Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
mirela2 spune:
balanta m ai lasat fara cuvinte
doamne doamne, poate totusi
si mami de Vlad (12.12.1999)
Vasari spune:
Balanta, imi pare nespus de rau...:((( Multa putere amandorura!
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+
sugubina spune:
vai Balanta nu pot crede ce citesc! Sa iti dea Dumezeu forta sa poti trece peste cumpana asta!
sugubina +21 cu Puficele
inacat spune:
Of Balanta, nu pot sa cred.
Mi s-a blocat mintea cateva minute dupa ce am citit si nu am putut scrie nimic.
Acum ma revolt de dr. din Ro care nu a fost in stare sa vada aceasta problema. Nu putea sa te ajute cu nimic si sigur cereai si o alta opinie, dar ma gandesc cati dr. gresesc asa si cate dintre gravidute afla la nastere de probleme din acestea.
Oricum, ce pot sa-ti spun? Nu sunt destule cuvinte de incurajare, mai ales dupa FIV.
Orice hotarare vei lua sa fi puternica si sa-ti pastrezi cumpatul.
Noi suntem alaturi de tine
23+
balanta_tm spune:
Multumesc, fetelor!
M-am hotarat inopinat sa merg la Viena pt morfofetala si intrebarea care ma banuie acuma este ce ar fi fost daca nu as fi mers acolo si as fi ramas la latidutinea ecografistilor din Timisoara...
As fi crezut ca am un copil sanatos si as fi nascut unul bolnav. Asa macar, cu tot tragismul situatiei, am optiunea sa aleg ce fac mai departe...
amelia_ilie spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: puteti sa-mi recomandati un medic/o clinica unde as putea face o eco morfo saptamana viitoare? Sunt destul de speriata si pana pe 24 cand o sa-l vad pe bebe (pe 24 am programare) parca nu mai trece timpul odata...
20+
moshulik spune:
BlantaTm... mu am cuvinte...
nici macar nu pot spune ca inteleg prin ce treci...
pentru ca nimeni nu poate, decat daca s-a confruntat cu ce te confrunti tu..
si ce evolutie buna... primul FIV si acela si reusit...
Doamne, nu pot sa inteleg...
stiu care sunt stresurile unei gravidutze prin FIV (eu sunt una dintre acestea)... dar o asa lovitura...
sunt muta, muta, muta...
nici macar nu m ai pot gandi...m-am blocat
Doamne ce tragedie...
imi pare nespus de rau
daca te ajuta cu ceva, sa stii ca suntem cu toate alaturi de tine si familia ta.
Dumnezeu te va ajuta sa iei cea mai inteleapta decizie.
cuvintele sunt de prisos....
Moshulik +27
letzy81 spune:
Balanta e cumplit!
Am ramas muta si foarte tulburata...
Multa putere sa treceti prin aceasta crunta incercare!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
26+
andreeacc spune:
Balanta, imi pare rau pentru tot ceea ce ti se intampla. Nu stiu daca si cat te ajuta cuvintele si gandurile noastre bune, insa noi chiar suntem alaturi de tine.
Si eu sunt gravida in urma unui FIV si stiu prea bine eforturile si sperantele fiecareia dintre noi...sa dea Dumnezeu sa puteti trece peste aceste incercari!
Andreea, mami de baiat si 25+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care