Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
misticgirl spune:
Acum am vazut ca vorbeati de epilare. Eu intotdeauna m-am epilat cu lama, nu suport nici epilator, nici ceara, nimic! Mai grav este ca acum epilarea inghinala se face "orbeste" la mine, pt ca nu imi mai vad zona . Dar sunt obisnuita de la prima sarcina, cand m-am epilat singura si in ziua nasterii. Bine, cand ma epilez inainte de vizita la medic, ma verific cu oglinda, asa faceam si atunci. L-am mai pus si pe sot cateoata, dar acum e mai greu, tinand cont de faptul ca nu mai avem loc de Nicholas .
Offf, cand sunt singura simt nevoia sa rontai incontinuu ceva...sarat, condimentat de preferinta
Claudia 24+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
ral_eli spune:
amelia LA MULTI ANI! sa ti se implineasca tot ce-ti doresti, multa sanatate si liniste!
22+
ana_o spune:
Inacat, felicitari pentru vestile bune de la echo!
Claudia, profita si pentru noi de linistea de la Telega. Insa eu as fi mers un pic la Bai, sa ma ud si sa ma balacesc putin. Relaxare placuta in continuare!
Multumesc tuturor pentru incurajari!
Mie, pe sistem nervos, imi iese intotdeauna herpes. In functie de suparare, e mai mic sau mai mare. Iata ca in 2 ore de adunat ganduri triste(eu care sugerez intotdeauna gandirea pozitiva), m-am trezit cu un mic herpes pe buza superioara. Acum degeaba plang, din moment ce-a aparut, singura solutie e sa-l tratez cu vesnicul Zovirax, in speranta ca se va retrage, mai ales ca e mic. Of... inca o suparare in plus. Pot sa tip?!
Cat priveste faza cu "lungitul" si "plictisitul", dragele mele, nu ne plictisim niciodata citindu-va, nici nu va lungiti, nici nu plictisiti. Eu, una, citesc nerabdatoare tot ce scrieti. Asa ca ori de cate ori simtiti nevoia sa va "lungiti", faceti-o, ca nu se supara nimeni, dimpotriva. Eu ma lungesc tot timpul, dar niciodata nu m-am gandit ca va plictisesc. Multi pupici, nah, ca m-am lungit si eu!
Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian
inacat spune:
letzy81 de ce ai renuntat la delta? Din cauza burticii?
Pe mine ma sperie un pic drumul. Cu masina pana la Tulcea facem cateva ore (cu pauze dese si cu scaunul lasat mult pe spate si pernuta pentru suportul zonei lombare, iar picioarele pe bord ).
Iar din Tulcea luam o barca mare si rapida, sa nu simt nici-o zdruncinatura si sa ajungem foarte repede.
Bagaje nu prea vom avea, ca acolo n-ai unde sa faci parada modei. Grija mea oricum va fi doar o sticluta cu apa si ceva de rontait.
De tantari nu mi-e frica, stiu care e programul lor si ma feresc.
Si abia astept cura de peste .
23+
ral_eli spune:
deci
am fost azi la morfo si totul e bine si domanelor si domnilor avem un
baietel
placenta mi-a zis ca e fundica, nu stiu ce insemna asta dau search pe net sa vad dc ma lamuresc, tati a fost cam dezamagit ca cica nu a vazut mare lucru. dar se compenseaza cu faptul ca are un cuculetz de fapt mi-a zis sa numai soun cuculetz ca fiu-su are cuc mare dc va vine sa credeti cei cu barbatii astia :)
acum sa trec la capitolul plangeri : nu am reusit deloc sa dorm azi noapte, abia de am atipit 2 ore; am stat cu grija ca sotul a condus toata noaptea de la satu mare-bucuresti aprox 600 km in 12 ore numai in Romania se poate asa ceva . am aprins candela, am scos carticica de rugaciuni si am citit toata noaptea, off f ingrijorata am fost , dar mi-a promis ca numai face bravade deastea
22+
ral_eli spune:
vasari la prajitura cu prune ma refeream. tocmai ce am scoso din cuptor. la gust e bun dar s-a cam desirat ca am folosit o oala prea mare , dar de data viitoare stiu ce am de facut
am gatit si vita cu ciuperci si smantana si nu prea imi place la gust , dar am s-o mananc, poate cu mamaligutza merge mai bine
eu nu sunt o prea buna bucatareasa, dar dupa vreo 2-3 incercari reusesc sa scot ceva din reteta
sunt cam rupta de obosita, ma dor si picioarele de atat stat la bucatarie si am si eu maldar de rufe de calcat. le tot aman de vreo 3 zile si nici azi nu am chef de ele.
abia astept sa se treaza sotul sa mergem in parc, sa vad bebeii, cateii , sa mananc o inghetata
22+
inacat spune:
Ral_eli felicitari pentru ursulet.
Ana_O te rog priveste lucrurile cu mai mult optimism. Nu te lasa prada depresiei si incearca sa te bucuri acum de amenajara casei.
Noi ne-am mutat de 2 ani in casa noua si stiu ca poate fi stresant sa hotarasti ce si cum sa aranjezi, dar crede-ma ca poate fi si incitant si cu mari satisfactii la sfarsit cand iese totul asa cum ti-ai dorit. Sigur, mai trebuie sa fi pe aceiasi lungime de unda cu iubi.
23+
letzy81 spune:
Iancat am renuntat la delta si la tot ce inseamna drum lung,soare puternic si drumuri proaste.Eu cu trombofilia mea si cu Clexanne.ul care-l fac,am fost sfatuita sa evit soarele.
Prin sapt 20 am facut un drum lung si obositor prin Moldova si am avut destule neplaceri.Coincidenta sau ba,tot atunci au inceput si contractiile mele(numai ca atunci nu stiam ce sunt).
In vara asta aveam in plan Delta,Transfagaraseanul si macar un weekend la mare.
Acum nici la Slanic Prahova nu ma duc de teama soarelui si contractiilor.
Acum de abia astept sa vina toamna......
Ral eli felicitari pt cuculet!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
25+
ratusca83 spune:
ral_eli felicitari pt baietel!!!
claudia ma bucur mult ca esti mai bine si ca te relaxezi...asta este cel mai important acum.. sper ca nu mai ai contractii afurisite...
letzy si noi aveam in plan transfagarasanul,mare...acum vorba ta..astept sa vina toamna...
fetelor nu stiu daca patiti la fel,dar eu dupa ce mananc zici ca am un bolovan in stomac..si ma satur f repede. inainte mancam pana crapam, iar acum ma satur imediat.. cred ca bebe apasa pe stomac.
23+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
letzy81 legat de KFC poti lua bucati dinalea de pui nepicante..sunt tare bune!Sa ne spui cum a fost cu bebe ala de 2 luni..Sperie-ne bine.
inacat uau tu suporti cu ceara acolo jos acuma?Mama,my hero! Eu cu lama ma fac,inainte sa plec la dr la consult - ma fac in oglinda ca de vro luna nu mai vad nimic de burta..
Ana pune pe herpes un tamponel cu otet, il arde si nici nu te mai manca asa. Just try.
ral_eli felicitari pentru Baietel!!
sugubina +21 cu Puficele