Licurici de ianuarie-februarie 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

anuc,da,de ala zic..
n-am dormit deloc,dar deloc,am ochii rosii,deja beau a doua cafea si-s prastie de oboseala.
El a dormit de la 12,30 la 2..si de la 2 a avut chef de joaca si nervi ca nu-l luam din patut sa se joace..si pe la 5 dim el tragea de marginile patului si se facea un zgomot teribil..si marait si vbit si urlat si nervi si jucat singur si trantit de nervi ca nu-l iau de acolo sa se joace si nervi ca el vrea pa.
Si ma doare si mijlocul de turbez..
Nush ce a patit ,chiar nu stiu ce a patit..ca in general era ok,il puneam la 10 la nani si dormea pana dim..Ba in mai il culcam la 8,30..acum parca vbesc cu peretii si urla si plange si dk el nu are chef sa faca nani ai doua optiuni,ori il iei de acolo si-l lasi sa-si faca damblaua pana cand vrea el..desi am o senzatia k e in stare sa se joace toata noaptea..ori il lasi sa urle,ceea ce e exclus,ca la fel am senzatia ca ar putea urla toata noaptea.Deci chiar nu stiu ce sa fac si cum sa fac..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata mamici,

Ledi imi pare rau ca nu te-ai odihnit, rau este ca nu doarme nici David..nu stiu ce sfat sa-ti dau.. iti doresc numai ca aceasta perioada sa treaca cat mai repede...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ledi, poate nu a putut dormi de caldura.incearca sa te odihnesti si tu cat doarme el.o imbratisare de la noi

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

carmen iti dau PM.

andra weekendul viitor mergem sa o ducem pe Nadia la Tg Jiu si o luam pe Ioana, fiindca pe 19 plecam in croziera.

alinuk Ioana e plecata cu ai mei la Targu Jiu, unde au o casa de vacanta.
Teo cu cine a fost in tabara de inot? si unde?

cami cel mai probabil s-a lovit.
Dar cum sti ca o doare?
Mai este si varianta ca se preface. Ioana cam la varsta asta (poate mai mare cu 1-2 luni) acuza niste durer de mana, se punea pe racnete cumplite. Am fost la nu stiu cati doctori, nu avea nimic. Pana cand un doctor ne-a zis de fata cu ea ca se preface si brusc i-a trecut orice durere.

ledi i-o fi cald lui David si de aia nu doarme. Si Nadia a dormit tare prost in ultimele nopti, se foieste intr-una, cere apa de 5 ori pe noapte ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, ai PM.
Si eu zic ca e de la caldura. F doarme dus noaptea si zilele astea s-a tot foit, m-a capiat. Isi cauta loc mai rece, il gasim in partea cealalta a patului.

Mami de Ioana, Filip si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

anuc, scuze

la 9 m-am trezit (e sg zi in care nu am curs dim si nu tr sa ma scol la 6:30 )

ledi,poate fi de la dinti,dela caldura, de la muci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

daaaaaaaaaaaaaa
cred ca e caldura de vina
si antonia mea s-a trezit azi npoapte
si sunt zombiiiii
de la 4 la 6 jumate dimineata
am incercat sa o readorm si tareeeeeeee greu am reusit
sunt chioara
cred ca ma bag si eu la o a doua cafea

o doare cred ca pune mana
nu punea pana sa o doara
sambata a si plans
cand am apasat locul
acu nu mai plange cand apas
da e f serioasa
deci nu-mi place moaca ei cand fac asta
eu sper sa ma insel
si sa nu fie ceva naspa
da asa sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ati citit ce v-am pus pe mail?e foarte interesant pentru educarea copilului

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

alinuk Ioana e plecata cu ai mei la Targu Jiu, unde au o casa de vacanta.
Teo cu cine a fost in tabara de inot? si unde?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Naty a fost cu buni (mama mea). Abia peste vreo 4-5 ani cred ca ii voi trimite singuri.
La Geoagiu Bai / Hunedoara unde sunt bazine cu apa termala si unde aveau zilnic program cu 'dom profesor' cum zice el, instructori de inot

Este o tabara organizata de Inspectoratul scolar Dambovita (eu de pamant sunt din Targoviste)... pe la primele editii ma trimeteau ai mei cand eram in scoala primara. Teo beneficiaza de acum de traditie.

La iarna o sa mearga la ski...aceeasi organizatori, eu acolo am invatat in copilarie sa skiez - la Pestera

fain de voi cu Tg jiu, aer curat, verdeata, libertate
si noi o sa fugim de maine la munte ca nu mai e de respirat pe aici

mei croazieraaa uaaau / visez si eu la una..da ziceam asa mai pe la varsta senectutii caci acum nu stiu daca amstarea necesara unor chestiuni pe care eu le vad mai statice / sa ne vedem neaparat sa-mi dai detalii

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere,Doamne ajuta.Speram sa fiti pe drumul cel bun si sa fie bine pana la urma.

Porumbita,David nu are muci,nu era exagerat de cald la el in camera,ziua e mai cald si doarme bine..insa oricum e cald,ca si afara fierbi in suc propriu din pacate.
Eu nu stiu de unde atata energie..sa alerge si ziua si noaptea,sa se joace atat de mult,ca io mi-s lesinata si daca as mai alerga pe caldurile astea mi s-ar face sigur rau.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput