarica facuta de mama, indiferent ce. Oricum eu visez numai la ciorba de fasole acra acraaaaaaaaa. Acum asteptam niste prieteni, la un gratar, bine ca il fac afara pe terasa ca altfel muream. Am zis dins tart pas daca e de facut vreo garnitura in casa. Va las. Un weekend linistit. Mamica fluturasului Andrei si 10+ |
da, Pregnacare iau si zici tu ca de la astea mi-e foame non stop si mananc asa mult ca sparta ? Ce sa fac acum? sa le opresc sau sa mai iau 2 sapt ca mai am cumparate pentru urmatoarele 2 saptamani si apoi sa iau simplu numai acid folic?
Eu acum gatesc, am fost pe afara la shopping de mancare cu sotu, sa aibe cine sa care sacosele si am ajuns acasa cu pofta de snitzele in gat, nu stiu de unde pofta asta....habar nu am, dar trebuie sa mi-o satisfac
Tu cu ciorba ta acra acra, awww..acum de unde iau eu bors de ala acru bun ca la mama acasa ? Deja imi ploua in gura !!!!!
Very Happy Mum To Be 6+
dyadyazuza spune:
buna fetele
azi chipurile m-am simtit si eu un pic mai bine si am si mancat. vad ca mi-au cam trecut greturile dar sper sa nu mai apara mai tarziu am abia 7 saptamni (luni). v-am lasat ma duc sa ma joc cu o nepotica pe care am luat-o la mine pt cayeva zile. i-am lasat pe parinti putin sa se relaxeze.()
roxy_s spune:
neata burtici
vad ca azi n-am mai avut somn. m-am trezit iar cu o stare de greata, asa nasoala......
strumphitza incearca sa iei alte vitamine. si eu stiu ca unele fac pofta de mancare.
zozela ne rugam pentru baietel. sa-i dea putere Dumnezeu si Maica Domnului sa reuseasca si sa fie sanatos si jucaus.
toate burticile.
roxy_s spune:
happiness tot la fel de rau iti este? si mie mai imi este dar deja se vede clar ca greturile incep incet, incet sa treaca. nu mai este chiar ca la inceput, cu toate ca inca nu pot manca cum trebui.