Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

eu citesc pe la alte odisee ca sa mai aflu ce ma asteapta.
eu numai pot sta in fund de la hemoroizi , ma chinuie ingrozitor. aveam de dinainte ceva dar acum e jale la fundul meu

22+

sa stii ca si pe mine m-au napadit la prima sarcina. dupa nastere (ce-i drept nu naturala...) nu am mai avut probleme cu ei iar in sarcina asta au fost remarcabil de timizi. sarcina si alaptarea schimba destul de multe in bine in corpul unei femei. oricum, au aparut prunele si or sa tot fie pana nastem asa ca mananca zilnic. sunt bune si pentru ca sunt o sursa buna si naturala de fier!

Si la multi ani AMELIA !! Multa sanatate ca-i pe drept mai buna decat toate!
Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

La multi ani Amelia! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la termen.

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Neata, mai pe la pranz si de la noi!
Amelia la multi ani!
Eu iar singurica ca de data asta nu mai m-am aventurat pana la tara.Sotul a plecat de ieri si am avut o noapte asa agitata.Cred ca soricica mea are program nocturn,m-am trezit in niste picioruse pe la 2 noaptea.M-am dus la baie si mi-au picat ochii pe geamurile de aerisire care erau deschise si gata paranoia in floare....daca intra vreun hot pe acolo si navaleste peste mine?
Culmea e ca nu le-am inchis atunci,nu,nu...a trebuit sa ma mai perpelesc un pic in pat.Intrun final le-am inchis dar tot prost am dormit si m-am trzit si devreme ca uitasem sa trag draperiile si era un soare....
Asa ca pe la 8 faceam clatite ca de o sapt poftesc la ele.Dar nu prea mi-au placut...hmm pretentioasa foc.Mai bune erau cele facute de sot .

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

neata burtici,

la multi ani Amelia si tot ce iti doresti

eu astazi ma pregatesc ca diseara ma duc la o nunta....abia astept sa mananc sarmale
va doresc o zi de week-end frumoasa si linistita

25+

Mergi la inceput

cine poate sa ma ajute si pe mine cu cantarul DC, pt ca nu stiu unde sa-l gasesc

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lore, aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285
Alina, chiar cauti dr pentru nastere normala? Nu am inteles f bine. Oare in ro sunt dr care sa vrea?

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Lore, aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285
Alina, chiar cauti dr pentru nastere normala? Nu am inteles f bine. Oare in ro sunt dr care sa vrea?

ms mult pt ajutor

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ratusco te inteleg perfect cu oboseala dupa cumparaturi!Si eu ieri am venit ruupta! Am fost la pta si la supermarket. Nu am carat nimica, da doar statu ala in picioare. Suntem si obisnuite la patucin..Eu cre ca o sa uit cum se merge!!!Felicitari pt cele 23s!

letzy81 si io dorm prost..ma intorc ca balena greu de pe o parte pe alta,plus e gruaznic cand ma duc la cisi..de 3 ori pe nuapte..

LA MULTI ANI AMELIA!

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am gasit un calculator de sarcina mult mai realist, din pacate eu am iesit putin din grafic :
http://www. muccelmic .com/calculator_greutate_sarcina.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Lidia petrecere frumoasa!
Vreau si eu sarmale!!!sunt preferatele mele

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput