Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 14
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza .....ochii care nu se vad se uita...pai asa mai Mimasi io care-i arat zilnic poze cu Mara lui Yannis...offff, daca se plac ce sa facem,plecam la cautat grecoaice...., ne sacrificam... editez: astept poze noi ptr scaldat ochisori de Yannis cu frumusetze de Mara de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
OFFFFFFFFF...cat ami stai acolo????
sa vina yanis mai repede....sa mai ies si io in parc....cu baiatul meu...fara sa mai am prb...cu fetele astea din ziua de azi...offffffff
puiului de grc si lu 'mami lui
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi! |
cica asta e brandul lu' je..... ( nu stiu cum se scrie mic, mic...stii gura e de mine)
myky791 spune:
am uitat sa va zic ce era mai importanat: puiul meu e bolnavior are rinofaringita. ii dau ceclor si am amanat vaccniul
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
decenuela spune:
cred ca va spun NB...nu prea sunt pasare de noapte...
plateea ...cu ce aruncashi in greatza pt nesatule??/? ca mor dupa ceva dulce
sa aveti o seara placuta..cu cat mai multe ore de somn( vrabia malai cald viseaza)
gmilady spune:
Plateea, bine te-am gasit, a venit schimbul!!
Link catre poze am trimis pe emailul comun, pentru cand ai timp.
Se vedea... dar bine, eu eram oricum fanul vostru numarul unu (ca alte fete n-au mai aparut, cel putin deocamdata... dragu' noul mesaj de pe prima pagina ), cum sa nu vad... de-aia am si pus mana pe scris... Daca pleca toata lumea si iesea bine n-avea nimic, ma vindecam si eu de dependenta si gata dar asa pe jumatate, tristete mare, serios...
Aaa.. si n-am observat numai eu... ca si randunica mihatp a povestit experienta lor foarte la obiect in capitolul trecut, cum o fi vazut ..
Dar acum chiar a revenit flutureala in forta
simplicity spune:
citat din mesajul lui decenuela cred ca va spun NB...nu prea sunt pasare de noapte... plateea ...cu ce aruncashi in greatza pt nesatule??/? ca mor dupa ceva dulce sa aveti o seara placuta..cu cat mai multe ore de somn( vrabia malai cald viseaza) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui xela_07 Merci miremia ! Cu diversificarea la noi merge mai greu . Se cam stramba si de fiecare data imi aduc aminte de Luca de Oani ce frumos manca el in filmuletul ala. Am bagat ½ piersica dimineata, la pranz 2 cuburi (cam 50gr in total) de piure de morcov cu dovlecel, morcov cu fasole verde sau doar fasole verde. Le manaca dar e clar ca ii e sufficient si nu vrea mai mult. Dupa asta bea apa cu mare pofta. Pt ca nu prea sunt fan plastic i-am dat direct dintr-o canutza de sticla, lingurita de inox si ii dau sa bea apa cu un paharel de sticla mic de tuica. E simpatic foc cum bea, rade de moare cand vede paharelul . Sunt meseriasa (ca sa ma laud putin) ca nu prea murdarim in jurul nostru, decat bavetica pe care o spal imediat dupa masa si aia e ... Dupa masa asta de legume bea LM de zici ca n-a mai mancat de 2 zile, nu prea inteleg cum sta treaba asta ... Tare mi-as fi dorit sa fie mancacios dar pare tot fitzos ca sora-sa . Macar am antrenament Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Mami de +
EDIT: Nu pot sa cred ca am pierdut mesajul asta! Nu eram logata si cand m-am logat...s-a dus!
simplicity spune:
Eu iar ma servesc cu inghetata de la Plateea,daca e atat de amabila sa ne serveasca si eu atat de nesi sa iau........multumim
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui tomaca AVEM DINTEEEEEEEEEEEEE!!!!! mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Bravo!!! Felicitari lui Tudor!
Mami de +