Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
andreeacc spune:
Beatrice75, mie mi-a recomandat ginecologul algocalmin sau paracetamol ptr dureri de cap.
Fetelor, cu epilatul si eu stau prost; am fost ieri la salon si n-am putut decat axila si un epilat lung, cand am inceput inghinalul am simtit cum se intarea burta si am renuntat.
Miercuri ma duc la ginecolog si il intreb de crema de epilat, sa vedem ce spune....deocamdata sa traiasca lama! ...numai ca nu mai vad ce fac pe acolo.
Andreea, mami de baiat si 25+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
Joy21 spune:
balanta_tm, cuvintele sunt de prisos. Numai voi stiti ce e in sufletul vostru acum. Ma rog ca Dumnezeu sa va fie alaturi, sa va dea putere.
Suntem cu inima alaturi de tine
Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara
David Lloyd George
alinushca spune:
balanta_tm, este ingrozitor prin ce treceti mai ales dupa atatea alte chinuru pentru a avea acest copil. numai tu stii ce ai in suflet si cat suferi. as vrea doar sa te incurajez ca stiu o familie care au trecut prin greutatea oribila prin care treceti voi acum. dupa inca un an de asteptari si eforturi au reusit sa aiba un copil superb si perfect sanatos. sa nu va pierdeti speranta.
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacat Celesta am inteles ca ai facut un test de provocare a glicemiei, pentru diabet de sarcina. De ce? Ai avut probleme sau situatii in familie? Mie dr. nu mi-a zis decat de analize clasice de sange (colesterol, fier, glicemie...). Nu e suficient rezultatul acelei glicemii calsice? 23+ |
Aici e o procedura standard in graviditate care se face in perioada cuprinsa intre saptamanile 26-30... Fierul mi-l masoara la fiecare control prin sange luat din deget. Diabetul de sarcina nu are nimic de-a face cu diabetul obisnuit, dispare dupa nastere... dar netratat in graviditate afecteaza fatul...
26+
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm As fi vrut sa vin cu esti minunante de la ecografia morfofetala de la Viena, dar nu a fost asa... De la bucuria imensa ca asteptam un bebe sanatos, am trecut in agonie...Totul s-a schimbat intr-o clipa, s-a uratit cumplit. Vineri dimineata am avut morfofetala la Fetomed. Totul a decurs f f bine pana la momentul examinarii creierului. Deodata zambetul doctoritie a devenit o grimasa si m-a rugat sa ma dezbrac de la brau in jos ca sa ma examineze vaginal. Dupa cateva minute, a oftat si a spus ca ma pot imbraca. Apoi ne-am asezat la birou si ne-a adus o veste complita: fetusul nostru are agenesis corpus callosum, adica legatura nervoasa dintre cele doua emisfere cerebrale lipseste. Am intrebat ce inseamna asta si ne-a zis ca e o afectiune foarte grava. Apoi am intrebat daca fatul va avea sindrom Down si ea a zis ca va fi cu mult mai rau: retard mintal, orbire, hidrocefalis, tulburari psiho- neuro-motorii, etc, poate avea unul sau mai multe sindroame severe dintr-o lista de 173 de boli...Problema nu este absenta fizica a legaturii nervoase dintre emisfere, ci faptul ca ea ascunde probleme neurologice majore. Ne-a recomandat ca pt confirmarea diagnosticului, sa facem un RMN fetal cranian. Evident ca am fost de acord si ne-a aranjat o programare la spitalul AKH. Asa ca, cu cateva ore mai tarziu, ne aflam acolo, in fata confirmarii cruntului diagnostic; RMNul nu minte, si mai ales in spitalul AKH unde au departament special de RMN fetal cranian. Am vorbit din nou cu doctora de la Fetomed (un om exceptional si cu suflet mare, cum nu am intalnit printre medicii din Timisoara) si ne-a spus ca daca pt noi e foarte important sa avem un copil sanatos, si nu doar un copil, sa facem avort terapeutic, acest copil neavand nici o sansa sa se nasca fara defecte majore...Intre timp ne-am documentat si din alte surse si da, sperantele s-au naruit complet si nu am mai gasit nimic de care sa ne agatam... Ce am simtit si ce simtim, cred ca nu are sens sa va explic, ca nu pot sa spun in cuvinte...Dupa FIV1 reusit si fara nici o problema in sarcina pana acum, sa vina vestea asta... Uimirea si revolta noastra este ca in Timisoara, la un ecografist renumit, anomalia nu a fost observata la 20s su 5z , ori era vizibila incepand cu s20... Am ezitat daca sa va povestesc momentele pe care le traiesc, fiindca nu vreau sa va intristez. Stiu insa ca sunt fete care nu sunt multumite de cum au decurs anumite ecografii si poate asa vor decide sa le repete la un alt medic, ca sa fie impacate ca au facut tot ce s-a putut face... |
Draga mea, cuvintele sunt de prisos... Te imbratisez cu tot sufletul meu, Dumnezeu sa te lumineze si sa-ti alineze durerea!
26+
bebelu86 spune:
Balanta imi pare extrem de rau. am ramas fara cuvinte. nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul vostru in momentele astea
sa va dea Dumnezeu multa putere sa mergeti mai departe si sa depasiti aceste momente grele. sa va intareasca si sa va ocroteasca si de acum incolo
chiar nu am alte cuvinte.
in momentul asta imi vine sa plang
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
Shines spune:
Buna dragele mele
Eu am dat vestea buna aici langa voi, am anuntat venirea bebelui dar m-am mutat la fetele cu bucuruze de ian-feb.
V-am citit mereu dar nu am mai intrat sa povestesc cu voi .
Acum insa as vrea sa transmit un gand bun pentru Balanta..Domnul sa fie alaturi de voi si sa va intareasca sa treceti peste aceasta grea incercare, este cumplit si nu am cuvinte..suntem alaturi de tine
Simo 18 +
beatrice75 spune:
Balanta, sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta grea incercare!
Uneori asa m-am enervat pe ecografiile facute aici!Nu erau in stare la 20 de sapt sa stabileasca sexul copilului, dar spun ca bebeul e perfect sanatos. Nsh, poate gresesc, dar asa m-a enervat situatia!
25+
crisis81 spune:
Balanta_TM desi stiu ca indiferent ce ai citi durerea pe care o simti nu ti-o poate alina nimeni acum, totusi face bine sa sti ca noi suntem alaturi de tine si iti dorim sa treci cat mai repede peste acest moment crancen din viata.
Eu te stiu de muuult, de la "FIV in Ungaria" si stiu ce inseamna sa treci prin asa procedura.
Totul este sa nu-ti pierzi speranta, vei avea un bebe sanatos speram noi cat mai curand. O imbratisare calda pentru tine si toate gandurile bune.
Cat despre acest bebe... sti bine ca DD te-a trimit sa faci morfo la Viena pentru ca te-ai chinuit destul si nu trebuie sa te chinui in continuare.
Cris mami de Teodora si 26+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie