Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebelu chiar e superba rochita...sa o porti cu palcere..clar intri in ea pana la 7 luni..daca nu si mai mult

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da.a..
cand am probat-o ma simteam k la o petrecere regala.
chiar mi se pare ca e simpla, elenagta si stilata.

am probat si una mulata cu crapatura de sus pana jos pe picior, era superba, dar era p albastru indigo. nu mi-a placut. era prea puternica culoarea, si mai avea si o banda mare pe umar cu strasuri mari argintii.
ma vedeai de la 1km cu ea.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor sa stiti ca nu am cititi nimic de 2 zile spre rusinea mea, dar nu am avut timp deloc, am bagat vinete pentru iarna si am colindat cu nepotelul meu ca a fost ziua lui.

|Shubulina sunt curioasa ce ai mai rezolvat cu sotul tau, m-am tot gandit la tine. Daca sotului tau ii plac filmele de desene animate, te rog sa va uitati impreuna la "Shrek 4", e super si cred ca va avea ceva de invatat de acolo. Alinushali e valabil si pentru voi.

Bebelu sa ne arati rochia, ma bucur mult ca ti-ai gasit.

Va pup, o sa mai citesc cate ceva si mai revin.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Bine v-am regasit, gravidute dragi!

Am revenit si noi in peisaj, pt. scurt timp.

Suntem bine, am luat rezultatul la amnio, e totul perfect si confirmat 100% baietel. Am petrecut frumos acasa, in Ro, rasfatate amandoua (eu si bubulina mea).

Am citit un pic pe diagonala din urma, e drept ca nu ff constiincios , dar am retinut de discutia cu alegerea nasilor. Au raspuns ff frumos fetele, ceea ce gandesc si eu. Alegerea va apartine, traditiile astea invechite in familii se pot schimba, chir cu riscul unor discutii mai aprinse. Trec toate si la final ramaneti voi cu o relatie buna cu nasii pe care vi i-ati ales. Bafta in orice decizie!

irinuka - nici eu nu cred in superstii de nici un fel legate de sarcina, deci nici in aia cu lucrurile cumparate inainte. Sa stapaniti sanatosi lucrusoarele cumparate.
E drept ca la prima sarcina nu am luat nimic inainte, dar nu pt. mine ci pt. ca asa a vrut sotul. El era mai "prapastios" ca sa zic asa. Si na, am vrut sa ii fac pe plac. Mai ales ca s-a ocupat el dupa de cumparaturi si am incredere in gusturile si alegerile lui, ne potrivim. SI mai era un aspect: am cumparat ff putine lucruri (de imbracat, jucarele etc.) in primul an pt. ca am primit multe cadouri. Am inceput sa cumpar efectiv dupa primul an, ca atunci nu ne mai dadea nimeni . Dar am acceptat, inca de cand eram insarcinata, lucruri de la prietene, second hand ca sa zic asa ... landou, scaun de masina, cantar, scoica etc.
Acum am de toate, ca le-am pastrat in eventualitatea lui bb2 si imi prind tare bine.

ralu - deci e posibil sa devina roz burtica ta? V-ati gandit la nume pt. ambele situatii?

S-a mai tinut intalnirea aia pe 25 iulie? M-am gandit atunci la voi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Super Ralu daca ai gasit rochita. Ce culoare, de unde ai luat-o, cat a costat? Si poza? Abia asteptam s-o vedem!!!

Angie dulci pentru tine. Astept de la tine PM cu adresa de mess. Cum te mai simti?

Simo, Bebelana si noi am fost putin "surprinsi" ca nu as vrea sa zic dezamagiti, cand ne-a zis dr ca e baiat. Ne-am fi dorit putin mai mult fetita, dar nu e un capat de lume. Ne dorim din tot sufletul sa fie sanatos. Cu ideea ne-am obisnuit acum, chiar daca sotul mai zice "las' ca nu poate nici un dr sa-ti zica sigur pana nu se naste!"

Irina ~ 17+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Abramburica felicitari pt baietel si pt rez bun de la amnio
daaa..am fost la o eco asa k ne era dor de bb, dar nu la medicu meu, la o clinica de langa noi, si aia deacolo a zis k e fetita sigur. k asa vede ea, dar nu stiu unde a vazut. k bb statea cu cordonu intre picioare. si nu se vedea nimic..dar .. vineri aflam sigur ce si cum,

Irina am dat 500ron
din magazinu unirii am luat-o. e un roz pal asa..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Foarte draguta rochita Ralu'. Eleganta si in acelasi timp simpluta. S-o porti cu placere ca tare bine iti vine!

abramburika de ce ai facut amnio? A iesi riscul mare sau asa ai vrut tu?

Irina ~ 17+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

ralu - sa o porti sanatoasa rochita, cu burtica cu tot ! Asa e, e eleganta si simpla in acelasi timp.
Multumesc asemenea pt. urari!

irinuka - varsta a fost principalul motiv pt. amnio. Aici de la 35 de ani e obligatorie si gratuita. Iar eu implinesc 35 de ani anul acesta .

Mergi la inceput

saru'mana fetelor

tre sa ma duc sa o scurtez maine k e lunga pt o tipa de min 2 m.
o sa trebuiasca sa taie din ea vreo 20cm.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

M-am pricopsit cu un nenorocit de herpes si e tare nasol. Si un inceput de raceala, cred ... ma ustura in gat, stranut si imi curge nasul.

Si ca sa continui cu lista neagra ... vesnica constipatie. Care nu mai functioneaza cu nimic, in legatura cu alimentatia. Ooofff!!

Mergi la inceput