Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
sugubina spune:
ratusco si eu ma super unflu dupa ce manc. Si nu pot papa decat putin!!! Acu de la o felie de pepene ma simt vorba lu Pufescu butoaie frateee..Si dc beau apa tot asa.E o fericire cand imi vine cisi ca asa stiu ca ma mai dezumflu
Oare uterul apasa pe stomac acolo si il piperniceste?
sugubina +21 cu Puficele
letzy81 spune:
Sugubina pai mie tocmai cele picante imi plac,stie barbatul meu ce stie.
Si eu ma satur foarte repede dar prostia mea e ca mananc foarte des.Azi am bagat de toate,noroc ca mi s-a terminat painea si mi-e lene sa cobor .
De acum uterul tot creste si ne impinge stomacul,probabil de aceea multe gravidutze se pland de arsuri.
Ma duc sa ma spal pe dinti poate-mi trece pofta de ceva dulce.
Help!sa ma pazeasca cineva de frigider
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
25+
amelia_ilie spune:
Bine v-am regasit burtici dragi !
Multumesc tuturor pentru urari, sunteti niste dragute si niste scumpe de numa !
Noi am plecat disdedimineata cu noaptea-n cap, mai exact la ora 3 ne trezeam si ne urcam in masina. Am ajuns la tata, ca barbatii familiei vroiau sa mearga la peste la Dunare. SI am reusit sa adorm doar un pic, dupa ce au plecat ei. Am stat mai mult s-o astept pe sorela mea cu familionul ca sa mancam impreuna.
A, pescarii au venit tarziu rau, intre timp noi aveam si pestele si carnita fripte, si micii gata. Asa ca ne-am tratat cu gratar cu de toate si cu inghetata. Bune rau! Mai aveam si pepenel, dar am zis sa nu intindem coarda, ca la 100 si ceva de km nu se stie ce si pe unde ne apuca.
Abia acum vreo ora jumatate am ajuns acasa si am recuperat ce-ati scris.
Felicitari pentru semnaturi si vestile bune, cu carucioare cu tot!Maine schimbam si noi semnatura, mai bifam o saptamana.
19+
alinushca spune:
Fetelor din Bucuresti in mod special as vrea sa va mai arat site-ul urmator, ca idee:
http://www.nastecumsimti.org/about/
De asemenea si o descriere foarte buna a ceea ce ar trebui sa fie nasterea si la noi in tara, asa cum ea este deja prin alte parti:
http://www.nastecumsimti.org/2010/02/05/ini%C8%9Biativa-pentru-na%C8%99tere-mother-friendly/
Mami de (28.10.2008) si bb2 24+
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Lore, eu am fost bolnavioara prin luna a 2-a, a 3-a, nu mai retin. Nu am avut ce folosi impotriva nasului infundat, stiu doar ca am baut multe ceaiuri si m-am "tras" cu VapoRub pe ganglioni, ca erau umflati si durerosi. VapoRub are si aburi cu menta, care se elibereaza treptat, dar nu au facut cine stie ce miracole. Am folosit si carmol, eu am avut dureri musculare f urate si de aia am incercat orice putea sa-mi faca bine la intepeneala aia. Sa te faci bine, bea ceaiuri permise in sarcina(teiul e bun) si daca te doare in gat, freaca bine un galbenus cu miere, apoi pune lapte fiert peste(fierbinte!), lasa-l sa se raceasca un pic(lichidul fierbinte nu face bine amigdalelor, dimpotriva, ideal e sa-l bei un pic mai cald, dar nu fierbinte tare) si apoi bea formula asta de 3 ori/zi. Cam atat stiu eu cu raceala, ca asa m-am tratat. Si chiar daca nu ai probleme cu gatul, laptele cu ou si miere e bun oricum. Ana 26s, viitoare mami de, David Ciprian |
am baut ceaiuri si mi-am luat de la farmacie apa de mare pt nas
sper sa nu mi se infunde si la noapte
Lore 20 + &
ana_o spune:
ral_eli, felicitari pentru putzulica, sa creasca mare la mami in burtica!
Sugubina, eu si Allexxia am avut prima data problema cu stomacul plin, tot asa am explicat si noi, ca nu am avea alt motiv pentru care sa ne simtim pline, avand in vedere ca mancam putin.
Bebele meu e agitat din cauza mea, nu ma pot opri din plans... Chiar nu pot sa ma opresc.
Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian
beatrice75 spune:
La ce temperatura se spala hainutele pt bebe?60 grade?
Si....un magazin cu preturi acceptabile? Azi am fost si in Dragonul Rosu, dar si in mall-uri
25+
letzy81 spune:
Ana te rog eu mult sa incerci sa te linistesti ca nu va face bine!
Vrei sa ai un pui trist?
Cred ca s-a acumulat multa oboseala.Eu cand am cate o zi proasta,ma imbarbatez singura"esti obosita,mergi si te culca,maine o sa fie bine",la mine functioneaza de cele mai multe ori.
Iesi un pic afara,mananca o inghetata....ceva ce te binedispune.
Hai ca maine e o noua zi!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
25+