Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

aoleoo..eu pana marti am deja insomnii ..abia astept sa ajung la dr
ma gandesc in fel si chip ce face bebe..cum a suportat socul de la acc..cat o mai fi crescut..care gr are ...muuulte ganduri

miercuri in sfarsit plec si eu la racoare..acolo in fiecare an in iulie-august stateam seara cu bluza pe mine asa rece si bine era..abia astept
inca ma gandesc daca de acolo sa mergem si la mare 3 zile...desi eu nu vreau

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Simo eu toata noaptea l-am visat pe doctor cum il terorizam cu intrebari
edespre tensiune, despre durerile de spate, de toate tampeniile

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bafta la echo feteloro sa fie cum vreti voi
Irinukaaa ai pm

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

eu tot am niste vise tampite de ma trezesc plangand nu alta..dimineata m-am trezit la 8..si am adormit iar pana la 10 ..vai de mine ce urat am visat..si numa cu copii mici si doctori

Simo 18 +

Mergi la inceput

acum am niste dureri de spate..din alea groaznice..ca la ciclu, daca nu mai rau ..mai ia din spate rotund pana la burta, ma lasa si picioarele
nu m-am mai durut asa rau pana acum

Simo 18 +

Mergi la inceput

asa am si eu SImo durerile
iar cand merg simt cum se misca oasele alea la spate. si trosnesc
nu stiu ce voi face mai incolo

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

a inceput sa picureeee

dar nu cred k avem vreo sansa sa se racoreasca..
cred k va fi zapuseala mai mare dupa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Incepuse sa picure, dar vad ca a stat
Foarte frumoasa, rochitza

Am si eu o curiozitate: pt fetele care au deja un copil, si vroiau pereche (si nu numai): ati facut ceva in special ca sa iasa pereche? Saiasa baiat sau fata?
Eram curioasa dc a tinut cineva cont de explicatia aia ca daca ai contactul in ziua ovulatiei sunt mult mai mari sanse sa fie baiat iar daca nu fata...
Noi am facut fix in ziua ovulatiei, si a iesit baiat(pana acum )
Nu stiu dc e coincindenta sau..
Asta nu e superstitie..eo chestie oarecum stiintifica cica, ca cei masc. sunt mai rapizi dar mor mai repede..etc. Probabil stiti si voi povestea

Eu imi doresc tare mult si o fetita...i-am zis sotului ca os a ii fac la baiti..echipa de fotbal..pana iese si fetita

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu e superba rochia imi place tare mult, si nici nu ai dat f mult pe ea. Am vazut si pozele din urma, ce preoteasa moderna si frumoasa esti. Imi place si rochia aceea neagra, scurta cu dantela cred.

abramburika felicitari pentru carucior si pentru amnio

Abramburika, finuta mea sta in italia si a venit acum 2 zile acasa si ne-a innebunit cu poftele ei de mici, si de slanina, si de fasole batuta, exact ca tine.....chestii pe care acolo nu le poate munca

Fetelor spatele ma doare si pe mine, iar dimineata uneori simt ca nu ma mai ridic din pat

Loutzy imi pare rau ca te duci la serviciu, uff....

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

zumzu - eu sunt una fericita purtatoare de bb2, pereche. Nu am facut nimic special (decat raport sexual neprotejat ), nu am tinut cont de nimic, deci nu te pot ajuta cu explicatii.

Mergi la inceput