Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
Patricia initial m-a batut gandu sa o iau pe aia
dar am probat=o acu 2 seri
si pocnea pe mine. nu puteam sta asa
nici sa ma misc nu putea..dar sa mai dansez sau altenebunii ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
abramburika spune:
patricia - asa e cu poftele astea de emigrant
. Mici, slanina, nu prea am de unde, dar fasole prajita as putea sa imi fac, sigur, dar e lenea marea
. Nu gasesc insa ardei kapia pt. copt. Ne mai satisfacem poftele de una-alta de pe-acasa, in timpul anului, de la un mag. romanesc, unde se gasesc produse bune. Dar oricum nu-s ca la mama acasa ...
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu Slabuta activitatea pe aici azi Eu am fost la cosmetica...aa, sa va zic: i-am zis cosmeticianei ca nu prea mai imi creste parul asa repede ca inainte pe picioare de cand sunt insarcinata si mi-a zis: e baiat inseamna 18+ |
Imi crestea mie parul pe picioare si oriunde in alta parte cand eram insarcinata cu Matei mama-mama...si acum aproape la fel...si amandoi baieti. De primul sunt sigura
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
15+ 
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui loutzy Ralukara eu sunt cam in ac situatie ca tine. In schimb am hotarat sa nu ma mai cert cu ea. Noi inca nu facem nunta, lasam pe la anul. Avem pozibili nasi numai ca lor nu le convin din cauza ca nu au bani. ![]() . Vom vedea ce vom face. Nu te mai stresa pt ce vrea ea. Stai linistita atata timp cat prietenul tau e alaturi de tine e bine.Laura 16+ |
Am si eu o intrebare? De ce trebuie sa aiba nasii bani? Vi-i dau voua cumva? Va fac ei voua cadouri sau trebuie voi sa mergeti cu plocoane? Ca "asa e traditia"?
Noi avem nasi de cununie niste prieteni buni (eu si sotul am fost colegi de clasa in liceu si cu nasul), iar Matei are un nas (pt ca e necasatorit) un alt prieten bun care ne-a fost si el coleg de liceu.
Si daca au bani si daca nu au...fiecare se descurca singur...
15+ 
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui abramburika M-am pricopsit cu un nenorocit de herpes si e tare nasol. Si un inceput de raceala, cred ... ma ustura in gat, stranut si imi curge nasul. Si ca sa continui cu lista neagra ... vesnica constipatie. Care nu mai functioneaza cu nimic, in legatura cu alimentatia. Ooofff!! |
Pt raceala am tot vorbit pe aici de remedii naturiste. Pentru constipatie mie mi-a recomandat dr homeopat sa mananc kiwi pe stomacul gol, sau sa beau dimineata apa in care au stat 3-4 prune uscate de seara, sau sa beau o cana de apa calduta toate pe stomacul gol.
La mine functioneaza o gura de acfea dimineata, sau lapte cu cereale (musli cu fructe) dimineata...
Felicitari pt amnio.
Bafta!
15+ 
danutz spune:
Buna fetelor,
Voiam doar sa va zic ca din pacate eu am fost nevoita sa fac un avort terapeutic.
Nu pot sa scriu mai multe, a fost un cosmar si nu-mi doresc decat sa uit mai repede.
Rog fetele care se pricep sa ma stearga din listuta.
Va doresc la toate din inima sarcini usoare, nasteri rapide si bebei sanatosi.
La revedere!
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui ana_o Bebelu, pana la urma ce e, bebelina sau bebelin? Vezi, eu ti-am spus ca s-ar putea sa fie bebelina... ![]() Daca tot am intrat in odiseea ta , ii recomand lui abramburika Zovirax pentru herpes(mie mi-a iesit ieri a 3-a oara in aceasta sarcina si am primit unda verde de la toti medicii pentru Zovirax), iar pentru durerile in gat, cel mai naturist mod de a scapa de neplacere si de a calma putin zona, este galbenusul de ou, frecat bine cu 2 linguri de miere si apoi turnat lapte fierbinte peste si amestecat bine, bine. Lasi sa se raceasca un pic(daca e prea fierbinte, in loc sa-ti faca bine, iti irita si mai tare zona) si bei cateva zile, pana simti ca s-a ameliorat. Sanatate multa!Ana 26s, viitoare mami de , David Ciprian |
Insa galbenusul de ou crud e periculos, mai ales in timpul sarcinii. Eu nu as recomanda ...
15+ 
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui zumzu Incepuse sa picure, dar vad ca a stat ![]() Foarte frumoasa, rochitza ![]() Am si eu o curiozitate: pt fetele care au deja un copil, si vroiau pereche (si nu numai): ati facut ceva in special ca sa iasa pereche? Saiasa baiat sau fata? Eram curioasa dc a tinut cineva cont de explicatia aia ca daca ai contactul in ziua ovulatiei sunt mult mai mari sanse sa fie baiat iar daca nu fata... Noi am facut fix in ziua ovulatiei, si a iesit baiat(pana acum Nu stiu dc e coincindenta sau.. Asta nu e superstitie..eo chestie oarecum stiintifica cica, ca cei masc. sunt mai rapizi dar mor mai repede..etc. Probabil stiti si voi povestea Eu imi doresc tare mult si o fetita...i-am zis sotului ca os a ii fac la baiti..echipa de fotbal..pana iese si fetita 18+ |
Noi nu am vrut baiat sau fata in mod special insa conceptia a avut loc in ambele cazuri in ziua ovulatiei...neintentionat...pur si simplu asa s-a intamplat.
15+ 
Shines spune:
Alexa..la mine functiona dimineata cafeaua de minune..acum insa nu
m-am dat pe miere in fiecare dim pe stomacul gol si e mult mai bine, actioneaza
am obs ca si strugurii imi fac bine la digestie
Simo
18 +