Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

amelia_ilie succes sa gasesti medic. F buni sunt am auzit Iosup, Herghelegiu, Dinu..Numa ca nu stu asa din scurt daca gasesti. Mai e si Dr. Chitescu (Polisano+cmu parca). Si pe mine m-a ingrozit necazul Balantei si as merge sa fac..dar pana pe 16 cand am morfo mai e putin. Il intreb de chestia cu creierul iti dai seama/sa urle la mine si ce daca..

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata tuturor

am revenit si eu dupa un we cu nunta inclusa, obosita rau si adormita

m-am trezit subit cand am citit postarea Balantei, nu pot decat sa spun Dumnezeu sa va dea putere

Amelia, La multi ani si multa sanatate !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pelinescu, Botica, tot pe eco...sunt multi de renume, dar acum, chiar nu mai stiu nici eu.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubinopuficele tale cum se prezinta...
bubulinele mele fac tumbe de dimineata intr-una...se intorc, iar se intorc, se intind, lovesc in ambele parti...
dar lovesc rau de tot ...acu sper sa nu fi patit ceva ...adica sa fie totul ok.

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dar la Pelinescu pe eco, n-are rost sa incerci, abia la anul mai are loc liber.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Balanta, multa multa putere!!! E o tragedie...nu am cuvinte potrivite...

Amelia, nu mai sta in dubiu cu TT, nu mai are sens sa il faci acum, e tarziu pentru el si nu se mai face la varsta asta a sarcinii, da-l incolo!

Nu stiu daca va aduceti aminte stressul meu cu chisturile de plex coroid din creierul lui bebe, observate de Chitescu la 16s...s-au resorbit intre timp, asa cum se intampla de obicei, dar un ecografist in toate mintile se uita si la creier. Nu stiu dupa ce exact, e posibil ca nu dupa minunea aia spusa de Balanta, e drept, dar studiaza si organul asta, eu am in toate eco, si de la Chitescu si de la Iosup, facute niste observatii legate de el ( dosarul e in masina ). Verificati si voi.

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

sugubina tu la ce dr faci morfo ?
de cand am citit de balanta sunt speriata rau
parca as mai face si la alt dr o eco, dar nu stiu la care, cine e mai responsabil etc

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut, fetelor!

Balanta - imi pare tare rau pentru ce ai patit. Nu stiu daca exista cuvinte sau actiuni care sa te poata alina. Iti doresc putere si echilibru in suflet. Si,da, e adevarat faptul ca daca ai o relatie buna cu sotul este foarte important.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor am mancat si eu iar acum m-am asezat in pat alaturi de o cana de ceai de tei. la noi este foarte cald si nici nu stiu de ce sa ma apuc prin casa..asa cat pot eu.

legat de medicii ecogravisti, eu am o prietena careia i s-a spus ca bebe al ei are o malformatie la cap si ca trebuie sa avorteze. ea apoi a cerut parerea si altui medic iar acesta i a spus ca bebe este perfect sanatos. a nascut in ianuarie si acum are o minunatie de baiat.

ce ati facut weekendul asta? eu mi-am facut curaj si am mers pana la mama,bineinteles cu scaunul lasat pe spate..iar la ea am stat in balansoar intinsa aproape toata ziua...mi a facut salata de vinete ca tare am visat la ea

23+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann se cam pufeaza si ale mele.Aznuapte a venit Pufescu pe la 2 de la serv si avea omu chef de vorba. S-au trezit si ele si se miscau..In rest mai si dorm..Da cand se misca frate..golgoie burtoiu hehe. E tare amuzant. Imi place mai ales ca nu pot manca mult ca apasa pe stomac..Si asa tiu eu dieta de nevoie. Cea mai buna solutie de slabit e sa nu poti papa! tre tinut minte.

Lore o sa fac morfo la Dinu (la 23 s) si dupa vrro 4 sapt (cand o sa am 26-27) prin sept fac cred ori la Chitescu ori la Herghelegiu (daca am noroc si mai prind..la asta niciodata nu stiu dinainte, tre trase sfori te ia cu stresu..).

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput