Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

daca pe perioada alaptarii e buna berea pentru stimularea lactatiei....... pe perioada sarcinii ce stimuleaza?!?!?

22+

Pai cred ca asta e ideea, se pregateste organismul, pregateste de acum rezervele, colostrul si lapticul. De fapt cred ca depinde lactatia pe care o vom avea si de felul cum ne alimentam de pe acum...si organismul cere ce ii trebuie ca sa se pregateasca...poate spun tampenii dar eu si la prima sarcina pofteam mereu la bere si acum, si stiind cat de buna e pentru lactatie asa motivez eu. Si nu suntem singurele care poftesc la bere, majoritatea au pofte din acestea, deci e ceva cu berea asta.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 18+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

asa e
si eu poftesc la bere desi inainte nu beam decat corona

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ce fete active!! Bv, bv, macar unele din noi sa tina forumul activ!
Eu am spalat geamul de la dormitor, pe interior, si simt ca am muncit toata ziua, era plin de vopsea, plus ca ramele nu am reusit sa le curat, eu nevoie de ceva abraziv. Mi-e groaza de ziua de maine, iar carat la bagaje, iar schimbat pozitia de somn... Dar macar e definitiv, de data asta.
Va pup pe toate si sper sa am timp maine de-o cafea cu voi. Somn usor&linistit!

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Pai mai Burtici, asa ne-a fost vorba? Nu v-am spus sa nu mai scrieti asa mult ca-mi ia o zi sa recuperez? Ieri v-am lasat la primele pagini din capitolul trecut, acum avem deja capitol nou...

Se pare ca sunt prima care da raport despre cum a fost la testul de diabet gestational... Intr-un cuvant: GROAZNIC Nu vreau sa va fac frica, dar cele care vor face (si eu sper ca la toate va recomanda medicul) sa stie sa fie pregatite. Sucul ala ce trebuie baut (300 ml) n-a fost asa de rau pe cat ma asteptam, dimpotriva, se bea relativ usor, are gust de suc de struguri f dulce... deci merge... distractia a urmat insa dupa ce l-am baut... bebelina a inceput sa se agite si sa ma ia la picoare, apoi mi s-a facut un rau general -ameteli, palpitatii, slabiciune (am fost avertizata sa stau cuminte in sala de asteptare, sa nu ma plimb, sa nu mananc si nici sa beau) si din ora in ora mi-a luat sange (inainte de a bea sucul, la o ora si apoi la doua)... Rezultatul saptamana viitoare... Una peste alta: AM SUPRAVIETUIT ceea ce va doresc si voua

25+

Eu urmez la testul asta . Mi-au dat deja "steclutza", sta cumintica in frigider.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 25+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata fetelor

amelia La Multi Ani!!!!fericiti si sanatosi

eu am avut o noapte de chin,am avut niste dureri de stomac oribile ...

am luat micul dejun si acu "savurez" niste lovituri de la bubuline

oare azi o sa avem ceva activitate pe forum...apropo mai sunt fete care stau la pat sau doar eu continui traditia??

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

muaaama fetele ce ati mai stat aznuapte!! Cu discutili de bere m-ati lasat rece..Mai mult am poftit cand mi-a zis cumnata-mea ca ea a gatit sarmale ieri pt soacra-sa! VAI!

Buna Joann..Si eupatii dupa crispy strips arsuri la stomac. M-am trezit si am baut ciai de galbenele. Sa incerci si tu pe viitor ii face bine. Nu-i asa ca simti si tu din ce in ce mai puternic fetitele?

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata !
Ral_eli, eu am facut prajitura cu prune de 2 ori saptamana asta, nu stiu daca la ea te-ai referit sau la tarta, iar azi-noapte am visat-o din nou. :)) E f usoara pt ca se face fara faina, cu blat de nuca. Acum am in cap si galusti cu prune...
Eva, eu peste tot pe unde am citit de bere in sarcina/alaptare am gasit doar ca nu aduce niciun aport pozitiv. Iar daca e si cu alcool chiar nu e indicata, mai degraba aduce probleme motorii copilului. Daca ai citit altceva vreau si eu info, mai ales ca e un subiect disputat de mult.
Ral-eli, eu sigur voi fi pe-aici, mai ales ca apreciez ca voi naste aproape de Craciun.
Ana, ce emotionant, de astazi in casa noua !

Poate ar trebui sa ne aranjam lista de pe prima pagina in ordinea in care vom naste.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Amelia, la multi ani !! Sarcina usoara si bb sanatos !

Uau, inca o luna bifata. Raman din ce in ce mai putine.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata burtici!!!!

ieri n-am avut internet si nu am putut intra.

joann sunt aici si tot in pat sunt..eu ieri am avut niste arsuri ingrozitoare si m-am si stricat la burtica. cred ca am mancat ceva ce nu a placut la bebe. am bagat aseara o canita de ceai de menta si parca este mai bine.
azi nu am program pt nimic, mai ales ca sunt si singurica acasa,asa ca toata ziua voi sta in pat la leneveala.
Fetelor am fost aseara 30 min la supermarket si cand am ajuns acasa abia daca mai puteam sta in picioare de durere de spate,coloana,mijloc.. Acum parca este mai bine,dar tot ma doare putin.

Ana felicitari pt mutatul in casuta cea noua, sa dea Doamne Doamne sa aveti o casa plina de liniste,armonie,intelegere,iubire si bebe sa fie sanatos si frumos.

Amelia la multi ani!!!!!!!!!!!!

multi pupici la toate

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

La multi ani Amelia! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la termen. Si multa, multa sanatate si tie!

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

merg sa pap si revin
uitasem am schimbat si noi semnatura

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput