Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

daca pe perioada alaptarii e buna berea pentru stimularea lactatiei....... pe perioada sarcinii ce stimuleaza?!?!?

22+

Pai cred ca asta e ideea, se pregateste organismul, pregateste de acum rezervele, colostrul si lapticul. De fapt cred ca depinde lactatia pe care o vom avea si de felul cum ne alimentam de pe acum...si organismul cere ce ii trebuie ca sa se pregateasca...poate spun tampenii dar eu si la prima sarcina pofteam mereu la bere si acum, si stiind cat de buna e pentru lactatie asa motivez eu. Si nu suntem singurele care poftesc la bere, majoritatea au pofte din acestea, deci e ceva cu berea asta.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 18+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

marea problema e ca maine am o zi super full si n-as avea timp sa pregatesc o astfel de supa...... dar no problem, daca o visez la nopate, maine iti cer adresa ca sa stiu unde vin sa mananc o farfurie de ciorba...... o sa-mi dai, n-ai de ales, doar n-o sa-ti faci pacate cu mine

22+

Cu cea mai mare placere, dar mai spre dupa-amiaza, ca plecam cu noaptea-n cap si venim dupa pranz, cu forte proaspete...

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Si nu suntem singurele care poftesc la bere, majoritatea au pofte din acestea, deci e ceva cu berea asta.

Eu poftesc la pepsi, se pune? Cu berea nu-s prietena deloc, o folosesc doar la clatite... si cred ca impreuna cu al meu reusim sa bem o cutie de bere pe an. Asta adunat, asa, cate o gura odata la cateva luni...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Hello again!

Ma enerveaza mama soacra. L-a sunat pe sot sa il intrebe cand dam motanul. O macina rau grija Cred ca atunci cand mai trecem pe la ea prin Pitesti, ii spun dulce ca tocmai ne-am mai luat o pisica, sa aibe bebe cu ce sa se joace

In rest, azi lene in casa. M-am uitat la DVD-uri cu Friends, si am masurat in diferite directii camera lui BB. M-am decis si la ce dulap sa iau, ca m-am convins ca incape (e micuta rau camera). Acu cica m-a scos barbatu in oras, dar pe drum a fost sunat ca tb sa se intoarca la firma, asa ca iata-ma pe calculator, la firma, vineri la 9 seara

s26

Calmeaza soacra ca mai sunt si altii care au pisici... de pilda eu, doua la numar, si pe deasupra si persane

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

daca e asa... la cata bere am bagat ..... ar trebui sa alaptez pana la cel putin un an

iar daca o tin tot asa pana la 40 de saptamani, bb se va putea baza pe laptic inca un an

22+

Mergi la inceput

Si eu am motan, si nici eu nu-l dau, ca as muri fara el. Si el fara mine. Mai bine cu pisila decat sa plang dupa el non-stop.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Si nu suntem singurele care poftesc la bere, majoritatea au pofte din acestea, deci e ceva cu berea asta.

Eu poftesc la pepsi, se pune? Cu berea nu-s prietena deloc, o folosesc doar la clatite... si cred ca impreuna cu al meu reusim sa bem o cutie de bere pe an. Asta adunat, asa, cate o gura odata la cateva luni...

19+

nu are nimic, si eu poftesc la pepsi mai mereu, mai ales ca am alaptat perioada lunga si ma cam privam de Pepsi si cofeina in general sa nu ii faca rau lui fi-miu, dar de poftit pofteam mereu la Pepsi. Doar ca asta nu ajuta mai la nimic, ba dimpotriva inhiba prolactina din cate stiu, e un excitant. Dar de baut la cateva saptamani tot beam, nu se poate fara mai ales cu niste aripi picante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

eu va

ma duc la

noapte buna si voua!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

diana multumesc pt pont o sa-l iau maine.

22+

Mergi la inceput

si eu merg la . O noapte odihnitoare tuturor!

19+

Mergi la inceput