Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
Annaiss spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Mi-a zis sa folosesc lapte de 3.5% grasime. A zisd ca daca e mai slab nu iese branzica. De firma nu spune niciodata o firma anume Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
mutumesc mult
lorex spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui iulenca
Eu Mariei i-am dat lapte Milli, Zuzu la greu si uneori nu gustam daca era in termen si proaspat desfacut, dar acum ceva timp am gustat asa intr-o doara si avea un gust de clor infernal plus ca era si cam decolorat - so am decis sa nu mai cumpar decat daca e neaparat nevoie. Daca aveti ocazia sa beti un lapte "netratat" o sa va dati seama ca ce bem din cutie are un cu totul alt gust. Dorna are gust de lapte adevarat dar nu sunt sigura ca e autentic. Laptelui UHT nu ii vad rostul, orice procedura ce implica incalzirea la temp inalta inseamna modiicarea compozitiei so prefer proaspat si bine fiert. Iulenca |
Eu consum doar Dorna Ecologic (cutia verde).
Mi se pare singurul lapte la cutie care areintr-adevar gust de lapte!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Daca poate Lorex atunci de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
As vrea io sa pot!
_
_
alexutzzza spune:
Iulenca - da ce grasunel ai tu acolo! imi concurezi cozonacelu' ce sa mai!
cu UHT, i agree with u, dar si cu ce a zis LUCIA, cred ca e mai safe acum pe caldurile astea ca nu stii cum depoziteaza nabunii astia laptele....parerea mea. Stii asta UHT nu treb musai tinut la frigi inainte de a-l desigila.
BB in concediu....sau pana la Sinaia
bebe poate dormi in carucior daca se culca la max p spate (asta la o terasa/plimbare) iar noaptea in pat cu voi eventual sau poti cere la f multe hoteluri pat pliant de bebe, nu stiu sigur daca si in Ro e optiunea asta dar la bulgari/greci este.
Tot ce ai nevoie e LP sau LM (aici e mai simplu, fara biberoane dup tine...) de sterilizat ptr cateva zile la varsta asta nu mai e problema , poti doar spala bine biberoanele nu treb musai sterilizate.
un mixer vertical / blender e mai mic decat feonul de par si incape in bagaj si e tot ce ai nevoie sa pasezi un fruct.
ptr supa poti lua borcanase dar chiar daca e cineva mai catolic decat papa si nu vrea sa dea borcanase, un ibricel, un aragaz d-ala mic de voiaj, stiti butelia aia mica cu flacara, eu zis ca ptr a inmuia un pic un morcov si un cartof e ok. Ca sa nu mai zic de varianta cazarii la ceva cu bucatarie /chicineta.
E un pic mai complicat da nu mi se pare peste puteri, iar bebeii sunt incantati sa iasa din casa si daca nu ii tii in locuri inchise cu lume multa pe capu lor nici nu-s obositi si maraiti, cel putin asa mi s pare mie
MIMA felicitari pt masa de azi
XELA felicitari ptr ridicat in fuduletz!
mai vroiam sa zic da nu mai tin minte.....
Aaa noi am papat bibishor fasolica verde fiarta si pasata cu morcovel, dovlecel si o masura de LP
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
dak tot dai vesti... DASTEFA? mi-a scapat mie ceva? se intreba de ea si dincolo, stu ca 21 22 parca trebuia sa vine in bucuresti la control, ce a mai facut? de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
nu stiu...ii trim acu un sms sa intreb!
_
_
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex
nu stiu...ii trim acu un sms sa intreb! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
merci meric frumos
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Felicitari pt luna de miere . Eu iaurt ii dau de la napolact sau tnuva ... Iaurt usor (cel mai slab) ... branzica eu o cumpar de la mili sau i-am luat ieri fagaras care i-a placut la nebunie si iaurtul sau branzica i le dau cu fructe le fac la blender. Carnita ii dau deocandata de pui .. pot sa-i dau si de vaca dar inca nu i-am dat. Retete - eu fac tot ce imi trece prin cap, orice combinatie dar care sa-mi placa in primul rand mie la gust. de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
lorex spune:
BF, cum zicea si Alexutza si asa fac si eu
cand plecat o noapte nu-mi iau sterilizatorul, iau toate biberoanele sterilizate cu mine si acolo le spal cu apa fierbinte daca e nevoie. Am fol si de 3 ori un bibe fara sa-l sterilizez, in deplasare, dar le spal imediat cu apa fierbinte de la chiuveta!
LA dormit, cu noi in pat!
LA diversificare - borcanase!
Carucior, ok, incape in portbagaj iar restul bagajului in masina pe scaunul din fata.
Cand plec numai pt o zi nici nu-l mai iau, e de ajuns scoica!
_
_
iulenca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Iulenca - da ce grasunel ai tu acolo! imi concurezi cozonacelu' ce sa mai! cu UHT, i agree with u, dar si cu ce a zis LUCIA, cred ca e mai safe acum pe caldurile astea ca nu stii cum depoziteaza nabunii astia laptele....parerea mea. Stii asta UHT nu treb musai tinut la frigi inainte de a-l desigila. |
Daaa e barosan. Mai si eu mai iau UHT mai ales cand suntem plecati si iau si d-ala normal la cutie dar acum am descoperit "automatele" si am cerut amanunte - laptele e muls in ziua respectiva, ajunge de la mulgatoare direct intr-un tanc de racire apoi in automat la o temperatura constanta de nush cate grade. Nu e pasteurizat, omogenizat, degresat etc. e proaspat pentru ca se vinde intr-o zi si e acelasi lapte pe care il gasesti si in cutie dar prelucrat, degresat, pasteurizat - pentru ca firmele mari producatoare nu au laptele lor ci il colecteaza de la ferme mai mici sau producatori individuali. In plus e si mai ieftin.
Eu am fost f incantata de el d-aia am si scris. Nu e bio pentru ca vacile alea tariesc in ferme dar mi se pare o alternativa mai buna si nu neparat pt folosit la bebici (branzica, iaurt) ci asa pt toata familia.