Licurici de ianuarie-februarie 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Porumbita, nu e bai, bine ca te lasa sa dormi. Al meu e la 7 in picioare...d-aia sunt asa matinala. Si azi am plecat repejor din parc ptr ca s-a julit rau in genunchi (are ditamai bubele la ambele picioare)

Mai Filip e in puta goala si cu pulover pe el. A urlat pana i l-am pus, n-am avut ce face. Acum e tare fericit cu trantza pe el la 40 de grade...Iar eu transpir numai cand il vad...

Bebelusi n-am citit, dar o s-o fac...la mine a inceput rul de seara...

Ce pot sa iau de durere de cap, ca ma seaca de aseara?

Mami de Ioana, Filip si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

mai,l-am lasat si eu pe David aseara in fundul gol..si ieri,era tare fericit,dar asa gol pusca..prin urmare a facut pisu pe oglinda,apoi in cutia de jucarii k era acolo si-si lua nush ce..apoi a umblat cu mainile in el,pana am venit eu sa sterg..

Anuc,Doamne,io-s lesinata,copilu doar in pampers..astept sa se mai racoreasca un pic afara sa iesim si noi in parc,ca e crima si pedeapsa afara..Insa dk copilul tau e fericit cu pulovar pe el la 40 de grade,asta e..important e sa fie fericit.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Bebelusi am parcurs materialul, cred ca e o carte care merita citita.

Scrieti de insomnii...poate copiii nu dorm din cauza eruptiilor solare, zicea un astrofizician ca ar afecta hipotalamusul, ca il stimuleaza (deci e de bine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAA! URAURAURA!

Raportam primul pipi la olita!!!!

Sa va spun: dupa baitza, uscat par, masagel & laptic o vad pe Eliza mea k se repede si ia olitza. M-am mirat, la ora asta??? (cca 22.15, tarziu rau!!), da' imi zic "mai stii??" asa k imi calc pe inima, ma uit la ceas oftand, ii scot pampersul si o pun pe olitza. Sta ce sta, ma pune sa-i pun ursul dansator, ia calutzul si "calareste" cu el pe perete, se ridica de vreo 2-3 ori de pe olitza. Intre timp, de-atata "hai mami pshhhh", ma ia pe mine senzatia (am crezut k e banc asta xcu stimularea, dar uite k nu e!!), il las pe tati cu fetitza si ma tot duc. Dupa 2-3 min, ma intorc in sufragerie, printesa mea se ridica de pe olitza, iar in olitza - pishiiiii!

E atat de straniu pt k Eliza inca nu pronunta nici unul dintre cuvintele "pp" & "kk" si nu-mi dau seama daca face corelatia intre cuv respective si "cruda realitate". Eu i-am tot spus de-a lungul timpului "uite, mami, asta e cutare" avand senzatia k vb in gol. De vreo 10 zile o pun pe olitza dupa masa de dimineata, ins apana acum nu s-a intamplat nici o minune. Si uite k in seara asta s-a intamplat!

Subiectul o fi nu tocmai academic, insa, real privind, de procesul asta de control al sfincterelor depind multe. De la cat costa pampersii pana la acceptul de a intra intr-o colectivitate.

I'm sooooo happy!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ira, felicitari, un adevarat progres! noi mai avem mult pana acolo...

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Anuc, nu te baza sa cumperi ceva din Turcia. Acum eu sunt intr-un resort de lux din Belek si nu am ce sa cumpar de aici. Nu exista market, farmacie etc, cum suntem noi obisnuiti. Orasul Belek este la vreo 10 km iar Antalya la 30. Tot ce depaseste all inclusive este f scump, daca gasesti. In general, ca adult, nu ai nevoie de nimic, gasesti si ce nu ai visat vreodata, insa pt copii...nu stiu. Nu am vazut pampers sau chestii de genul acesta. Sunt insa carucioare de inchiriat pt ca sa nu mai cari pe avion, patuturi, baby phone, mancare speciala pt copii, bone, etc.

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Ira, felicitari! Tineti-o tot asa! :)

Bee, concediu placut! Si eu de abia astept! Noi mergem in Lara, Antalia. Si trebuie sa fac tot posibilul sa iau pampersii cu mine. Carutul il luam ptr ca ne-am luat unul smecher care se face fff mic si cantareste nici 3 kile, e chiar ptr voiaj.

Poate-mi trece si mie raul pana atunci :(

Mami de Ioana, Filip si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Bee vacanta placuta.

Ira,feliciatri pentru progres.
noi cund facem la olita e eveniment,serios...ne striga pe toti membrii familiei: icu(bunicu),ica(bunica) si pe mami(io).

murim si noi de caldura...of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ira felicitari, mare realizare!

ledi ce m-am distrat cu pipi-ul pe oglinda

alinuk e foarte frumos in croaziera, noi am fost si in 2008 (si ne-am intors cu Nadia samburel in burtica; hm, poate fiindca e conceputa pe mare e asa zbantuita ).
Si atunci tot in insulele grecesti am fost (Santorini, Creta, Patmos, Mykonos) + Kusadasi.
Sa sti ca nu e de loc static, de fapt noi am stat pe vapor doar cat am dormit (noaptea naviga) in rest eram in insule, in fiecare zi alta.
De fapt e chiar destul de obositor fiindca vaporul ajunge la 8 pe insule si trebuie sa te trezesti devreme daca vrei sa cobori si sa vezi cat mai multe si mai ales daca vrei sa prinzi excursii organizate, cum am facut noi. Si pana seara te tot plimbi ...

bee concediu placut! Cum e acolo? Alexia e incantata?

anuc cred ca numai paracetamol poti sa iei.

Nadia mea spune cand face caca, zice "fac caca" dar chiar in momentul in care face incat nu pot sa o pun pe olita. De pipi nici vorba sa spuna cred ca nici nu-si da seama cand face.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alinuk tare frumoase trebuie sa fie taberele alea!
As vrea sa o trimit si eu pe Ioana asa dar nu am gasit nimic (nici nu m-am omorat cu cautatul ce-i drept).

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput