Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_o spune:
Bebelu, pana la urma ce e, bebelina sau bebelin? Vezi, eu ti-am spus ca s-ar putea sa fie bebelina...
Daca tot am intrat in odiseea ta
, ii recomand lui abramburika Zovirax pentru herpes(mie mi-a iesit ieri a 3-a oara in aceasta sarcina si am primit unda verde de la toti medicii pentru Zovirax), iar pentru durerile in gat, cel mai naturist mod de a scapa de neplacere si de a calma putin zona, este galbenusul de ou, frecat bine cu 2 linguri de miere si apoi turnat lapte fierbinte peste si amestecat bine, bine. Lasi sa se raceasca un pic(daca e prea fierbinte, in loc sa-ti faca bine, iti irita si mai tare zona) si bei cateva zile, pana simti ca s-a ameliorat. Sanatate multa!
Ana
26s, viitoare mami de
, David Ciprian
bebelu86 spune:
Ana eu zic k e baiat. asa a zis si medicu meu si merg pe mana lui
vineri aflu sigur
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
abramburika spune:
ralu - atunci am fost inspirata cu vremea
. Ma si saturasem de caldurile de-aici ... zilnic atingeau 40 de grade, transpiram fara sa fac nimic, era insuportabil.
ana - merci de sfaturi. Nu stiu daca ou o sa pot bea, ca parca mi se pune nodul in gat numai cand citesc reteta, da zovirax am sa caut. La mine e prima oara acum, in sarcina asta.
bebelu86 spune:
abramburica contez pe tine k vii in tara si aduci si racoarea.
hai k mai rezist acu pana vi tu ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
loutzy spune:
Si eu merg joi la eco sa avd ce imi face odorul. Poate aflu si eu ce e
.Dar pana joi mai e o groaza.
Laura
16+
bebelu86 spune:
LAura sa vezi cum va trece timpu
deci eu nici nu mai stiu,,,trece asa repede..
acu e luni, acu e duminica, si totusi stau aksa
dar dc mai mergeam la munca..cred k nu mai simteam deloc cum trece timpu.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
abramburika spune:
ralu - hahhahaaaa ... eu is omul care aduce ploaia
. Mai ai de asteptat pana sambata viitoare. Nu cred ca iti convine sa te coci asa mult in caldurile care sunt. Asa ca, poate vine racoarea mai devreme.
Eu oricum voi fi la racoare in Ro (la propriu, nu la figurat
), ca mergem la socri la munte.
bebelu86 spune:
mai astept si pana sambata
important e sa nu astept mai mult. k s=ar putea sa ma topesc
si eu as pleca in varfu muntelui sincer.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
abramburika spune:
Mie nu mi-ar displace nici o tura pe la mare ... vreo 3-4 zile macar. Vise, fata tatii, vise!! 
loutzy spune:
Eu de maine ma duc la munca 
s- a terminat concediul. Sapt asta a trecut asa repede si cand ma gandesc la sapt care vine ma iau durerile de cap. N-am nici un chef de munca si de idiotii care sunt pe acolo.
Laura
16+