Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
ALEXA1985 spune:
Offf. Saptamana asta voi avea si eu o ecografie pe joi sau vineri. Am sa il rog sa se uite atent si la treaba asta. Dar cum altii considera ca e important si ai nostrii nu? Mi se pare ca a spuso cu atata nesimtire. Dar cum sa nu para important? Ei trebuie sa ne spuna tot, de aceea platim o groaza de bani si noi luam dupa hotararile.
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm alexa, malformatia ce o are fatul meu se poate vedea la eco incepand cu saptamana 20; e nevoie de o simpla eco, chiar si un 2D, dar facuta cu mare responsabiliate... Sa va mai spun si socul de ieri seara? Fiindca am decis sa renuntam la sarcina, am scris la Viena sa ne programeze acolo. Totusi, din pura curiozitate, am zis ca pana primim programarea de la ei, hai sa mergem si la una din maternitatile private din Timisoara, sa vedem cum ar decurge lucrurile acolo. Asadar, am mers ieri seara si intamplator am dat peste unul dintre ginecologii renumiti din TM si care este si mare sef pe acolo. I-am expus situatia si, foarte natural, ne-a spus ca la morfofetale el NU se uita la conexiunea dintre emisferele cerebrale, ca nu i se pare importanta...Am inlemnit si eu si sotul si nu stiam cum sa plecam mai repede de acolo... |
24+
ratusca83 spune:
Neata fetelor!!
Balanta nu-mi gasesc cuvintele sa-ti spun cat de rau imi pare. Vestea m-a socat si nu pot sa cred. Trebuie sa fi tare si sa ai incredere in Dumnezeu. Am trecut prin pierderea unei sarcini la 22 de saptamani si stiu cat de greu este. Orice as vrea sa scriu, nu pot..toate imi vin in cap,dar ma blochez, iar cuvintele sunt de prisos.
Suntem alaturi de tine ..
Fetelor va pup pe toate..merg sa pap si revin
23+ si ingeras in ceruri
beatrice75 spune:
Credeti sau nu, dar eu cu ajutorul acestui forum am reusit sa trec peste unele etape grele. Siema, mi-a venit atunci in ajutor cu Fetomed, apoi Miruna avea sa ma ajute. Si voi, toate celelalte, cu un sfat,cu o incurajare, cu un link.
25+
diana.b spune:
eu de cand am citit ce a scris balanta nu mai sunt om.... o tin in transpiratii reci si stari de lesin de nu-mi mai revin!
22+
beatrice75 spune:
Diana si eu ma simt groaznic si-mi revin in cap tot felul de chestii. tot acum m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca nu a reusit sa ramana gravida nici cu donare de ovule.
25+
balanta_tm spune:
Fetelor, eu nu am scris prin ce trec ca sa va speriati, ci ca sa fiti foarte atente la cine va faceti ecografiile morfofetale.
Fiecare fata are sansa ei, eu am avut nesansa de data asta, dar o sa fie si la mine bine intr-o zi.
beatrice75 spune:
Balanta, e bine sa scrii in continuare pe acest forum, aici vei gasi mereu persoane care te vor intelege!Sunt sigura ca va iesi soarele si pe strada ta!
25+
diana.b spune:
citat din mesajul lui balanta_tm Fetelor, eu nu am scris prin ce trec ca sa va speriati, ci ca sa fiti foarte atente la cine va faceti ecografiile morfofetale. Fiecare fata are sansa ei, eu am avut nesansa de data asta, dar o sa fie si la mine bine intr-o zi. |
crede-ma ca stiu prin ce treci... si eu am avut aceleasi stari si sentimente anul trecut din cauza unei malformatii la inima, dar cu puterea lui Dumnezeu am putut sa o iau de la capat!
acum insa afland si cazul tau, imi dau seama ca nu numai inima e foarte importanta.... si mi-ar placea sa stiu unde pot verifica minutios si creierul!
subscriu la cele spuse de tine legat de anumiti "mari" doctori ecografi, de data asta din Bucuresti, care dau informatii eronate intr-o veselie! identic mi s-a intamplat si mie, anul trecut!
stiu ca acum durerea este mare, dar mai mare ar fi fost daca nu aflai si de aceea cred ca trebuie sa gasesti puterea si sa mergi inainte cu speranta si credinta!
te pup
22+
amelia_ilie spune:
Fetelor, as merge sa fac o ecografie si nu stiu unde. Eu am programare abia pe 24 (medicul e in concediu) si atunci voi fi in sapt. 24 (23 + 2 zile) si as vrea totusi sa ajung la eco inainte de sapt. 23, inca nu-s hotarata in legatura cu TT. Puteti sa-mi recomandati un medic bun?
20+
diana.b spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie Fetelor, as merge sa fac o ecografie si nu stiu unde. Eu am programare abia pe 24 (medicul e in concediu) si atunci voi fi in sapt. 24 (23 + 2 zile) si as vrea totusi sa ajung la eco inainte de sapt. 23, inca nu-s hotarata in legatura cu TT. Puteti sa-mi recomandati un medic bun? 20+ |
tinand cont de cele scrise pe mail in ultima vreme, iti dai seama ca e greu sa bagi mana in foc pentru un doctor ecograf cum ca ar fi bun!!!
in fine, eu pot spune ca am incredere in urmatorii:
- dr. Adela Dinu - CMU
- dr. Alina Veduta - Filantropia
Incearca sa dai de ele, dar te previn ca sunt destul de ocupate si nu stiu daca reusesti sa obtii o programare inainte de 24 august!
Bafta!
22+