Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Uitati-va acum pe b1!

25+

Multumesc de pont Beatrice. Am vazut si eu o bucatica de emisiune. Foarte interesanta. Sa dea DD sa avem laptic cat mai bun pentru bebei si sa creasca mari si sanatosi!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Fetelor, ce medic imi puteti recomanda pentru ecografie morfo de trim. II la Medcenter (in cazul in care gasesc o posibila programare saptamana viitoare)?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

balanta, imi pare nespus de rau pt necazul prin care treceti si cum spuneau si fetele, cuvintele noastre nu ajuta f mult, insa suntem alaturi de tine si cu ajutorul lu D-zeu iti doresc din tot sufletul sa treceti peste si sa mergeti inainte cu speranta ca fffff curand o sa va bucurati din nou

Lore 20 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Balanta, acum am citit si eu ce s-a intamplat si totusi nu-mi vine sa cred. Imi pare nespus de rau, efectiv mi-e greu sa constientizez ce-ai scris. Nu pot decat sa-ti fiu alaturi cu ganduri bune si te rog mult sa nu-ti pierzi credinta in Dumnezeu si speranta. Decizia finala e a ta, dar sa cantaresti bine toata situatia asta trista si urata. Daca ai ajuns la Timisoara, du-te la Catedrala si poate gasesti unul din preotii in varsta, sa discuti cu ei problema. Dumnezeu sa te lumineze si sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta incercare.

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Vestea asta m-a dat peste cap. Nu-mi revin. Acestea sunt problemele reale pentru care sa te consumi, imi par(eu, mie) superficiala prin toata atitudinea avuta in acest weekend. Uite motivul pentru care sanatatea copilului meu ar trebui sa primeze, inainte de orgolii si certuri stupide... Ma simt groaznic.

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Multumesc ca sunteti langa mine. Conteaza sa stiu ca nu sunt singura si ca sunt persoane care se gandesc la drama ce o tariesc eu (fiindca e o drama, fara exagerare) si ca imi trimit gandurile lor bune.
Decizia este luata: bineinteles ca partea emotionala spune sa nu renuntam la bebe, fiindca, oricum ar fi el, este AL NOSTRU, insa partea rationala ne aminteste permanent ca acest bebe s-ar naste cu probleme si nu va avea nici o sansa sa fie sanatos; din start ar fi condamnat la o viata chinuita.
Oricat de greu ar fi (sarcina are aproape 23 de saptamani, burta mea e destul de mare, el se misca mult, etc, etc), o sa renuntam la el.
Cand organsimul meu va fi refacut complet, o vom lua de la capat, cu FIV2, sperand ca o sa avem mai mult noroc. Doar speranta ca va exista o data viitoare ne tine pe linia de plutire...

Nu stiu de ce trebuie sa trecem noi prin asa ceva si probabil ca nu vom afla niciodata, insa stiu ca de aici inainte o sa invat sa apreciez mult mai mult lucrurile cu adevarat importante ce le avem acum: ca eu si sotul suntem sanatosi si ca avem o relatie minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

balanta abia acu am citit postarea ta ....nu pot sa cred...am incremenit...
ma rog sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste tot greul.

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetele am schimbat si noi semnatura....am mai crescut putin avem 22 saptamani.
azi suntem fff active , de dimineata de pe la 5 avem program de tumbe in burta la mami .

22+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Balanta_tm suntem toate alaturi de tine. Doamneeee, ce veste groaznica ati primit. Niciodata nu m-am gandit ca vreuna dintre noi , va pati asa ceva. Cuvintele acum sunt de prisos, voi stiti cel mai bine ce e in sufletul vostru si decizia luata va fi cea mai buna.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eu nu pot sa imi revin de la vestea asta.Acum imi pun o groaza de intrebari, cum de a aparut diagnosticul asta? La noi nu se face ceva sa se poata vedea? Nu imi aduc aminte la morfologie daca mi-a sp ceva de creier. Abia astept sa ajung acasa sa vad ce scrie. Doctorul de la noi poate nu a vazut , pt ca toti dau rasoleala? Imi este groaznic de frica. Probabil ca asa s-a intamplat si cu micuta Sonia ( la dr Iosup) , de nu a vazut malformatia la inimioara.

24+

Mergi la inceput