Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Eu va regasesc cu drag luni, fetelor. Va urez weekend placut! Eu voi profita sa imi scot noul obiectiv foto "in lume" sa il exploatez la maximum si dorim (mai mult eu, da) sa vedem trilogia "Twilight". Am chef de putina adolescenta.
Pup

Eva & Luca (08.09.2008) acum 18+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Mi-e dor sa plec undeva, sa ies in oras, sa am viata pe care o aveam. Dar toti prietenii mei sunt acasa, aici va am doar pe voi. In rest, sunt singura, singura, singura. Eu eram activa, aveam cel putin o iesire/zi, radeam, glumeam, mergeam in vacante... Acum doar stau in casa, gatesc, fac curat, calc, spal, ma uit la tv, dorm, mananc si o iau de la capat. Trebuie sa fac ceva sa-mi revin, altfel o iau razna, pe cuvant.
Iar cu apartamentul, parca nu se mai termina o data, oamenii se misca greu, toate trebuiesc comandate cu nu stiu cat timp inainte, apoi o sa urmeze discutii pe tema mobilei, cum s-o asezam. Deloc nu suntem de acord. El e cu ideile lui, eu cu ale mele... Deci una peste alta, numai suparari si frustrari. Trebuie sa fug iarasi, sa plang si sa ma eliberez de tristete.

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Te inteleg foarte bine, Ana, si viata mea s-a schimbat enorm de cand s-a nascut Luca, cam de 3 ani de cand am ramas gravi si eu stau acasa, apoi am ingrijit puiul, aici nici nu am ff multi prieteni, au ramas acasa in Ro. Mai ales ca nu a stat absolul nimeni cu Luca, nu bunici, nu bona, nu prieteni, nimeni nimeni numai eu non stop si sotul in weekenduri ma ajuta fff mult. Luca era dependent de san si lipit de mine intruna, e mi-nu-nat, o sa vezi, dar e adevarat ca te ajunge o maaaare oboseala pentru ca toate zilele devin la fel, cu aceleasi activitati. Pe mine ma tine vie fotografia, cat de cat, ca e ceva ce pot face stand acasa. Sunt constienta ca mai am un an greu in fata, cu bebe mic dar o sa vezi ca apoi toate revin la normal. Trebuie! E greu dar merita! Si eu abia astept sa merg prin Franta si prin lume la workshopuri foto, sa mearga Luca la gradi, sa il las pe pitic cu bona macar cateva ore cand termin alaptattul si sa imi vad putin si de mine.
Pup

Eva & Luca (08.09.2008) acum 18+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Bine v-am regasit. Norocul meu ca in w-e sunteti mai putin active si am timp sa recuperez si in sfarsit sa mai scriu si eu.

amelia la multi ani

Na ca mi-a cazut netu'. Sper sa ajunga mesajul asta.

Ieri am intrat in sapt. 24. Si folosit toate calculatoarele ad ca am luat cu 1 kg peste ceea ce prevad ele . Stiu ca am potential, mai ales prin retinerea apei (deja celulita se extinde pe coapse si fese). Sper sa nu ma fac cat o balena si sa dau usor jos aceste kg dupa nastere.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Am revenit...am fost putin pe la vecina mea insarcinata....am mai stat de vorba,am mancat la ea si acum iata ma iar in pat...

letzy eu iau 1 utrogestan de 100mg la 6 ore pe cale orala. nu prea am voie sa bag nimic intravaginal acum dupa cerclaj. mai iau elevit si omega3. cam atat.
Ana iti inteleg starile pt ca si eu am f des astfel se stari. As pleca undeva,dar n-am voie...

pupiciiiii

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

inainte cand eram trista ieseam la o plimbare cu masina sau mergeam la cumparaturi. tot timpul imi luam cate ceva de pus prin casa.. acum ma uit la masina cum sta in parcare si visez cum era cand ieseam la cumparaturi...

singura mea placere este acum,ca odata pe saptamana merg la coafor sa-mi aranjez parul.

inca ceva..fetelor voi cum reusiti sa va epilati in zona intima? eu nici nu mi-o mai vad.. inainte ma faceam cu epilatorul sau ceara,dar acum nu mai am voie pt ca durerea imi poate provoca contractii...asa ca am trecut la lama..si este asa nasollll...

o prietena mi-a zis sa ma fac cu crema, dar mi-e frica.

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Ieri am fost si eu la control si totul e f.bine.
Chiar mi-a redus dr. cantitatea de utrogestan de la 2x200 mg/zi, la 1x200 mg/zi, seara, intravaginal.
Sigur, ramane valabila recomandarea de rapaus la pat 4-5 ore in timpul zilei, iar ca activitati toate trebuiesc sa fie usoare, fara stat in picioare sau pe scaun mai mult de 20-30 min. legate, fara carat sau ridicat greutati si din pacate fara .
In fine, cu aceste sugestii pot pleca linistita vineri in concediu, in delta Dunarii. Abia astept .
De epilat, eu merg 1 data pe luna la cosmeticiana si ma face cu ceara (lung, axila si total). Chiar zilele viitoare am programare si sper sa suport ca pana acum, mai ales ca vreau sa ma fac pana in apropierea nasterii.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ratusca si eu ma fac cu crema ca alta solutie nu am.Ceara no way,dupa lama fac in mod sigur foliculita asa ca am gasit o crema de la Elmiplant care nu ar avea parabeni si este pt piele sensibila.Poate ar fi mai bine sa intrebi dr.
Eu nu-mi mai pot face unghiile la picioare si mi-am rugat sotul dar m-a cam spoit,acum pt prima oara se accepta.Mi-a promis ca persevereaza.Eu nu ma duc in oras pt manechiura/pedichiura pt ca stiu ce presupune sterilizarea instrumentelor si ma indoiesc sa se faca cum trebuie.E adevarat ca ma pot duce cu trusa mea dar am o retinere.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Inacat super!Si noi vroiam sa mergem in Delta vara asta dar trebuie sa o lasam pe alta data!
Multumesc de info despre utrogestan!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Fetelor .
Am vazut ca ati hotarat schimbarea parolelor. Foarte bine.
Eu dupa ce am citi despre atentionarile fetelor de pe DC si miresici.ro m-am panicat si chiar mi-am si sters albumul, ca aveam poze si de la cununia civila, de la nunta, concediu.
Vreau sa-l refac punand insa poze mai putin personale, daca se poate zice asa.
De pe mail ma intereseaza ce s-a trimis legat de epiziotomie. Eu tot cochetez cu ideea nasterii in apa si la Isis se incearca limitarea acestei proceduri, asa ca m-ar ajuta un pic de pregatire in acest sens.
Si nici retata Dourei de shaorma nu am salvat-o .
Asa ca va rog trimiteti-mi si mie noile parole.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, burtici!
Eu sunt singura, pt ca a venit mama aseara la Telega si pe la pranz a plecat la Baile Sarate cu Nicholas si cu bunica mea. Asa ca imi fac de cap de pe la 12:30 ...ma uit la tv pe ce posturi vreau eu, navighez pe net, ascult ce muzica vreau
Pentru nas infundat poti folosi apa de mare MARIMER sau NAZIMER. Mi-a spus dr ca apa de mare este safe in sarcina.

Claudia 24+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput