Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

.....ochii care nu se vad se uita...pai asa mai Mimasi io care-i arat zilnic poze cu Mara lui Yannis...offff, daca se plac ce sa facem,plecam la cautat grecoaice...., ne sacrificam...

editez: astept poze noi ptr scaldat ochisori de Yannis cu frumusetze de Mara

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

OFFFFFFFFF...cat ami stai acolo????

sa vina yanis mai repede....sa mai ies si io in parc....cu baiatul meu...fara sa mai am prb...cu fetele astea din ziua de azi...offffffff

puiului de grc si lu 'mami lui

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui miremia

M-am intalnit azi cu o gazela sexoasa si frumoasa, insotita de un cavaler tare tare simpatic si cuminte...i se spune JIJI.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

mda...zice ea...

fetili..io nu-s asa de incantata ca ea...si de ce...

cum am ajuns...mara se dadea asa, finutz..la jiji....stiti voi ochi la ochi albastri....iar maica-sa....pe care o credeam femeie serioasa, o indemna...:"vorbeste , mama, cu jiji".....din politetze am zis si eu..." hai, mama" fii prietenos"... dar in gandul meu....." hm, intalniri cu fete mi-o trebuit" ..... simteam..ca daca era mai in forma...il pierdeam..i se scurgeau ochii dupa ea .... am fost delicata..cu toata lumea...reamintind...subtil de frageda varsta de ..40 de ani

Decenuela oare cum vei fi in postura de soacra?auchhhhhhhh..........o lady sub acoperire,cred

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

cica asta e brandul lu' je..... ( nu stiu cum se scrie mic, mic...stii gura e de mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

am uitat sa va zic ce era mai importanat: puiul meu e bolnavior are rinofaringita. ii dau ceclor si am amanat vaccniul

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

cred ca va spun NB...nu prea sunt pasare de noapte...

plateea ...cu ce aruncashi in greatza pt nesatule??/? ca mor dupa ceva dulce

sa aveti o seara placuta..cu cat mai multe ore de somn( vrabia malai cald viseaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Plateea, bine te-am gasit, a venit schimbul!!
Link catre poze am trimis pe emailul comun, pentru cand ai timp.
Se vedea... dar bine, eu eram oricum fanul vostru numarul unu (ca alte fete n-au mai aparut, cel putin deocamdata... dragu' noul mesaj de pe prima pagina ), cum sa nu vad... de-aia am si pus mana pe scris... Daca pleca toata lumea si iesea bine n-avea nimic, ma vindecam si eu de dependenta si gata dar asa pe jumatate, tristete mare, serios...
Aaa.. si n-am observat numai eu... ca si randunica mihatp a povestit experienta lor foarte la obiect in capitolul trecut, cum o fi vazut ..
Dar acum chiar a revenit flutureala in forta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cred ca va spun NB...nu prea sunt pasare de noapte...

plateea ...cu ce aruncashi in greatza pt nesatule??/? ca mor dupa ceva dulce

sa aveti o seara placuta..cu cat mai multe ore de somn( vrabia malai cald viseaza)

Noapte buna fetelor,preiau eu de aicea dar nu am inspiratie....albinuta mea doarme de la 5 .........cred ca ma asteapta o noapte alba sau nu...poate doarme pana dimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Merci miremia !

Cu diversificarea la noi merge mai greu .

Se cam stramba si de fiecare data imi aduc aminte de Luca de Oani ce frumos manca el in filmuletul ala. Am bagat ½ piersica dimineata, la pranz 2 cuburi (cam 50gr in total) de piure de morcov cu dovlecel, morcov cu fasole verde sau doar fasole verde. Le manaca dar e clar ca ii e sufficient si nu vrea mai mult. Dupa asta bea apa cu mare pofta.
Pt ca nu prea sunt fan plastic i-am dat direct dintr-o canutza de sticla, lingurita de inox si ii dau sa bea apa cu un paharel de sticla mic de tuica. E simpatic foc cum bea, rade de moare cand vede paharelul .
Sunt meseriasa (ca sa ma laud putin) ca nu prea murdarim in jurul nostru, decat bavetica pe care o spal imediat dupa masa si aia e ...
Dupa masa asta de legume bea LM de zici ca n-a mai mancat de 2 zile, nu prea inteleg cum sta treaba asta ...

Tare mi-as fi dorit sa fie mancacios dar pare tot fitzos ca sora-sa . Macar am antrenament

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mami de +

EDIT: Nu pot sa cred ca am pierdut mesajul asta! Nu eram logata si cand m-am logat...s-a dus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

AVEM DINTEEEEEEEEEEEEE!!!!!

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Eu iar ma servesc cu inghetata de la Plateea,daca e atat de amabila sa ne serveasca si eu atat de nesi sa iau........multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

AVEM DINTEEEEEEEEEEEEE!!!!!

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Bravo!!! Felicitari lui Tudor!

Mami de +

Mergi la inceput