Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
loutzy spune:
Hello burtici. Cum rezolvati cu caldura asta k simt k ma topesc?

M-am trezit si eu azi la 9 si am plecat in cautare de peste. La al meu sot ii era pofta de salau si am cautat pana am gasit

. E mai pofticios decat mine.
Foxy-le La multi Ani si tot ce iti doresti!!!
Ralusuper rochita. Sa o porti sanatoasa.
Laura
16+
bebelu86 spune:
Laura nici eu nu mai suport caldura. si mai avem pana miercuri. 

noi mai dam drumu la AC. dar nu ff mult k ne ia de cap.
Abramburica imi pare rau ca inca te chinui cu constipatia.
pt raceala dai cu ceai de lamaie si multa miere. e buna si pt gat.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
Irinukaaa spune:
Hi-hi la noi e azi o vreme de toamna tarzie asa. Cu pantaloni lungi a trebuit sa ies din casa. Ar vrea sa si ploua...
Si noi am luat ieri pastrav si il facem azi la cuptor ca tot asa cum zici si tu... am un sot de 10 ori mai pofticios si mai gravidut decat mine!!! 
Irina ~
17+ cu 
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
Irina vin si eu la tine. k m-a terminat caldura.
cred k si de aia ma doare capu in halu asta.
e pt prima oara cand ma rog sa fie racoare. sa ajunga undeva pe la 24-25grade. dar se pare k doar visez 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
Shines spune:
Ralu..super rochia si iti vine foarte bine..o porti purta si dupa ce nasti fara prob ..nu mi se pare mult 500 ..merita
sa o porti cu placere 

Simo
18 +
abramburika spune:
ralu - merci, da' am sa incerc cu ceai pt. raceala. E ceva usor, deci cred ca o sa functioneze.
Voi cu poftele voastre pescaresti ... eu nu-s deloc (sau aproape) consumatoare de peste, nu-mi place. In schimb poftesc la o fasole prajita cu ardei copti
. Sau varza calita ... Iar de executat am facut un pilaf de pui cu castraveti murati
. Restul poftelor mai pot astepta pana ajung iar in Ro, sa ma mai rasfat un pic. Adica pana sapt. viitoare.
bebelu86 spune:
saru'mana SImo.
sa sti k m-am gandit k si dupa sarcina o voi putea purta fara probl,
nu imi pare rau de bani. ca nu i-am dat eu, a platit mama ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
abramburika spune:
Asa de cald e?
Eu am revenit joi din Ro, dar nu am prins asa calduri grozave, ziua mai mult, dar seara/noaptea mai mereu ploua, deci se racorea bine.
Ma asteptam sa gasesc aici calduri de cuptor, dar s-a racorit si aici vremea. E f placuta. Adica am 25 grade in casa, fara AC, deci se sta bine, mai bate si un vanticel.
bebelu86 spune:
abramburica ai prin exact zilele in care a fost super bine
acu sunt deja 34-36 grade si nu a mai plouat de cand ai plecat tu 
e zapuseala si abia poti respira,
si cica de maine va fi si mai cald 

Simo da...a inceput sa se vada bine..chiar de dim de cand ma trezesc se vede burtica. si sunt asa fericita 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+