Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

plateea da merg in toate locurile ca va fii luna noastra de miere...cam saracuta dar e foarte buna ca voi fi doar eu si sotul..pe copil il lasam cu soacra acasa desi ma cam codesc eu dar acum si gata dupaia nu ne mai despartim atata.nu stam mult doar vreo 2,3 zile in fiecare loc sau na...depinde cum ne simtim.
cu diversificatul asta ma confrunt si eu si raul...papa bine piersica cu biscuite,caisa,mar para,babana,morcovi,patrunjel,cartofior,telina un varf de cutit,dovlecel,toate legumele fierte si pasate plus zeama de la supa pentru facut pasta mai apoasa...dar...nu mai stiu ce sa-i dau am citit la voi iaurt?cum il fac cum il dau?cu fructe?branzica am incercat facuta cu picaturi de lamaie si am lasat-o prea mult la scurs si era prea seaca.....mai incerc,carnita?sa-i dau?mai da-ti si voi retete ca nu mai stiu....zau.

Felicitari pt luna de miere .
Eu iaurt ii dau de la napolact sau tnuva ... Iaurt usor (cel mai slab) ... branzica eu o cumpar de la mili sau i-am luat ieri fagaras care i-a placut la nebunie si iaurtul sau branzica i le dau cu fructe le fac la blender. Carnita ii dau deocandata de pui .. pot sa-i dau si de vaca dar inca nu i-am dat.
Retete - eu fac tot ce imi trece prin cap, orice combinatie dar care sa-mi placa in primul rand mie la gust.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

SA nu te superi pe mine,spun si eu ce mi s-a spus si mie aici la curs de diversificare,ca nu e recomandat sa dam produse lactate slabe/degresate pana la varsta de 2 ani cel putin,e f imp ca aceste produse sa fie mai grasute pt dezvoltarea neuronilor....acum zic si eu ...parerea mea

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Nuuu cum sa ma supar .. Eu ma gandeam ca e mai bn mai slab ... saru'mana ca mi-ai atras atentia. Acum stiu cumpar mai gras

Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Felicitari pt luna de miere .
Eu iaurt ii dau de la napolact sau tnuva ... Iaurt usor (cel mai slab) ... branzica eu o cumpar de la mili sau i-am luat ieri fagaras care i-a placut la nebunie si iaurtul sau branzica i le dau cu fructe le fac la blender. Carnita ii dau deocandata de pui .. pot sa-i dau si de vaca dar inca nu i-am dat.
Retete - eu fac tot ce imi trece prin cap, orice combinatie dar care sa-mi placa in primul rand mie la gust.

Povestea nasterii

[/quote]

Ti-a recomdat medicul iaurtul? Mie mi-a zis cateva marci (campina, napolcat, natura si alte cateva de tipul acesta), dar nu tnuva. Eu stiu detalii despre modul lor de lucru si proceduri si stiu ca respecta standarde de calitate (de ex dau la distrus laptele achizitionat care apare la teste de laborator apare contaminat cu antibiotic; iar alti producatori achizitioneaza acest laspte de la firma la care ei il dau pentru distrugere !!!). Chiar a fost un scandal acum 1 an pe la TV. Eu as merge pe tnuva dar n-am auzit niciun medic sa-l recomande. Am vazut ca se poarta marcile ce suna mai "romanesti

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ma gandeam ca ce frumos e ca va puteti intalni.........noi suntem aici singuri ,noi iesim,socializam,dar ce frumos e ca va puteti intalni voi,care va cunoasteti,care aveti aceeasi limba,aveti copii de aceeasi varsta...........nu e tot una cum e aici........ma bucur sincer pt voi,poate ca o data o sa am si eu ocazie un brat de pt voi,ca iesiti si va bucurati impreuna

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Iuria face acusi 5 luni...
de vreo luna mancarea de baza e LP
LM doar asa...de alint...vreo 5 guri in stanga, 3 in dreapta..
nici noaptea nu mai am sa se sature..

inima imi spune sa incep D!
voi ce ma sfatuiti???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

iaurt - s-a mai discutat, pasteorizarea laptelui din care e facut ptr distrugerea microbilor, inchiderea ermetica si o igiena perfecta in fabrica dau termenul mare de valabilitate.
Eu voi folosi iaurt simplu Danone sau Tnuva.

lapte - cum adica tratat? ca ii scoate din grasime, ca ii pune apa inteleg, dar tratat? cu ce?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

IULENCA - si unde-s automatele astea? ca suna interesant,si nefiind pasteurizat treb sa-l dam noi akas in clocot nu? parca asa facea mama pe vremuri...

AL3csa - s-a mai discutat aici pe forum detoate produsele de bebei, chiar si simplicity a mai zis ca pana la 2 ani treb sa fie grase si in cauza procedeurilor mault mai complexe de prelucrare a celor slabe/degresate si la bebei treb sa dai cat mai aproape de natural, ok pasteurizat da nu innebunit de prelucrat. Oricum nu-i bai ca ti-a scapat informatia, si mie imi scapa multe cand scanez mesajele ca deh se scrie aici intr-un ritm nebun . Oricum si io cred ca dupmintea mea ma duceam la cel slab desi cred ca bebeii nu au probleme cu colesterolu nu? pupici

Multumim de info cu Tnuva, nu stiam de scandal! Eu chiar sunt fan yoplaiturile lor...offf

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lorex eu am inceput la 4 luni si 3 sapt ptr ca mi se parea mie ca e prea umflat cu lapte praf si apoi am zis ca de fapt nu incep, ne jucam asa un pic cu fructele, dar odata inceput se pare ca nu-i cale de intoarcere....treb sa bagi supe, iaurturi , branzica, oua....offf. Eu zic ca Iuria arata bine, nici grasa nici slaba si ca mai bine mai astepti macar 2 sapt se mai coc fructele si la noi si dai d-alea dulci dulci , acum faci cum simti si cum crezi

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

BF - noi am folosit cu succes cand am plecat cu A in deplasare un fierbator de apa pentru sterilizat biberoane. cat despre a pleca cu el parerea mea este ca totul e in mintea ta. ei sunt f usor adaptabili si vei vedea ca daca tu te simti bine, el se va simti si mai bine. pentru papa sunt borcanasele, pentru baie exista dusul, pentru dormit cereti la hotel, luati cu voi sau il culci langa tine si tot asa. solutii se gasesc pentru orice. f probabil a plans in deplasare la vecina pentru ca a vazut fete noi, asa mi se intampla si mie cu C. bine daca fetele noi sunt blonde si tinerele il apuca rasul

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

IULENCA - si unde-s automatele astea? ca suna interesant,si nefiind pasteurizat treb sa-l dam noi akas in clocot nu? parca asa facea mama pe vremuri...

AL3csa - s-a mai discutat aici pe forum detoate produsele de bebei, chiar si simplicity a mai zis ca pana la 2 ani treb sa fie grase si in cauza procedeurilor mault mai complexe de prelucrare a celor slabe/degresate si la bebei treb sa dai cat mai aproape de natural, ok pasteurizat da nu innebunit de prelucrat. Oricum nu-i bai ca ti-a scapat informatia, si mie imi scapa multe cand scanez mesajele ca deh se scrie aici intr-un ritm nebun . Oricum si io cred ca dupmintea mea ma duceam la cel slab desi cred ca bebeii nu au probleme cu colesterolu nu? pupici

Multumim de info cu Tnuva, nu stiam de scandal! Eu chiar sunt fan yoplaiturile lor...offf

de Yannis

spune k cel mai apropiat de noi ar fi la obor. aduceau si sibienii la 2 l...vad k pas...io stiu si de danone k scandal...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Äm tot vrut sa va povestesc ceva mi s-a parut amuzant. Noi avem 2 pediatrii: medic de familie care vine acasa si cel de la Medicover unde avem abonament de la firma si ne ducem noi in vizita (am zis ca daca tot avem abonament nu strica sa-l mai vada si altcineva).
Ne-am mutat in mai in alt cartier si acum vreo 2 saptamani, intro duminica, cine ne ajuta sa intram in lift? Doctorita de la Medicover! Sta cu noi in bloc. Doar ca nu putem ramane cu ea pt ca ne vom muta si de aici in toamna. Asa ca o pastram si pe cea de familie (care mi se pare mai priceputa oricum) pt ca ea vine acasa. Am aflat si espre ea ca-si face cabinet aproape de unde ne facem noi casa si deci se muta si ea in curand (de la cabinetul care era aproape de unde stateam inainte). Incurcate sunt caile Domnului .
Se zice ca de cand ne nastem ne invartim de fapt intrun cerc de persoane care ne este destinat. Chiar daca trecem unii pe langa altii multa vreme fara sa interactionam desi facem parte din acelasi cerc, la un moment dat ne "ciocnim"si ne dam seama ca ne-am vazut de atatea ori fara sa ne intalnim. Dar pana la urma tot apare ceva ce te pune fata in fata si te face sa constientizezi ca esti legat de persoana respectiva.

Na, ca am dat in filozofeala !

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput