Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
lorex spune:
BF, Danyelana????
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu lucia al3csamultumesc de sfaturi tre sa incep si eu bea e un frumos ivanel asa sta si raul de vreo 2 sapt acum sta bine bine si raul are tentative de mers de-a busilea dar esueaza tot timpul dar copilul incearca...acu 1 sapt a zis mama de 2 ori ma duc sa fac un dus de racoreala si sa fac bagajul |
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
dandanaG spune:
am fost internati in spital 4 zile
Dragos a facut bronsiolita cu insuficienta respiratorie medie
suntem acasa de 3 zile si tot nu reuseam sa inteleg ce se petrece, si nici timp nu am avut
cred ca de la tratamentul pe care il facem acasa copilu' nu-mi mai doarme deloc sau 15-20 min dupa ore intregi de incercari
acum e bine, mai aveam la 12 o pastila dar nu i-am mai dat, macar la noapte sa adoarma mai linistit
sunt pe aici si incerc sa mai citesc din urma macar pe sarite
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
ale1212xa spune:
multumim de sfaturi
bb Dragos nu pare sa isi aduca aminte ca a cazut e un rasfatat ca de obicei...am fost pe afara si acum cica vreau sa il culc...da' de unde..el are chef de zdruncinat tastatura
de umflat nu s-a umflat zici ca e julit..cam cum au copii mici cand pica pe asfalt in genunchi...nu s-a invinetit, nu a dat sangele...nu il deranjeaza daca il ating acolo..chiar si el se mai atinge si nu zice nimic...deci rau nu e..doar ca m-am panicat eu cand l-am auzit plangand
si Dragos sta singurel in fund...dar el ca sa se puna pe spate sau pe burta se lasa pe spate sau intr-o parte..nu reuseste sa "pice" deloc in fata...si ce se mai chinuie daca ii pun o jucarie in fata si nu o ajunge...ca nu se poate lasa pe burta sa ajunga la ea
Cand ziceti ca se ridica singurei in fund la ce va referiti? Ca al meu in carut se ridica in fund, se ridica jumate apoi se tine de masuta si se ridica complet...daca il las io pat pe spate nu se ridica in fund...se lasa pe burta si o ia la taras dupa motan sau cine stie ce ii mai sare in ochi
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
iulenca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 iulenca si ce i-ai dat pana la urma???????????????sau ce s-a intamplat???????????????? am fost cu el la dr, nu a auzit nimic ce sa fac? sa ii dau antibiotic? nu prea tuseste ca se inneca....pentru ca acum sta in fund si nu are cum sa se innece in fund stan cu saliva.................... nu stiu ce sa ma fac..................... Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
pai a tusit sec asa o perioada apoi a inceput cu muci, febra si toate cele pana am ajuns in spital. Nu am fi ajuns daca inghitea ce siropele ii dadeam dar el doar tzitzi baga in gura.
So doctorul ne-a spus la tuse seaca fara altceva aerosoli cu adrenalina (0,5-1ml adrenalina + 2-2,5 ser cu nebulizatorul daca ai), un siropel de tuse prospan, stodal 2,5 ml, curatat nasucul bine cu ser sau apa de mare si urmarit. Antibiotic nu e cazul decat daca se complica, apare febra, wheezing si se transforma in bronsiolita adevarata. Oricum bronsiloita doar complicata se trateaza cu antibiotic, ea la baza e virala si unii copii sunt predispusi la episoade mai dese. AAA si inca ceva, un antihistaminic - zyrtec sau ceva similar. Eu nu iti spun tie sa ii dai ci doar sa mergi la medic sa vb si sa ii sugerezi si posibilitatea asta. Amexperienta bronsiloitelor de la Mariuka si o sa vedeti ca in zilele noastre aproape toate racelile au si o componenta alergica, pe langa siropuri de tuse, nurofene si alte cevle de cele mai multe ori se da si un antialergic pentru ca din pacate copii nostrii sunt supusi un factori de mediu mult mai agresivi decat noi.
Si Bea felicitari pt putere ca greu incercata mai esti. Ivanel e cel care te mobilizeaza cred.
Miremia si eu as vrea sa va vad dar noi ne-am mutat. Dau detalii later poate pe mail Noroc ca tu m-ai vazut in carne si oase si am si io olecuta de credibilitate.
oani_2002 spune:
Nu-mi vine sa cred! Asta-i buna, frate!
Mi se sugereaza ca as fi lipsita de sensibilitate, ca nu as intelege nevoile de socializare, ca nu ma implic activ in mentinerea integritaii psihice si a bunei dispozitii zilnice, ca..., ca..., ca...
Si de ce? Ce am fost in stare sa fac? Cum am putut?
Cum a fost posibil sa uit sa-i felicit iubita chiar la implinirea a 6 lunite? Ce o sa creada despre el? Cum o sa-l mai poata privi in poze? Ca lui ii e atat de rusine ca se ascunde...sub scaun! (pun dovada pe cont, imediat, daca nu ma credeti
Si se razbuna, nu gluma, cu urlete si tipete si maraieli.
Deci, cu speranta ca micuta si scumpa noastra printesa si rupatoare de sufletele mici de pitici ne va ierta (pe amorezul uituc si pe batrana lui mama, amnezica) ii uram azi :
MAIA
Ne revansam la un anisor, promitem solemn!
PS: sunt nerecuperata, nu dati cu oua, amorezul nu m-a lasat
Mami de +
iulenca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Mi-a zis sa folosesc lapte de 3.5% grasime. A zisd ca daca e mai slab nu iese branzica. De firma nu spune niciodata o firma anume Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Cautati automatele de lapte de prin piete. E f bun, proaspat , netratat si integral dar atentie nepasteurizat deci trebuie fiert corespunzator.
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
stiu ca ai pus link....te rog mult...le mai postezi o data? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
www.asos.com/" target="_blank">Asta e asos.
Iar www.sportsdirect.com/" target="_blank">acesta e cel cu echipamentul lui teo si haine sport.
lucia2000 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui iulenca
Cautati automatele de lapte de prin piete. E f bun, proaspat , netratat si integral dar atentie nepasteurizat deci trebuie fiert corespunzator. Iulenca |
A spus clar lapte pasteurizat.
Eventual chiar UHT.
iulenca spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui lucia2000
A spus clar lapte pasteurizat. Eventual chiar UHT. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu Mariei i-am dat lapte Milli, Zuzu la greu si uneori nu gustam daca era in termen si proaspat desfacut, dar acum ceva timp am gustat asa intr-o doara si avea un gust de clor infernal plus ca era si cam decolorat - so am decis sa nu mai cumpar decat daca e neaparat nevoie. Daca aveti ocazia sa beti un lapte "netratat" o sa va dati seama ca ce bem din cutie are un cu totul alt gust. Dorna are gust de lapte adevarat dar nu sunt sigura ca e autentic. Laptelui UHT nu ii vad rostul, orice procedura ce implica incalzirea la temp inalta inseamna modiicarea compozitiei so prefer proaspat si bine fiert.