Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor!

JoAnn, felicitari pentru semnatura!

Balanta, noi te sustinem si asteptam sa apara minunea in viata voastra, pentru ca ea va aparea cu siguranta. Viata ne incearca in multe feluri si noi nu putem decat sa invatam din tot ce se intampla si sa devenim mai constienti de valorile adevarate.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele care mergeti la mare, aveti grija sa nu va expuneti la soare. Tocmai mi-a spus o cunostinta ca o prietena de-a ei a fost la mare si cand s-a intors, sangera, iar doctorul i-a zis:eu nu mai pot face nimic, ai mare noroc daca nu avortezi!

Uff si cu ecografiile acestea nu mai zic nimic. Din auzite am aflat de un cuplu care si-au facut toate ecografiile la un vestit medic ecografist din Bucuresti, ei fara probleme de sanatate si cand copilul s-a nascut avea si Down si malformatie la inima.

25+

Mergi la inceput

Mult timp am stat cu frica si inca mai stau, de ce sa nu recunosc?!am ajuns si eu la Fetomed pt ca doctorii gineco de aici imi condamnasera deja copilul pt ca eram hipertiroidiana (boala de care nu am stiut pana cand am ramas gravida, pt ca nu aveam niciun simptom).Unul mi-a zis telefonic:Vino la chiuretaj dupa Pasti, ca acum in Saptamana Mare nu fac astfel de proceduri. Eram in zona mr Casin, m-am prabusit pe banca din fata manastirii.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Offff. Numai vesti proaste in ultimele zile.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Despre ce medic vorbesti? E bine de stiut , sa ne ferim de el.Daca nu vrei sa scri aici, te rog trimite-mi PM.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Despre ce medic vorbesti? E bine de stiut , sa ne ferim de el.Daca nu vrei sa scri aici, te rog trimite-mi PM.

24+

Si eu cred ca ar trebui sa stim despre cine este vorba, ca suntem multe din Bucuresti si nu-i chiar usor sa ti se dea o astfel de veste.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

alexa, malformatia ce o are fatul meu se poate vedea la eco incepand cu saptamana 20; e nevoie de o simpla eco, chiar si un 2D, dar facuta cu mare responsabiliate...
Sa va mai spun si socul de ieri seara? Fiindca am decis sa renuntam la sarcina, am scris la Viena sa ne programeze acolo. Totusi, din pura curiozitate, am zis ca pana primim programarea de la ei, hai sa mergem si la una din maternitatile private din Timisoara, sa vedem cum ar decurge lucrurile acolo.
Asadar, am mers ieri seara si intamplator am dat peste unul dintre ginecologii renumiti din TM si care este si mare sef pe acolo. I-am expus situatia si, foarte natural, ne-a spus ca la morfofetale el NU se uita la conexiunea dintre emisferele cerebrale, ca nu i se pare importanta...Am inlemnit si eu si sotul si nu stiam cum sa plecam mai repede de acolo...

Mergi la inceput

Sincer, nu stiu. Parca zicea de CMU, dar stiti cum e, din auzite...

25+

Mergi la inceput

Si cand te gandesti ca malformatii se pot dezvolta si in trim 3 de sarcina...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

balanta abia acum am citit si eu mesajul tau........ si am ramas fara cuvinte!

va doresc din tot sufletul tarie de caracter ca sa treceti cu bine peste aceasta cumpana din viata!!!

nu ma simt in stare sa spun mai mult de atat......... oricum cuvintele nu-si au rostul!

22+

Mergi la inceput