Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
ral_eli spune:
unguentul l-ai luat de la farmacie sau plafar
as incerca orice acum
esti tare cu berea si eu poftesc la bere , ar trebui sa-mi fac un stoc in casa
eu in schimb m-am lipit de sticla cu apa cred ca depasesc 3 litri pe zi
22+
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Of, am ajuns si eu acasa dupa 15 ore... nu va povestesc ce picioare umflat am, perne, nu altceva... Am fost pe la socri dupa serviciu si ne-am ales cu vreo 20 de kile de rosii, o sa fac rosii in suc popriu maine, duminica, o sa vad, ca si maine suntem plecati la tata... A, si mai am fasole la metru, sa pun cu ardei iute la otet pentru ciorbita. Ma duc la dus si ma arunc in fata tv-uluo, sa mi se mai desumfle picioarele un pic 19+ |
mi-ai facut pofta de o supa de rosii strecurata
22+
EvaF spune:
citat din mesajul lui ral_eli eva, daciana inseamna ca voi o sa-mi faceti galerie . v-am zis ca mi-a intrat in cap ca eu nasc la 41 de sapt si ma uitam pe listuta si majoritatea fetelor care sunt active nasc in oct, nov si ma intristasem ca nu o sa aibe nimeni timp de mine sa scoate majoretele 22+ |
Ral-eli, scoatem, scoatem, eu le antrenez bine pe fete si le scot cu fiecare ocazie sa faca galerie.
Diana, e normal sa iti placa berea, probabil si pe perioada alaptarii erai innebunita, cert e ca maltul stimuleaza lactatia si se recomanda la greu bere fara alcool si cand vine lapticul.
LE: Miruna, merci frumos pentru completarea caruciorului in listuta, am uitat ieri sa iti multumesc
Eva & Luca (08.09.2008) acum 18+ cu Noah (30. 12. 2010)
"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)
amelia_ilie spune:
Eu fac si supa de rosii cu diverse - galuste, paste, orez... ies tare bune sub orice forma ar fi. Principalul e sa fie supa de rosii.
19+
diana.b spune:
citat din mesajul lui ral_eli unguentul l-ai luat de la farmacie sau plafar as incerca orice acum esti tare cu berea si eu poftesc la bere , ar trebui sa-mi fac un stoc in casa eu in schimb m-am lipit de sticla cu apa cred ca depasesc 3 litri pe zi 22+ |
unguentul l-am luat de la farmacie... este gel de galbenele si nu crema, pentru ca intra mult mai bine in piele (pe el scrie "calendula gel")
insist cu gelul pentru ca tipelor de la farmacie le place sa te combine la crema
legat de bere, eu am stoc de vreo doua luni, aproape in fiecare seara bag cate o sticla... dar e sticla d'áia mica
bravo tie ca poti bea apa, ba chiar atata apa eu nu pot sa-i dau drumul pe gat la apa, orice lichid, dar apa nu pot mai mult de 1l..... si ala chinuit!!!
22+
diana.b spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie Eu fac si supa de rosii cu diverse - galuste, paste, orez... ies tare bune sub orice forma ar fi. Principalul e sa fie supa de rosii. 19+ |
potoleste-te ca am sa visez la noapte
22+
EvaF spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie Eu fac si supa de rosii cu diverse - galuste, paste, orez... ies tare bune sub orice forma ar fi. Principalul e sa fie supa de rosii. 19+ |
maine fac si eu.
si vreau sa mai fac ceva ca poftesc, de azi vroiam sa fac dar nu am mai avut timp. La asta poftesc de azi dimineata, simplu si lejer as zice eu.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 18+ cu Noah (30. 12. 2010)
"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)
diana.b spune:
daca pe perioada alaptarii e buna berea pentru stimularea lactatiei....... pe perioada sarcinii ce stimuleaza?!?!?
22+
diana.b spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie Gata, am tacut, numai sa nu ma injuri, ca sa putem dormi amandoua . 19+ |
marea problema e ca maine am o zi super full si n-as avea timp sa pregatesc o astfel de supa...... dar no problem, daca o visez la nopate, maine iti cer adresa ca sa stiu unde vin sa mananc o farfurie de ciorba...... o sa-mi dai, n-ai de ales, doar n-o sa-ti faci pacate cu mine
22+