Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neatza fetele

Bv Irina pentru cumparaturi..eu inca nu am luat nimic, nu stiu de ce
desi ma gandeam ca voi incepe devreme la cate chestii misto am vazut pentru bebei
Faza e ca luna trecuta ma anunta cumnata ca a luat ceva pentru copil..atunci nu stiam ce e.baiat sau fetita (nici acu nu e sigur)..si cand m-am vazut cu ea imi da si cadoul..un body din ala de bebe cu caciula si manusi..albastre
nu stiu de ce dar mi-a cazut greu in loc sa ma bucur..noi nu ne gandisem la sex-ul copilului pana atunci adica ne doream baiat foarte mult dar nu vroiam sa speram aiurea..si costumasul ala m-a dat peste cap ..nici sotului nu i-a cazut bine, nu prea s-a uitat la el.desi nu am vb niciodata despre asta, am trecut peste...sun eu mai ciudata ??

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata si de la mine burtici.
Foxy-le la multi ani,multa sanatate, fericire si o viata cat mai lunga langa al tau puiut.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Shines inca nu ai aflat sexul bebelinului,nu?Ai dreptate sa te enervezi.e normal..eu le-am spus alor mei ca nu vreau cadouri inainte..si ca nu le spun sexul copilului daca se gandesc la cadouri.Si s-au linistit,dupa ce nasc le fac si lista daca vor
Dar nu-ti mai face tu probleme ,asa suntem noi gravidutzele mai sensibile

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Angie.la 12 sapt ne-a zis ca e baitel..da ma gandesc sa nu fie surprize
marti o sa avem aprpoate 19 sapt si se va vedea mai bine..daca si sta la pozat

Simo 18 +

Mergi la inceput

Neatza Deea ..

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Roxx 26
Credeam ca sunt singura cu sentimente de astea. Si mie mi-a trecut deja a fost primul impuls mai ales ca toti din jur vorbeau de fetita iar dintr-o data zbang vine dr. cu vestea. Eu totusi ma gandesc ca poate luna viitoare cand merg la eco poate mai am o sansa pt ca au mai fost cazuri cand s-au inselat dar oricum slabe sperante. MIE mi-a zis 100 % ca e baiat. Cand stau si ma gandesc cum e si soarta asta vezi tu 2 fete iar eu 2 baieti Ce chestie nu se putea sa fie pereche ca presupun ca si tu te-ai rugat sa ai cuplu. Oricum asta e sanatosi sa fie. Sotul meu n-avea preferinte important ca Baietii sa fie prieteni si sa se inteleaga.Cel mai bucuros a fost baiatul mau cel mare ca are pe cine sa invete fotbal.
te pup si mai vorbim
+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellllooo

Ralukara stai linistita si eu am 23 si sotu 27,. si ne-am dorit bb de acu un an si ceva.
nu mai lua in seama tot ce comenteaza socrii. incearca sa iti sustii punctul de vedere, dar nu te baga nici prea rau, k poate mai incolo el se va impaca cu parintii lui si pe tine vor purta pica si va fi si mai urat. vb cu sotu tau sa poarte el toata discutia si sa ii faca el sa inteleaga.

Zumzu si la mine creste paru imediat. iar pe burtica nu mai vb, acu am vazut k e si piept asa un puf. vineri imi zice sigur dc a ramas fata sau baiat

FOXY sa fi sanatoasa, sa duci sarcina cu bine la termen si sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Irina super...vreau si eu .. sa le stapaniti sanatosi
vineri merg la eco sa vdm dc ramane baietel sau se schimba in fetita

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

ieri nu am mai intrat k am fost la o cununie religioasa a unei cunostiinte si dupa am mers in cautare de rochie de nasa

si AM GASIT-OOOOO

mi-a facut sotu aseara o poza, dar nu de sus pana jos, o sa imi fac una calumea, si va arat si voua.
eu sunt super incantata de ea.

am ajuns pe la 10 aksa aseara, am stat un pic si am adormit lemn.
iar azi m-am trezit la 10, cu o durere de cap de mor.
si mai vin in vizita si nasii diseara

aaaaaaa....pe picioru drept am facut varice

si va doresc o duminica frumoasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

shines pai baietel sa ramana Doamne ajuta..desi asta nu conteaza maxim...important e sa fie sanatos
bebelu sa porti sanatoasa rochita..abia asteptam sa o vedemsi bafta la echo..

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

fetele uitati aici sa va faceti o idee.
e lunga pana jos. si mai incape burtica cred k pana pe la vreo 7 luni

nu e cine stie ce poza. in realitate e mult mai frumoasa.
aaa si scuzati-mi fata, dar eram chiauna de somn.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput