La dovlecelu' vesel ! *2*
Raspunsuri - Pagina 7
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Hehe, vezi Hepilico, ne distreaza aceleasi chestii! Si radem tot de 3 ori!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
asta-i semn!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui happy_uka Hehe, vezi Hepilico, ne distreaza aceleasi chestii! Si radem tot de 3 ori!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
asta-i semn!
happy_uka spune:
Hihi..ce aventuri in cabina de proba
Eu te inteleg, de mult sufar de boala asta..de cativa ani de cand m-am latzit
La naiba, rontai toata ziua numai junk, seara mananc pe afara ceva nu prea usor.. Plus un dulce..un suc.. gata uka rotunda ..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui happy_uka Hihi..ce aventuri in cabina de proba Eu te inteleg, de mult sufar de boala asta..de cativa ani de cand m-am latzit La naiba, rontai toata ziua numai junk, seara mananc pe afara ceva nu prea usor.. Plus un dulce..un suc.. gata uka rotunda .. _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
mda...asa de bine cunosc programul asta. tocmai am prestat o friptura de vita cu cartofi, fasole si salata. e de rau la 10 jumate noaptea?
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
mda...asa de bine cunosc programul asta. tocmai am prestat o friptura de vita cu cartofi, fasole si salata. e de rau la 10 jumate noaptea? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Ar fi mai rau daca ai fi in Ro, aici e 12.30. Asa ca e bineeee !!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
Ar fi mai rau daca ai fi in Ro, aici e 12.30. Asa ca e bineeee !! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
vad ca fetele astea au adormit in papuci. tu tii steagul sus? carina doarme, banuiesc...
happy_uka spune:
Daa..toata lumea in Ro doarme Eu am baut pe seara un ceva cu cofeina..nu am deloc somn.. Ma uit la un dr houze
Cand e plecarea in concediu, ca nu am retinut?
In septembrie iesim si noi din tara, mi-e cam teama cu avionul..nu se plictiseste bebe atatea ore?
_
happy_uka spune:
Mi-am amintit ca am niste poze noi cu Carinos cel razacios
Noapte buna copii!
_
happy_uka spune:
Neata !!
Soarele e sus pe cer, e weekend, e varaaaa !
Haideti sa ne odihnim, sa ne relaxam, sa faca frumos bebeii, sa ne ajute sotii, sa iesim la o terasa, sa ne vedem cu prietenii..
Va !
_
raluk16 spune:
Neata! SA fie toti bebeii cuminti ca si Carina! (era sa zic ca si Uka )
Weekend placut!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)