Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

lucia...sarumana

oani...????...n-am prea pricipit cu socializarea

bea....deci regele palatului sta in fud....bravoooo

iulenca....bine ai revenit

un fapt rar intalnit la je....jiji a dormit mai bine de 1 ora juma..chiar 2.....asa ca pt intalnirea din parc..vom fi fresh....
io sunt putin obo...dar sper sa fiu destul de vigilenta sa-l pazesc pe jiji de shtoarfe...deja se cam dau la el...manca-l-ar mama

mda e clar ca nu-i ok iaurtul din comert atata timp cat are termen de valabilitate catye 1 luna.....of...si am zis ca-l fac in casa si ca imi iau aparat...( asta nu inseamna ca nu i-am dat si eu....)

vreau si io branzica..ii place..dar tre s-o fac..ca m-am saturat de legume

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

N-am apucat sa ma laud ca Tudor a zis mama cand a implinit 6 luni. Din pacate nu eram de fatza. Era doar tatal, care avea o fatza lunga si socata atunci cand am intrat in camera si mi-a zis. N-a fost un mama ca la carte, dar a iesit mama. Bacu se zbenguia prin noua lui jucarie primita de la mami pentru cele 6 luni si a scos dintro data un mama. Iar eu eram cu treburi la bucatarie !!

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Se vroia glumita, din partea lui Luc, zis Miorluc zilele astea, ca o introducere pt omisiunea de ieri. Daca nu s-a inteles, mea culpa...batrana si amnezica mama mai da rateuri Oboseala e de vina...Deci - se vroia o cujetare a la Luc.
Daca Maia pricepe, eu ma declar multumita

Mami de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Noi azi iesim in parc cu jiji, daca mai sunt doritoare va asteptam cu cea mai mare placere.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

noi, noi

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Daca poate Lorex atunci

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Cum arata o gingie inainte sa sparga dintzisorul? Acum 1 saptamana, doctorita spunea ca-i or sa apara in cateva zile dintii la cat de alba era gingia, dar n-au aparut. Acolo unde cresc cei doi de jos se vede foarte proieminent forma dintilor, iar daca ma uit de sus se vad ca niste lopeti. dar nu se vede nicio umflatura alba cum am mai citit. in schimb sunt 2 umflaturi albe in zona caninilor tot jos, pe peretele exterior mai spre radacina nu pe gingie (m-am gandit ca poate s-a infectat cu ceva?? pare o afta). Ceva asemanator se vede si sus, iar doctorita imi spusese ca-i da un dinte si sus. Pot sa dea atatia dinti de-odata.
Bietul de el roade tot, si pe mine ma roade cand ma prinde. Si totusi nu este prea manarit. S-a mai trezit din somn de cateva ori plangand in timpul zilei, in wk, poate ca de la dinti o fi fost.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

BF, Danyelana????

_

_

Nici nu stiu cum sa incep si nici nu stiu ce sa scriu....dar poate o sa imi treaca repede.
Eu o sa raman doar aici...in ultimele zile am tot intrat si colo si colo, noroc ca nu am avut multa treaba la servici, nu m-am bagat in vorba pt ca ..n-am simtit nevoia.
Mi-e foarte dor de ce era inainte. Sincer si din suflet.
Aseara i-am povestit sotului de intamplarile de aici, de cancan, de articole, de mutare, de toate cele. Sotul meu e un om f destept (nu ca il laud eu), e foarte calm, io-s aia isterica si nervoasa...si stiti ce a zis dupa ce a ascultat toata tarasenia? Ca oameni nebuni sunt peste tot, mai ales pe net, ca daca ei vor sa faca ceva urat la ei acasa in fata unei poze de pe calculator, noi nu putem impiedica asta, poze sunt pest tot, oameni nebuni sunt peste tot. Faptul ca fugim nu rezolva nimic.
No, asta a fost si parerea mea de la inceput, ca acolo va fi la fel ca aici...ma rog...Am un gust cam amar.
Cel mai mult si mai mult am admirat faptul ca nu ne certam si nu consideram ca fiecare stie totul si cel mai bine si gata, n-avem nevoie de sfaturi. Asta mi-a placut. Ca ceream sfaturi si luam ce e bun, ce consideram ca e ok.
Daca ne impartim pe bisericute....nu mai e frumos.
Imi place sa citesc despre fiecare in parte, care calca , care lucreaza, care are soacra, care n-are timp,.....si chiar daca nu am timp sa intru in fiecare zi sa scriu....voi m-ati acceptat asa, ne-am acceptat fiecare pe fiecare cum suntem.

Of.
Eu sper sa ne treaca supararile si dupa terminarea concediilor sa revenim in formula initiala.
Ce simt ca trebuie sa schimb la mine...raspunsurile personalizate. Nu reusesc si pace sa tin minte, trebuie sa iau notite pe foaie separata si de obicei nu am atat timp liber, suna telefonul, curg emailurile...pierd totul. Voi incerca insa sa corectez asta.

Acum despre noi: bebe Dani mananca f bine piure de fructe combinate, imi zice soacra ca i-a dat si 4 deodata, inclusiv kiwi si mango.
Supa inca nu i-am bagat, probabil incercam uichendul asta. Mi-e cam teama ca nu o sa vrea sa manance, dupa gustul de dulce de la fructe. Ii mai pune o lingurita -doua de cereale. Pt consistenta si schimbare de gust.

Eu de acasa nu mai am timp sa intru, plec pe la 3-4-5 acasa si nu mai deschid si laptopul de acasa. Pe al meu il las la servici. Acasa ma plimb cu bebe, il hranesc, avem programul de seara....

Am o intrebare: cum va incumetati sa plecati la drum - mai ales in concediu - cu bebelusii? Mie mi-e frica sa merg pana la Sinaia si inapoi - in aceeasi zi. Ca sa dorm acolo ar insemna sa iau si patutul si cadita cu mine, si caruciorul. Si sterilizatorul. Si ...toata casa. Si apoi ...ala e concediu daca am acelasi program ca acasa? mai bine stau acasa, in curte, fara sa ma chinui in alta bucatarie....mi se pare ingrozitor sa plec cu bebe. Voi cum priviti aspectul asta? Eu am senzatia ca doar acasa, in patut la el si in camera lui, se simte bine.
L-am dus la vecina in casa, l-am pus pe canapea sa ma laud ca merge de-a busilea si a inceput sa planga, dupa ce s-a uitat bine imprejur si nu a vazut nimic cunoscut.
Mi-e groaza ca ajung cu el la hotel si incepe sa urle si nu adoarme pt ca nu cunoaste.
Bebeii vostri nu fac asa?

Eu acum o sa plec acasa, e vineri si mi-e dor de picea. Pana luni e cale lunga, sper sa pot intra macar duminica dupa-amiaza nitel, sa recuperez.
Va pup, va doresc uichend placut si pup toti pufuletii.
Ma rog pentru Siluan sa aiba Dumnezeu mila de sufletelul lui.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Citat:

am uitat sa va spun de roco..
cica alex are deja 2 dintisori si ii asteapta pe urmatorii 2

Multumim de vesti dar dc nu intra ea sa ne zica?

_

AMR 7 kg

Nu stiu, n-am intrebat-o...probabil n-are timp..

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

_

_

Multumim de vesti dar dc nu intra ea sa ne zica?

_

AMR 7 kg

Nu stiu, n-am intrebat-o...probabil n-are timp..

_

_

Ar fi fost dragut sa mai citim si de la ea cate un mesaj din cand in cand.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

_

_

dak tot dai vesti... DASTEFA? mi-a scapat mie ceva? se intreba de ea si dincolo, stu ca 21 22 parca trebuia sa vine in bucuresti la control, ce a mai facut?

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Si ca tot am reusit, in sfarsit, sa adorm miorlucul, sa nu uit, macar azi, sa le urez LMA
lui Cristi, de xela
si lui Radu de MP

Presupun ca ati dat ceva bunut pt azi, asa ca merg sa ma servesc.

Mami de +

Mergi la inceput