Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sugubina nici eu nu am carat nimic.. nu-mi venea sa cred cand am ajuns acasa ca abia pot sta in picioare...ma misc ca robotul..la intors in pat e jale...eu dorm cu perna intre picioare,sub burta..sunt camuflata de perne si abia ma rasucesc..

fetelor cred ca mi-au aparut arsurile..indiferent ce mananc imi vine inapoi si parca nici foame nu-mi mai este...off

bebelusa mea face tumbe toata ziua...

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

ratusca, si eu am inceput sa am arsuri
si inainte nici nu stiam ce inseamna sau ce sunt alea, dr acum le simt ca si cum imi arde gatul

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimi!
M-am trezit pe la 10 si ceva, dar am mancat si am mai umblat pe aici.
LA MULTI ANI, Amelia! Multi pupici, alaturi de ganduri bune, urari de bine si tot ce-ti doresti tu!

Vasari, sunt in grafic si cu datele din calculatorul pe care l-ai trimis tu. Mai am 500 gr la dispozitie! Si sa stii ca eu nu ma prea bucur de mutat, ca nu am pus usile si nu vad cum naibilui stam cu intimitatea la baie, pana vineri, cand ajung usile. Oricum, va multumesc tuturor pentru urari, sper sa ma acomodez usor, chiar daca mai avem putin de "tras". Acum se instaleaza centrala si caloriferele. Deci mai tarziu incepem cu mutatul efectiv. Pana atunci, sunt cu voi.
Ratusca, leneveala placuta!
Lidia, distractie placuta si pofta buna la sarmalute!
Sugubino, tu ce mai gatesti azi? Sau dl. Pufescu e azi de serviciu?

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

chiar asa fetelor ce mai gatiti?? eu inca sunt in pat..nici macar nu m-am schimbat de pijamale, atat de lene imi este..de facut patul nici gand..totusi trebuie sa fac ceva de papa..am un pui..cred ca-l bag la cuptor in punga dar nu stiu ce sa pun langa el..cred ca niste cartofi copti...
ce lene mare am...arsurile ma omoara...si m-am si plictisit singura..
cred ca ma duc pe la vecina,care este si ea insarcinata si sta si la curte....mai trag o leneveala la ea....

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

fetelor, ati racit vreuna din voi pana acum, pt ca eu m-am pricopsit cu o raceala mica
ce avem voie pt desfundat de nas?

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Burtici care aveti contractii nedureroase spuneti-mi si mie va rog cam cate aveti pe zi?
Eu am zilnic si cel putin 10.
Ratusca eu am facut chiftelute de cartofi la cuptor(cartofi cruzi dati pe razatoare si scursi de zeama,branza,2 oua,ceapa si marar).Mai am supita cu taitei,clatite si chiftelute cu carne.Mie imi plac mult chiftelele si in special cand le mananc cu iaurt.
Oricum nu vreau sa mai gatesc pana luni.Azi sunt singura,maine mancam la fini.
Ah am uitat ca mai am si salata de vinete de ieri!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Burtici care aveti contractii nedureroase spuneti-mi si mie va rog cam cate aveti pe zi?
Eu am zilnic si cel putin 10.

si eu am multe, nici nu le mai numar , oricum sunt mai multe de 10/zi

azi am o plictiseala in fizic....
m-am saturat de toaaaateeee....

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

JoAnn[pup]e bine de stiut ca nu sunt singura care are asa multe.Acum sper sper sa nu ne afecteze colul.Eu tocmai pe 11 aug merg la control
Eu cand am prea multe mai bag un no spa dar sincer nu prea simt niciun efect.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ana m-ai prins!Pufescu o sa vie dela servici..E la macd acuma, si i-am zis sa imi ia si mie una alta..heh

In plan are o ciorba de fasole. E mare gurmand, nu cre ca rezista si o va face AZI!

Cu gatitu personal ma tenta o musaka. Am si vinete, cartofi..Nu am carne tocata!!!Puate luni il trimit pe Pufi sa cumpere. S-a deschis un Cristim vizavi de Chisinau..si are carne buna.Sau chiar la Angst.

letzy81 suna EXCELENT chiftelutele tele.CUm se face exact? Se amesteca alea si se da la cupt?

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Letzy nici la nime no-spa nu are efect iau scobutil la 8 ore, dar cand sunt prea dese si deja ma deranjeaza mai bag si un gynipral..

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput